REVIEW ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ:
Δεν παρακολουθησα τα δευτερα ημιχρονα των 2 αγωνων οποτε δεν θα μπορω να ειμαι και πολυ καλος αναλυτης αφου το μονο που βλεπω ειναι το boxscore και λιγο που γυρισα να δω τα φιναλε των αγωνων.
ΠΛΕΙ ΑΟΥΤTromokrates-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 114-104Μεγαλη νικη στην παραταση πετυχαν οι Τρομοκρατες στο 3ο και πιο κρισιμο παιχνιδι των πλει αουτ. Μεχρι το ημιχρονο ολα πηγαιναν καλα για τους φιλοξενουμενους που ηταν μπροστα με 7 ποντους. Στο 2ο ημιχρονο αλλαξε το σκηνικο και με την αποβολη του Alencar (ειχε αποβληθει και στο 1ο παιχνιδι της σειρας αλλα και πολλες φορες μεσα στην σεζον) οι γηπεδουχοι βρηκαν τις λυσεις στην επιθεση για να φερουν τον αγωνα στα μετρα τους. Παρολαυτα το Περιστερι βρεθηκε να προηγειται με 4 και το ρολοι εδειχνε 55 δευτερολεπτα ακομα! Ομως οι Τρομοκρατες βρηκαν 2 μεγαλα σουτ και ειχαν την ευκαιρια να παρουν τον αγωνα στην κανονικη διαρκεια αλλα το σουτ του Trung δεν βρηκε τον στοχο στην εκπνοη. Στην παραταση για 2:30 λεπτα οι ομαδες πηγαιναν μαζι αλλα μετα οι φιλοξενουμενοι δεν βρηκαν τις λυσεις στην επιθεση και στο φιναλε λυγισαν.
Καλη επανοδο φιλε PIPPEN. Σε απογοητευσα αυτη την σεζον αφου πιστευες οτι θα φτασω μακρυτερα στο Β3, αλλα αν ξανα ανεβεις αμεσα ισως γινει ξανα μια μεγαλη πορεια απο μενα ή καποιο αλλο παιδι. Φερνεις μια αύρα στις ομαδες που παιζουν στον θεσμο!
1ος ΤΕΛΙΚΟΣSupernova-Xeftilaikos 99-108Δευτερη σερι χρονια που εχουμε στην πρεμιερα σπασιμο εδρας στους τελικους της Α1 και παλι απο τον Ξεφτιλαικο που βρισκεται και παλι μια εντος εδρας νικη μακρια απο την κατακτηση του τροπαιου! Οι φιλοξενουμενοι επαιξαν το ''καλο'' τους συστημα στην επιθεση χωρις να δεχτουν προβλεψη (βοηθησε το γεγονος οτι μπορουν να υποστηριξουν πολλα συστηματα) , ενω οι φιλοξενουμενοι πηγαν σε περιμετρικο συστημα πονταροντας στην αστοχη προβλεψη του αντιπαλου τους οπως και εγινε. Στο πρωτο ημιχρονο οι γηπεδουχοι εχτισαν μια σημαντικη διαφορα στους 12 ποντους και εδειχναν οτι ευκολα η δυσκολα θα καταφερναν να προηγηθουν στην σειρα. Τελειως διαφορετικο ηταν το 2ο ημιχρονο αφου ο Ξεφτιλαικος ετρεξε ενα πολυ καλο σερι και εκλεισε την 4η περιοδο σκοραροντας 41 ποντους!!!
Σιγουρα η διαφορα στις αμυνες στα rating ειναι εμφανης αλλα δυστυχως το παιχνιδι παντα τα ειχε αυτα.
Απο την προσωπικη μου εμπειρια το πιο απιθανο παιχνιδι που εχω δωσει και εχω χασει ηταν κατα συμπτωση με αντιπαλο τους Supernova
(92989638). Απο τοτε τα περιμενω ολα ακομα και σε παιχνιδια τελικων δυστυχως!

Πολυ σημαντικη η διαφορα των δυο μονομαχων και στα φαουλ με 21-8 υπερ του Ξεφτιλαικου. Αυτα ειναι τα προτερήματα
του να μην εχεις ουτε εναν φαουλακια στην ομαδα.
Οι Σουπερνοβα βρισκονται στην περσινη θεση των τεραστιους αφου με 20-2 και εκπληκτικη κανονικη διαρκεια εφτασαν να εχουν μειονεκτημα εδρας. Πρεπει να αντιδρασουν και να φερουν ξανα την σειρα στα μετρα τους. Ο αντιπαλος τους φυσικα μονο τυχαιος δεν ειναι με τεραστια εμπειρια σε τελικους Α1 (5η συμμετοχη). Την Παρασκευη τα νεοτερα με τις καταστασεις και το Σαββατο το επομενο πιατο.
Last edited by τεράστιος at 9/1/2020 5:47:48 PM