BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.6 > III.6 / 9.Szezon

III.6 / 9.Szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
96158.40 in reply to 96158.38
Date: 6/24/2009 8:26:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Én pont IR-re edzek, 6-os edzőm van, úgyhogy nem lesz velük semmi gond:)

This Post:
00
96158.41 in reply to 96158.39
Date: 6/24/2009 2:20:17 PM
Overall Posts Rated:
00
remélhetőleg én talpon is maradok mert nem egy erős csapatot kaptam :-))

This Post:
00
96158.42 in reply to 96158.41
Date: 6/24/2009 3:26:49 PM
Overall Posts Rated:
00
Bot csapat elvered. Én is botot kaptam de tartalékokkal állok fel, remélem hogy nem lesz belőle kiesés.

This Post:
00
96158.43 in reply to 96158.42
Date: 6/25/2009 4:49:13 AM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
na, itt vagyok én is, csak nem tudtam tegnap jönni.

szóval, a meccsem: Casaubon-Szmektit 105-101

idegenben engem is meglepett a győzelem, nem számítottam rá.
amin szerintem múlott:

- a dobóhátvédem, Röst Csaba 50 pontján, különösen az első negyedbeli fantasztikus teljesítményén, ott egymaga majdnem annyit dobott, mint az ellenfél, ha jól emlékszem, 23-ig jutott. igaz, a védekezésében találtam kivetnivalókat.

- bár a lepattanózást eléggé elvesztettük, de így is féken tudtuk tartani az ellenfél belső embereit, a lett erőcsatárt leszámítva

bár azért, amikor az utolsó negyedben feljöttek négy pontra, akkor kisebb szívroham kerülgetett, de aztán végül meglett a meccs, ami nagyon fontos lehet a rájátszás szempontjából.

(és köszi cserszomnak, hogy tippeléskor bízott bennem :))

This Post:
00
96158.44 in reply to 96158.43
Date: 6/25/2009 12:26:31 PM
Overall Posts Rated:
00
Hát, a keleti 8-asból szinte senki nem talált mérkőzést sem nagyon, nemhogy különbséget. Ott több volt a meglepetés, bár a győzelmed számomra nem volt az. Egyedül azt sajnálom, hogy az a fakezű irányítód nem dobta be az utolsó 2 büntetőjét. Akkor 6 ponttal nyertél volna. Nekem jobban tetszett volna. Én bezzeg be tudtam dobni az utolsó dobásom. :-( Na, az nem hiányzott. :-) A nélkül is elég lett volna a győzelem. Na mindegy, nem szabad telhetetlennek lenni.

És akkor az értékelés:

Nem hiába ordibált az edző a játékosokkal az utolsó, elveszített mérkőzésen. nem nagyon kellett a srácokat teljes erőbedobásra bíztatni, azt így is megtették. Teljesen korrektül kijött a két csapat hozzáállásbeli különbsége a mérkőzésen. A nemrégiben vásárolt francia erőcsatár megmutatta, miért is vásárolta meg a csapat. A maga 21 pattanójával és 30 pontjával a kiérdemelte a mérkőzés legjobbja címet. Jelentős különbség mutatkozott mind a támadó lepattanó, mind a védő lepattanók szedésének tekintetében. A Real Margit még hibátlan büntetőzésével sem tudta megakadályozni a fölényes hazai sikert. A nézők jól szórakoztak a mérkőzésen, és elégedetten mentek haza.

This Post:
00
96158.45 in reply to 96158.44
Date: 6/25/2009 12:33:42 PM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
Egyedül azt sajnálom, hogy az a fakezű irányítód nem dobta be az utolsó 2 büntetőjét. Akkor 6 ponttal nyertél volna. Nekem jobban tetszett volna.

annyira ideges volt ő is az utolsó percek miatt, hogy remegett a keze :P

This Post:
00
96158.46 in reply to 96158.45
Date: 6/25/2009 2:26:03 PM
Overall Posts Rated:
00
Gratulálok annak a tíz csapatnak akik sikerrel vették a mai kupafprdulót a csoportból. Egyedül az Idegenlégió csapata esett ki, de ők nívósabb ellenféllel csaptak össze.

Akik folytathatják a kupamenetelést:

Kelet.
BC Casaubon
Cserkút
Szmektit SC
Balika CF
Pirates of Krisz
Detroit PS
Alessio

Nyugat.
Pöle BSC
Fearless Cowboys
jofiuk

Last edited by Titanus-darco at 6/25/2009 2:26:27 PM

This Post:
00
96158.47 in reply to 96158.46
Date: 6/27/2009 5:59:49 AM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!

Felébredve csipkerózsika álmomból szembesülök a ténnyel,hogy pezseg a fórum lassan.Gratula a válogatottakhoz és a Kupában jól szereplőknek is!

This Post:
00
96158.48 in reply to 96158.47
Date: 6/27/2009 4:06:02 PM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
na, akkor kezdem a forduló értékelését:

a győzelmemen (13420692) én magam is meglepődtem kicsit, végiggondolva a következőkön múlhatott:

- Balika játékosai rosszabb formában voltak, mint az enyémek, és, mivel csak hét játékosa volt, cserélni sem tudott annyit, fokozatosan fáradtak

- bár Zsombok Ákos dobott 26 pontot és leszedett 19 lepattanót, de azért valamennyire sikerült féken tartani

- dobóhátvád és bedobó posztokon is kifejezetten jól játszottak a játékosaim, a kínai bedobóm 36 és Röst 30 pontja magáért beszél

- kiemelném még a 10 labdaszerzést (olasz irányítóm egymaga 6-ot), ráadásul az ellenfél még emellett is eladott 5 labdát

- és a lepattanózást is "csak" 58-45-re vesztettük el, úgyhogy az is belefért, hogy a centereim nulla pontot szereztek, igaz, legalább nem is próbálkoztak sokat :)

szóval, a végére meglepően sima meccs lett, én azt is hittem közben, hogy Balika lazázik, de mégsem. úgyhogy lassan lehet, hogy ideje átgondolnom a szezonbeli célkitűzést :)

This Post:
00
96158.49 in reply to 96158.48
Date: 6/30/2009 5:16:37 PM
Overall Posts Rated:
00
Na szép egy mérkőzést játszottam, lassan komoly veszélybe kerülök a benmaradás szempontjából. Remélem sikerül feltüzelnem a fiúkat és a biztos benmaradást érő helyezések valamelyikét megszerezni.

This Post:
00
96158.50 in reply to 96158.49
Date: 7/4/2009 2:40:43 PM
Overall Posts Rated:
00
1. Vereség

Várva várt meccs a III.6 bajnokságban...A két konferencia első helyezettjének összecsapása...Hazai pályán a Keleti első BC Casaubon fogadta a Nyugati és egyben ligaelső Ferencvárosi TC-t...Az FTC-n nagy a nyomás:mindenki őket akarja megverni,eddig veretlenek és vendégként lépnek pályára...Teltház (5500 néző),pokoli hangulat...

A hazai csapat edzője nagyon felkészítette csapatát,így nagy nyomást gyakorolva a vendégekre az első negyedet fölényesen nyerik 31-17-re.Második negyedre összeszedik magukat a zöld-fehérek és nyernek 1 ponttal.A harmadik és negyedik negyedre a különbség pár ponttal emelkedik,így a BC Casaubon a meccset fölényesen nyeri 106-87-re.

Vendég menedzser értékelése:

A csapat úgy érzem tudásának megfelelően teljesített,sajnos a dobások nem estek be,ezt mutatja a 38%-os dobóteljesítmény.A meccsen kevesebbet dobtunk gyűrűre és kevesebb is esett be mint az ellenfélnek.A zónánk nem működött tökéletesen és bár célunkat elértük,a triplák számát csökkentettük,de ez a lepattanózásunk rovására ment,így tudott a BC Casaubon 30 támadó pattanót begyűjteni és ért el 3 emberük is dupla-duplát.
Kis hiányérzetem a meccsel kapcsolatban,hogy csak az egyik negyedet tudtuk megnyerni,így tudott a különbség ekkorára megnőni...
A csapat eddig nagyszerű formában szerepelt és ideje volt egy vereségnek,mert kezdtünk túl magabiztossá válni,ez meglátszott a dobóteljesítményen is,hiszen akik múlt héten fantasztikusan dobott,annak a mai napi dobóteljesítménye említésre sem méltó...
Összességében megérdemelt és szükséges vereséget szenvedtünk el,de ezek után csak erősebbél és jobbá válhatunk!

Hazai menedzser értékelése:

Advertisement