BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 31. sezon

31. sezon

Set priority
Show messages by
From: ergin7206

To: Bora
This Post:
00
269632.42 in reply to 269632.41
Date: 5/27/2015 4:00:14 AM
Overall Posts Rated:
180180
eeeeeee gömülerine dokunmadan şampiyonluk zor. saç paraları oyunculara bak neler oluyor Boracım :D

This Post:
00
269632.43 in reply to 269632.42
Date: 5/27/2015 6:46:11 AM
Overall Posts Rated:
102102
sakatlik mesajlarinin laneti bize de coktu sanirim, bir tane sakat da ben verdim. takim lige kotu baslayip sonrasinda tam havaya girmisken hic olmadi bu.

ligde bu sezon genel olarak takimlar icin ligde kalmak zor ancak uzun suredir en cok zevk aldigim sezon oluyor benim. maas olarak takimlar arasinda ucurum yok, net bir sampiyonluk favorisi yok, ligi bastan birakmis bir takim yok. flarex kadroyu bosaltti ama gecen sezon da bu zamanlarda benzerini yapmisti zaten.

o acidan enseyi bastan karartmaya gerek yok arkadaslar. :) zaten kupa eslesmeleri zorlastikca ligdeki dengeler de degisecek ister istemez.

This Post:
00
269632.46 in reply to 269632.44
Date: 5/27/2015 9:27:09 AM
Overall Posts Rated:
102102
katiliyorum hocam. benim yaptigim ust ve alt kutuplari keskin rekabetsiz bir ligdense, kalite olarak cok ust seviye olmasa da aradaki makasin daha dar oldugu rekabetci bir ligi tercih etmek oluyor.

tbl'de odenen maas seviyeleri lige gore dusuk cidden. ama bunun baslica sebeplerinden birisi de son sezonlarda lige baslarken son siralarin kime gideceginin bir sekilde belli olmasi. dogal olarak kimse 6. veya 7. sirasi garantiyken bos yere maas odemek istemiyor. diger takimlarin odedikleri maas ve kadrolari zaten genellikle bizim odedigimiz maaslarda da dolayli yoldan etkili oluyor.

burada bana kalirsa tikandigimiz diger nokta tbl'de son sezonlarda yeteri kadar sampiyonlugu hedefleyen takim cikmamasi. son 10 sezona bakarsak uc asagi bes yukari ayni takimlarin sampiyonlugu kazandigini veya zorladigini goruruz. takimlar olarak bir sekilde sampiyonluga oynayacak veya oralari gordukten sonra tutunacak ekonomiyi ve ekonomik istikrari yaratamiyoruz. bu devamliligi su ana kadar saglayabilen sadece incow var.

senin de dedigin gibi kasasi dolu olan takimlar da vardir elbet hocam. hatta bu muhabbeti eskiler hatirlar. tbl'nin bir doneminde yine boyle hep beraber para kasiyorduk. odenen maaslar falan komik rakamlardi. herhalde herkes harcamak icin birbirini bekliyor falan diyorduk. ama devaminda o paralar bir turlu harcanmadi, oyle kaldi. bu sefer de oyle bir durum varsa akibeti ne olur bilmiyorum artik. :)

This Post:
00
269632.49 in reply to 269632.48
Date: 5/28/2015 10:57:20 AM
Marvellous TeaM
III.14
Overall Posts Rated:
1212
konuşmakla alakası yok hocam :) ligin en zayıf kadrolarından birine sahibiz ve sürekli transfer listesinde gözümüz ;) lakin iyi oyuncu bulmak problem!... bana göre aslı mesele 3M luk oyunculardan parasının verimini almak...bakalım aldığımız adamın performansı ne olacak! herkes yaptığı yapacağı transferin hayrını görsün :) güzel bir lig var şampiyonluk için bilemem ama düşme ve playoff sıralamasında çekişme son maça kadar sürecek gibi görünüyor...

This Post:
00
269632.51 in reply to 269632.50
Date: 6/2/2015 2:06:55 PM
Overall Posts Rated:
102102
joseph cheek maasindan beklenilmeyecek kadar iyi ribauntcudur hocam. ama haklisin, maasina gore iki mactir tek basina pota altini biraz fazla karartiyor.

bana kalirsa benim savunmada isimi sen hucum tercihinle kolaylastirmissin biraz hocam. pota altim boylesine bosken dogrudan ic bir taktik yeterli olurdu. taktik olarak topu gotur gelince benim pivotsuz oynayan takimin baya isine geldi. ribaunt konusunda ne kadar veryansin etsen haklisin ama sanirim. sahada sadece bir tane ribauntcu uzun ile ribauntlari dengede tutabilmem buyuk sans. benim hucum da bugun ekstra olarak iyiymis. ama dedigim gibi bir ic hucum ile su anda benim galibiyeti konusuyor olmazdik.

en buyuk zaafimi da desifre ettigime gore sakat pivotumun bir an once iyilesmesi icin dua edebilirim sanirim artik. :)

Advertisement