BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Сезон 16

[NT] Сезон 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183900.41 in reply to 183900.40
Date: 5/9/2011 7:19:16 AM
Overall Posts Rated:
1010
Dobre tova prosto ne e taka. Guardovete pravqt 4aduri da, no tova sa vinagi strelbi ot blizo. A za celiq tozi proces koito si go opisal otgovarq samo vunshnata zashtita. Kolkoto i udivitelni da slagash factite prosto sa takiva. I pak s tezi probivi i potoka na napadenie...Efekta e minimalen ako ima takuv izobshto. Vish v parrot Probivi koga i kude ti vdigat liniite(ne 4e e perfecten toq parrot de).

This Post:
00
183900.42 in reply to 183900.41
Date: 5/9/2011 7:34:53 AM
Overall Posts Rated:
7373
Явно трябва да се върнем още на помощ.Всичките тези неща са от описанието. За чадърите явно нямаш нито един гард който да има чадър над ужасно,прегледай си един мач и преброй колко поднасяния имаш на гардовете,тоест високо процентни изтрели или умението пробив от описание казва да избират по добри изтрели !!! преброй колко пъти има (играч А има достатъчно време да се подготви за изтрел необезпокояван) високо процентен изтрел.колко пъти се изписва играч А дриблира по линията и изведнъж отскача за изстрел със отскок тоест надиграл е зашитника няма натиск вурху него и пак високо резултатен изтрел каквото е умението,Играч А минава зад заслон и отправя изтрел-оосвобождава се от зашитник движение с топка създава си сам положение. колкото повече високо проценти изтрели има толкова по-високи рейтинги за стрелба и поток на нападението !!! замисли се малко вурху играта преди само да използваш всичко за даденост.

P.S . Относно чадърите Джоузеф ли ги разбира повече как работи енджина който е просто един преводач и форум деец или ББ-чарлз който е от екипа и има вътрешна информация ?

Last edited by Coach_D at 5/9/2011 7:39:29 AM

From: Coach_D

This Post:
00
183900.44 in reply to 183900.43
Date: 5/9/2011 11:24:50 AM
Overall Posts Rated:
7373
Какво значи продаваш половината си отбор,продавам третия си плеймейкър от ,който нямам вече нужда след като се подобрих малко на тази позиция и съм и на печалба продавам избора си в драфта,който има високи стартови умения нисък потенциял и е почти нетренируем,продавам лекото крило което купих за трениране миналия сезон,но вече стана на 20 и свободните места за трениране намаляват и немога даму осигурявам пълна тренровка,трансферния ми баланс е почти равен, като имам равностойни играчи за различните позиций. А относно споделянето на плановете мисля, че тук всеки трябва да се опита и да си напрегне сивото вещество за себе си.

This Post:
00
183900.45 in reply to 183900.42
Date: 5/9/2011 11:27:54 AM
Overall Posts Rated:
1010
Otkazvam se da sporq s teb. Mnogo mi e interesno kak taka mi davash "pomosht" bez da sam iskal. Ne si li malko zelen da mi pomagash? Dobre e 4e se opitvash da pomognesh, no do golqma stepen oburkvash horata. Trenirai si SB na guardove kolkoto si iskash, no nedei da pishesh kolko vajno e za vunshnata zashtita. Puk posle neka problema mi da e 4e SB ne mi e prioritet za guardovete. Kato gledam ti kakvi si gi kupil, puk 4e i gi trenirash napravo ne mi e qsno za kakvi strategii si trugnal da govorish. Vreme e mai da po4nesh da prilagash malko ot tezi znaniq deto si gi natrupal za tvoq sobstven otbor vmesto da mi pomagash na men.
Nqkoi tuk pisa 4e si bil "znaesht" ama si malko hit and miss ako pitat men. Polvinati neshta imat tolkova smisal kolkoto teoriqta ti kak player roles vliaqt na GS...Sushto otnostno strategiqta ti da si pazish parite sam mnogo protiv. Vupreki 4e sega i az zadurjam dosta pari, po princip sam na mnenie 4e parite e hubavo da se investirat burzo za da se razviva otbora po burzo.

This Post:
00
183900.46 in reply to 183900.45
Date: 5/9/2011 11:35:20 AM
Overall Posts Rated:
7373
Добре че си изказваш мнението ми предложи нещо,обясни ти нещо защо е така ,защо е иначе не просто йок туй не е тъй ...дай някой насока,сега като махнаха дейтрадинга тоест трябва да задържаш играча поне 1 седмица и тогава да гопродадеш, обясни къде и как си харчиш парите
По какъв критерий съдиш за отбора ми по резервите които продавам ,или как не съм си харчел парите еми разширявам си залата за 1 седмица ,подобрявам си отбора и съм малко напред под средните заплати съм в лигата и и играя наравно с тях,независимо че не съм си похарчил парите за гълташи заплати центрове. А относно помощта не съм писъл че ти давам помощ а че от лепкавата тема помощ става ясно.

P.S Значи колкото и небивали да са теорийте ми поне ги имам и ти ги четеш но не взимаш отношение.
P.S 1 Използвай майчиния си език ,докато даваш отговор.

Last edited by Coach_D at 5/9/2011 11:56:33 AM

From: Coach_D

This Post:
00
183900.48 in reply to 183900.47
Date: 5/9/2011 1:42:27 PM
Overall Posts Rated:
7373
Всъщност играчите ми са 14 към момента както сам разбираш немога да дам достатъчно време на всички за да поддържат висока форма,ако не са във топ форма тоест съм на загуба плащам играчи за смъртни резерви.Радвам се че си толкова отдаден на тренирането и си съумял толкова дълго да ги тренираш и да не се изкушаваш от постоянния подмен на кадри.
За дългосрочната ми стратегия както казах съм от доста скоро и финасофите приходи и времето за трениране които съм имал е доста кратко за момента,с началните си средства първото което си купих е 19 годишен център-тежко крило за 100к 1 плеъмейкър моят беше скръб, и едно леко крило ,отбора не разполагаше с никакви,купих си трениор 3-то мисля и пр ,нито имах потенцияла да тренирам играчи нито парите за силни трейните наложе да вкарам 1-2 ветерани за да съм конкурентен като междувременно да мога и да разширявам залата прецених ,че ако вляза във плайофите като аутсайдер срещу по силни отбори съм на печалба заради тяхната по голяма зала и по големи приходи 1/3 от неговите приходи се равняма на 1.5 мой домакински мач или иначе казано имамм повече полза да играя официялен мач отколкото приятелски,в краяна сметка с добре управление на ентусиазмът стигнах финал там загубих но беше очаквано а приходите се трупаха,това е 1 мач на седмица повече от отпадналите отбори и не ми се налага да тренирам стамина или наказателен удар ,това е пълна седмична тренировка на 6 играча.В края на самия сезон се добрах до едно наистина добро трейни за малко пари което не беше тренирано имаше потенциял за национал но това е друга тема ,останах с него да тренирам.
Паузата между сезоните е точно за това да претеглиш на кантар силните и слабите страни на отбора и да видиш дали имаш нужда от още огнева мощ,или нещо друго, Драфта беше наистина слаб за всички не само за мен и сега немога да се оттърва от новобранците ,но намерих още едно разкошно трейни ,което само потенцияла го ограничава звезда ,но тези играчи са бъдещето на отбора тоест ядрото което изграждам,със 1 свободна позиция на която се сменят няколко играчи с цел подобряването на цялостното ниво на целия отбор ,и запазено за предстоящият драфт.също така оптимално в зависимост от отборните резултати разширявам залата и оставям пари в резерв ако излезе някое добро българско трейни ,и за по добър персонал. Това е моето разбиране за дългосрочна стратегия,подготвям отбора за промоция,много промотирали се отбори или нямат потенцияла или имат прекалено стари играчи или прекалено малка зала ,за да останат в по-горната дивизия,и следващия сезон играят за понижение..

This Post:
00
183900.49 in reply to 183900.48
Date: 5/10/2011 4:09:34 AM
The Black Roses
III.1
Overall Posts Rated:
3535
Коуч, ще си позволя да се намеся.....

За българско трейни може да забравиш, повярвай ми. В момента в който се появи ще бъде изяден (ако трябва ще си продам половината отбор за две български трейнита, но като няма, няма).

Относно SB на гардове - просто забрави. Няма абсолютно никакъв смисъл за повишение от един чадър на мач. Благодаря. Ще си тренирам пробиви и ще наваксам с нападение.

За да ти покажа пример за дългосрочна стратегия ще ти дам само това -

Angel Stoykov (5981711)
Shooting Guard
Owner: The Black Roses

Weekly salary: $ 109 246
Role: regular starter
(BuzzerBeta)

DMI: 299200
Height: 6'1" / 185 cm
Potential: superstar
Game Shape: mediocre

Jump Shot: prodigious Jump Range: tremendous
Outside Def.: prodigious Handling: marvelous
Driving: tremendous Passing: wondrous
Inside Shot: pitiful Inside Def.: awful
Rebounding: average Shot Blocking: mediocre
Stamina: respectable Free Throw: prolific

Experience: average

Angel Stoykov was pick 32 in the season 5 draft by The Black Roses.

Последните няколко сезона губя от победи само, за да може Стойков да се тренира. И преди да кажеш, че може и по-добре - не, не може. Той е почти на капа си. В момента няма да вземе тренировки 3-4 седмици, за да може центъра ми да влезе в бразилския национален отбор (сори, но увеличените приходи от търговия ми трябват). Но след това се завръщаме на трениране на гардове ...отново.

П.С С треньор 3 може да забравиш за дългосрочна стратегия. Аз бих забравил и за плейофи първите два сезона. Не си струва.

This Post:
00
183900.50 in reply to 183900.49
Date: 5/10/2011 4:24:57 AM
Overall Posts Rated:
7373
Добре си ги тренирал и знам ,че неможе повече тренер 3 беше 1-вия ми и за много кратко време сега е 4.
Не говорим за умение на блок на гардовете 15, говорим поне да имат висок стартов такъв поне 4-5 да може да разчиташ да направят някой чадър ,а не да ги удари топката по главата ,а относно дали си струва да се бориш за плейофите зависи как искаш да играеш ако тотално абдикираш от плейофите и разчиташ в следващите 1-2 сезона на трейнита да станат конкурентни, и след това да си търсиш мястото в лигата така е,ако искаш да си конкурентен постоянно, да не губиш приходи от лошите резултати по малкия процент посещаемост и да развиваш отбора си с постепенни темпове и равномерно ,както аз така съм решил имам играчи с нисък потенциял които да не станат чудовища но да ме изтрелят към лига 2 със различния си набор от умения,и да могат активно да участват като титуляри или резерви в дългосрочен план без да натоварват бюджета.а за българското трейни не се знае съдба може и да ударя джакпот и да го пусна на пазара ако има желаещи да го купят или да го мъча сам поне да го подържам в добра форма ако не супер тренировка,отвреме навреме излизат някой със ненадмината звезда или супер звезда с малко по лош набор умения, но пак може да се пробва,все пак няма да ми дойдат излишни малко повече приходи от реклама.

Advertisement