Burda kimse kimseye aday olmasın yaklaşımında bulunmadı. Ben kendi şahsım adına eğer beni inandıracak birisi olursa onu desteklerim, ilk oylama öncesi fazladan aday kirliliği yaratmam söyleminde bulundum.Benim şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz. Bunun ya da İtalya nın taktiğinin BURJUVA lık ile ilişkisini kuramadım, haaa bana değil ise bu itham lütfen açık açık neyi ima ettiğini ve kimi kasdettiğini söyle de o arkadaş da kendisini en azından açıklasın, çünkü ben senin bu kelimeyi anlamını bilmeden kullandığın düşüncesindeyim.
Herkese açık bir oylama olduğundan tabiki herkes aday olabilir, gönlünce ve istediği şekilde milli takımı yönetebilir. Fakat ne yapmak istediğini ve ne gibi hedefleri olduğunu açıklamadan neye göre seçimimizi yapacağız ? Kendi yönettiği takımdaki başarısına göre mi ? Peki bu başarıyı neye göre değerlendireceğiz veya karşılaştıracağız ? Herkesin katıldığı tek turnuva Türkiye kupası olduğuna göre onu baz alalım o zaman... Gelecek kişi de klübündeki başarıyı gösteremez ise sene sonu yok onu niye böyle yaptın bunu niye yapmadın diye eleştirelim.. Tek anladığımız şey bu çünkü, yapılanmadan gündelik başarılar tatmin ediyor bizleri....Başarısızlık halinde de eleştirmek..
Bu mantık ve kafayla emin ol son söylediğin "şuanki durumdan daha iyi olacağımız" da imkamsız....
Mevcut durumda görülen o ki herkes arkadaş grubundaki adaya oy atacak, oyunda arkadaş sayısı fazla olan da oylamayı kazanacak. Şimdiden o arkadaşa başarılar diliyorum...