BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Season 27

Season 27

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257389.41 in reply to 257389.40
Date: 5/22/2014 1:28:51 PM
Overall Posts Rated:
8787
Τι λες τώρα ρε αδερφέ; Στον αυτόματο πιλότο κέρδισες; Συγχαρητήρια!!! Και sg με 11 000 $ και συγκλονιστική άμυνα!!! Βγάζει και τις 3-4 ασσίστ του σε κάθε ματς!!! WTF!!! Αυτοί είναι αγαπημένοι παίχτες ιδανικοί για ροτέισον. Και αμφιβάλλεις για το αν είσαι προπονητής; Εγώ πάντως όχι. Επειδή είδα ότι σήμερα αποκλείστηκες από το κύπελλο, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

υγ: Το Buzzer δεν έχει <<χωράφια>>. Ίσα ίσα που μας έλυσες και την απορία οπότε σ' ευχαριστούμε...

This Post:
00
257389.42 in reply to 257389.41
Date: 5/27/2014 5:25:50 PM
Overall Posts Rated:
8787
Κάποιος αποφάσισε να παίξει με τη φωτιά και (λογικά) θα καεί!!! Και ο νοών...νοείτω...

This Post:
00
257389.43 in reply to 257389.42
Date: 5/29/2014 2:34:19 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μιλάς με γρίφους. Πάντως, θα ήθελα πραγματικά να σε συγχαρώ για την ως εδώ πορεία. Με ένα αρκετά φθηνό ρόστερ, παίζεις πολύ δυνατά για την άνοδο. Άξιος.

This Post:
00
257389.44 in reply to 257389.43
Date: 5/30/2014 3:01:53 AM
Overall Posts Rated:
8787
Γρίφους ε!!! ΧΑΧΑ... Νομίζω πως για τους περισσότερους εδώ μέσα που έχουμε κλείσει 10 σεζόν μπάζερ αυτοί οι γρίφοι λύνονται εύκολα. Τέσπα ίσως και απερισκεψία μου που το έγραψα αυτό, απλά ήταν μια έκφραση αγανάκτησης για κάτι που πίστευα πως δε θα συμβεί σε τέτοιο επίπεδο. Δυστυχώς έκανα λάθος...

Για τα λόγια σου σε ευχαριστώ πολύ. Στην αρχή της σεζόν δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Έλπιζα απλά στην παραμονή. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια για γρήγορη διάκριση που σταμάτησε τη σεζόν 18, αποφάσισα να κάνω υπομονή, να ασχοληθώ πρώτα με τα οικονομικά της ομάδας και να παρακολουθήσω μεγαλύτερους μάνατζερς τόσο με αυτά που γράφανε κατά καιρούς στα φόρουμς όσο και τους παίχτες που επέλεγαν όταν τους έβγαζαν για πούλημα ( έχω στήσει καραούλι και για τον master του είδους Sarithin αλλά μην του το πει κανείς!!! :Ρ ). Πιστεύω κατάλαβα αρκετά πράγματα, αλλά έχω ακόμα πολλά που δεν έχω καταλάβει. Με το χρόνο θα γίνουν όλα.

υγ: Κάτι που προσπαθώ να αντιληφθώ τις τελευταίες μέρες και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από κανέναν και κυρίως από τον ( την;) krouela είναι πως οι δύο τελευταίοι παίχτες που έβγαλε στη λίστα ( Miksa-Burits ), πιάνουν τέτοιες αποδόσεις... Ειλικρινά συγχαρητήρια που δύο Σέντερ με καταρτισμένα και δημιουργικότατα ριμπάουντς και χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο ( 55.000 μισθό ), πιάνουν 17 και 18 απόδοση... Πολύ προσεγμένες επιλογές. Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Αλλά πρέπει να φάμε πολύ ψωμί ακόμα για να κατανοήσουμε αυτούς που κάνανε και Α1 και έχουν διπλάσιες σεζόν από εμάς στο παιχνίδι... Καλή συνέχεια σε όλους...

This Post:
00
257389.45 in reply to 257389.44
Date: 5/30/2014 2:54:40 PM
Overall Posts Rated:
2727
Χμ. Κατάλαβα τι εννοείς(με εξωτερική βοήθεια όμως ), παρολο που μπαίνω 2-3 φορές την ημέρα δεν προσέχω πολύ τελευταία. Στο ΒΒ μπορώ να πω ότι έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ως προς τους παίκτες του krouela, τα 17αρια που βλέπεις είναι σε παιχνίδια με μικρό χρόνο συμμετοχής. Δες το και στους παίκτες σου, όσο μικρότερη η συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη η απόδοση.

This Post:
00
257389.46 in reply to 257389.44
Date: 5/30/2014 3:49:22 PM
Overall Posts Rated:
55
Χαχαχαχαχαχα!!! Πραγμτικά φίλε Μήτσο, που ακόμα γελάω με το σχόλιο σου περί φωτιάς, πίστευες ότι μετά από τόσες σεζόν στο παιχνίδι και τόση προσπάθεια ανόδου στην ΙΙ κατηγορία και με την παραμονή σχεδόν σίγουρη θα έκανα μια τόσο χτυπητή κλεψιά??!!

ΥΓ. Πρέπει να χάρηκες πολύ πάντως όταν έκανες αυτήν την "τεράστια ανακάλυψη"....

This Post:
00
257389.47 in reply to 257389.45
Date: 5/30/2014 4:07:05 PM
Overall Posts Rated:
8787
Ναι δεν αντιλέγω ότι παίρνει μεγάλες αποδόσεις όταν παίζει λίγα λεπτά ή όταν παίζει εναντίον εικονικής ομάδας. Όμως και στα κανονικά παιχνίδια και με κανονικά λεπτά, πάλι θεωρώ ότι βγάζει υψηλές αποδόσεις. Δηλαδή ακόμα και το 16 μου φαίνεται πολύ καλό για τα χρήματα που παίρνει. Όσο για τη δικαιοσύνη του μπάζερ και εγώ είμαι σίγουρος. Σε τέτοια θέματα ποτέ δεν αστειεύονται!!! :)

This Post:
00
257389.48 in reply to 257389.46
Date: 5/30/2014 4:13:43 PM
Overall Posts Rated:
8787
Αδερφέ δεν πρόκειται να ανοίξω πόλεμο με κανέναν και ειδικά για κάτι που ποτέ δεν είπα. Μίλησα για κλέφτες; Μίλησα για την ομάδα σου; Μίλησα καν για τον δικό μας όμιλο; Γιατί μου επιτίθεσαι; Αν κάτι ζουζουνίζει πάνω από το κεφάλι σου, μην ανησυχήσεις...η μύγα είναι!!! ;)

ΥΓ: Στη ζωή μου βρίσκω και κάνω πράγματα που με χαροποιούν αφάνταστα. Το ΒΒ αποτελεί απλά μια διασκέδαση για καναδύο ώρες του ελεύθερου χρόνου μου...

This Post:
00
257389.49 in reply to 257389.48
Date: 5/30/2014 4:19:57 PM
Overall Posts Rated:
55
Ούτε εγώ θέλω να ανοίξω πόλεμο αλλά είναι προφανές το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι και μάλιστα στη στιγμή που το ανέφερες. Μην το παίζεις ανήξερος λοιπόν.Απλά να σε πληροφορήσω για να μην περιμένεις άδικα το αποτέλεσμα της αναφοράς σου το μόνο που έγινε είναι διόρθωση ποσού μεταγραφής, κάτι που περίμενα άλλωστε αφού μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν κάποιος ανίδεος στο παιχνίδι να μου χτυπήσει άμπαλο και μικρό παίχτη σε υψηλή τιμή.

This Post:
44
257389.50 in reply to 257389.49
Date: 5/30/2014 5:49:15 PM
Overall Posts Rated:
8787
Αδερφέ τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι προφανές. Έβγαλες στη λίστα για 350.000 έναν παίχτη που αγόρασες πριν περίπου δέκα ημέρες για 11.000. Ένα 18χρονο ταλέντο. Απροπόνητο. Μετριοαδέξιο. Δεν του έδωσες ούτε μια προπόνηση. Μια νεοσύστατη ελληνική ομάδα μόλις δύο εβδομάδων χτύπησε τον παίχτη δύο μέρες πριν λήξει στις 2:39 μ.μ για 450.000. Δύο λεπτά αργότερα (στις 2:41 μ.μ) και χωρίς να έχει χτυπηθεί από άλλη ομάδα, ανέβασε την τιμή στα 479.598. Από αυτά τα γεγονότα πολλοί μπορεί να δουν πολλά προφανή. Εσύ βλέπεις τύχη. Το ίδιο μπορεί να βλέπω και εγώ. Πάντως σίγουρα δεν είναι από πουθενά προφανές ότι το αρχικό μου ποστ αναφερόταν σε αυτό το γεγονός. Αυτά φιλαράκο μου και τέλος.

υγ:Ο παίχτης προβλήθηκε περίπου 70 φορές μέχρι να λήξει. Άρα ή οι μάνατζερς του ΒΒ καίγονται για μετριοαδέξια ταλέντα ή δεν έφυγε μόνο μια αναφορά όπως και υπαινίχθηκες... ;)

This Post:
33
257389.51 in reply to 257389.49
Date: 5/31/2014 3:06:33 PM
Overall Posts Rated:
231231
Απλά να σε πληροφορήσω για να μην περιμένεις άδικα το αποτέλεσμα της αναφοράς σου το μόνο που έγινε είναι διόρθωση ποσού μεταγραφής,


Προσωπικά θεωρώ την παραπάνω πολύ λανθασμένη νοοτροπία.

Αν πράγματι έγινε τυχαία από κάποιον ανίδεο νέο χρήστη η παραπάνω κίνηση, τότε ο ΠΡΩΤΟΣ που θα έπρεπε να κάνει αναφορά και να το ποστάρει στο φόρουμ, θα έπρεπε να είσαι ΕΣΥ ο ίδιος στον εαυτό σου, από τη στιγμή που είσαι ο έμπειρος μάνατζερ, ώστε να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Αυτό προστάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού, τους οποίους και σου παραθέτω από το εγχειρίδιο του παιχνιδιού.

Furthermore, if someone overbids on a player you have posted on the Transfer List, it is YOUR responsibility to report this overbid to the GMs. You can do this by clicking on the "Report Cheaters" link (in the menu) and filing a report on the transfer in question.


Από το παραπάνω κομμάτι του ποστ σου, κατανοώ ότι δεν έκανες αναφορά στον εαυτό σου, οπότε συνειδητά θέλησες να εκμεταλλευτείς την "κακή" εκτίμηση του "αδαή" μάνατζερ, ο οποίος επιπρόσθετα δεν έχει ξαναλογκάρει από την ημέρα που απέκτησε τον παίκτη κι η εμπειρία μου έχει δείξει ότι πιθανότατα δεν θα ξαναλογκάρει.

Συνεπώς ακόμη κι αν δεχτούμε ότι δεν είχες καμία ανάμειξη στην παραπάνω μεταγραφή, σίγουρα δεν έκανες κάτι για να το αποτρέψεις, όπως θα έπρεπε. Αυτό από μόνο του σε κάνει συνένοχο.

Σίγουρα δεν είσαι ο πρώτος και σίγουρα δεν είσαι ο τελευταίος θύτης ή θύμα τέτοιας περίπτωσης μεταφοράς χρημάτων και γι αυτό το παιχνίδι έχει το δικό του ελεγκτικό μηχανισμό.

Αλλά με το συγκεκριμένο τόνο στα γραφόμενά σου απέναντι στο χρήστη Mitso, προσωπικά κατανόησα ότι θέλεις να βγεις και από πάνω!!!

Ελπίζω να κατάλαβα λάθος και να ακολουθήσει ένα ποστ σου, που θα αναφέρει ότι αναγνωρίζεις την αθέμιτη εύνοια προς την ομάδα σου, ότι ορθότατα σου επιβλήθηκε κάποια διόρθωση στιγμής κι ότι ειλικρινά δεν γνώριζες ότι η σωστή οδός ήταν να κάνεις εσύ καταγγελία στην ομάδα σου.

ΥΓ. Τουλάχιστον κινήθηκε λίγο το φόρουμ, έστω κι έτσι.

ΥΓ2. Φίλε Mitso συγχαρητήρια για τη σημερινή σου νίκη. Είμαι ντεφορμέ και μπαίνω ελάχιστα δυστυχώς φέτος, αλλά λίγες ομάδες με μπάτζετ σαν το δικό σου μου ρίχνουν 20 πόντους στο κεφάλι. Μπράβο σου.

Advertisement