Απλά να σε πληροφορήσω για να μην περιμένεις άδικα το αποτέλεσμα της αναφοράς σου το μόνο που έγινε είναι διόρθωση ποσού μεταγραφής,
Προσωπικά θεωρώ την παραπάνω πολύ λανθασμένη νοοτροπία.
Αν πράγματι έγινε τυχαία από κάποιον ανίδεο νέο χρήστη η παραπάνω κίνηση, τότε ο ΠΡΩΤΟΣ που θα έπρεπε να κάνει αναφορά και να το ποστάρει στο φόρουμ, θα έπρεπε να είσαι ΕΣΥ ο ίδιος στον εαυτό σου, από τη στιγμή που είσαι ο έμπειρος μάνατζερ, ώστε να προστατεύσεις τον εαυτό σου.
Αυτό προστάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού, τους οποίους και σου παραθέτω από το εγχειρίδιο του παιχνιδιού.
Furthermore, if someone overbids on a player you have posted on the Transfer List, it is YOUR responsibility to report this overbid to the GMs. You can do this by clicking on the "Report Cheaters" link (in the menu) and filing a report on the transfer in question.
Από το παραπάνω κομμάτι του ποστ σου, κατανοώ ότι δεν έκανες αναφορά στον εαυτό σου, οπότε συνειδητά θέλησες να εκμεταλλευτείς την "κακή" εκτίμηση του "αδαή" μάνατζερ, ο οποίος επιπρόσθετα δεν έχει ξαναλογκάρει από την ημέρα που απέκτησε τον παίκτη κι η εμπειρία μου έχει δείξει ότι πιθανότατα δεν θα ξαναλογκάρει.
Συνεπώς ακόμη κι αν δεχτούμε ότι δεν είχες καμία ανάμειξη στην παραπάνω μεταγραφή, σίγουρα δεν έκανες κάτι για να το αποτρέψεις, όπως θα έπρεπε. Αυτό από μόνο του σε κάνει συνένοχο.
Σίγουρα δεν είσαι ο πρώτος και σίγουρα δεν είσαι ο τελευταίος θύτης ή θύμα τέτοιας περίπτωσης μεταφοράς χρημάτων και γι αυτό το παιχνίδι έχει το δικό του ελεγκτικό μηχανισμό.
Αλλά με το συγκεκριμένο τόνο στα γραφόμενά σου απέναντι στο χρήστη Mitso, προσωπικά κατανόησα ότι θέλεις να βγεις και από πάνω!!!
Ελπίζω να κατάλαβα λάθος και να ακολουθήσει ένα ποστ σου, που θα αναφέρει ότι αναγνωρίζεις την αθέμιτη εύνοια προς την ομάδα σου, ότι ορθότατα σου επιβλήθηκε κάποια διόρθωση στιγμής κι ότι ειλικρινά δεν γνώριζες ότι η σωστή οδός ήταν να κάνεις εσύ καταγγελία στην ομάδα σου.
ΥΓ. Τουλάχιστον κινήθηκε λίγο το φόρουμ, έστω κι έτσι.
ΥΓ2. Φίλε Mitso συγχαρητήρια για τη σημερινή σου νίκη. Είμαι ντεφορμέ και μπαίνω ελάχιστα δυστυχώς φέτος, αλλά λίγες ομάδες με μπάτζετ σαν το δικό σου μου ρίχνουν 20 πόντους στο κεφάλι. Μπράβο σου.