Всъщност играчите ми са 14 към момента както сам разбираш немога да дам достатъчно време на всички за да поддържат висока форма,ако не са във топ форма тоест съм на загуба плащам играчи за смъртни резерви.Радвам се че си толкова отдаден на тренирането и си съумял толкова дълго да ги тренираш и да не се изкушаваш от постоянния подмен на кадри.
За дългосрочната ми стратегия както казах съм от доста скоро и финасофите приходи и времето за трениране които съм имал е доста кратко за момента,с началните си средства първото което си купих е 19 годишен център-тежко крило за 100к 1 плеъмейкър моят беше скръб, и едно леко крило ,отбора не разполагаше с никакви,купих си трениор 3-то мисля и пр ,нито имах потенцияла да тренирам играчи нито парите за силни трейните наложе да вкарам 1-2 ветерани за да съм конкурентен като междувременно да мога и да разширявам залата прецених ,че ако вляза във плайофите като аутсайдер срещу по силни отбори съм на печалба заради тяхната по голяма зала и по големи приходи 1/3 от неговите приходи се равняма на 1.5 мой домакински мач или иначе казано имамм повече полза да играя официялен мач отколкото приятелски,в краяна сметка с добре управление на ентусиазмът стигнах финал там загубих но беше очаквано а приходите се трупаха,това е 1 мач на седмица повече от отпадналите отбори и не ми се налага да тренирам стамина или наказателен удар ,това е пълна седмична тренировка на 6 играча.В края на самия сезон се добрах до едно наистина добро трейни за малко пари което не беше тренирано имаше потенциял за национал но това е друга тема ,останах с него да тренирам.
Паузата между сезоните е точно за това да претеглиш на кантар силните и слабите страни на отбора и да видиш дали имаш нужда от още огнева мощ,или нещо друго, Драфта беше наистина слаб за всички не само за мен и сега немога да се оттърва от новобранците ,но намерих още едно разкошно трейни ,което само потенцияла го ограничава звезда ,но тези играчи са бъдещето на отбора тоест ядрото което изграждам,със 1 свободна позиция на която се сменят няколко играчи с цел подобряването на цялостното ниво на целия отбор ,и запазено за предстоящият драфт.също така оптимално в зависимост от отборните резултати разширявам залата и оставям пари в резерв ако излезе някое добро българско трейни ,и за по добър персонал. Това е моето разбиране за дългосрочна стратегия,подготвям отбора за промоция,много промотирали се отбори или нямат потенцияла или имат прекалено стари играчи или прекалено малка зала ,за да останат в по-горната дивизия,и следващия сезон играят за понижение..