Cat privește felul în care arata când l-ai draftat.... mare curaj ai avut! Cu 38 TSP, dacă am calculat bine, eu poate îl vindeam sau îl concediam.
Da intr-adevar 38 TSP la 18 ani, in prima sapatamana a sezonului 35.
Mai uita-te inca o data. NU l-am draftat, l-am cumparat cu 1.530.000$ de la Red Devills
(57013), exact in momentul in care am restructurat echipa. Am vrut un jucator care sa-l fac de la 0 si prin prizma faptului ca mereu am suferit la pivot si la CJ (nu aveau secundare suficiente, cam in jur de 5-6), chiar si cand am luat primul campionat in sezonul 33, asa ca am hotarat sa cumpar 2-3 HOF si sa antrenez ori CJ ori pivot. Inaltimea s-a nimerit sa fie de pivot si EXF pentru 2 dintre ei, asa ca am antrenat pivot.
Sincer am facut o gramada de simulari pe buzzer-manager si din calculele mele, il scoteam de nationala cand facea 29 de ani, daca nu se accidenta.
Din fericire a iesit mult mai repede decat am preconizat eu, pe la 27 fiind gata (lipsind doar rezistenta, pentru ca nu am antrenat deloc). In toata cariera lui s-a accidenta o singura data, in saptamana 13 din sezonul 36, in rest a avut talent sa nu se accidenteze si cred ca a avut si un pic de talent pe antrenament.
Sezonul urmator as vrea sa continui la echipa principala un proiect pentru nationala, daca se iveste vre-unul.
Last edited by Iwillsurvive at 2/2/2020 12:11:38 PM