Sağol hocam iyi bir oyuncu olacak inşallah.
Beyler size tavsiyem;
Oklahama, MaaaYuu, kupada gidebileceğiniz yere kadar gitmeye bakın elendiğinizde yetiştireceğiniz oyuncular dışında hepsini özellikle yüksek maliyetli oyuncuları değerinin fazlasına satmaya çalışın. Ligde 5 veya 7. olun(KKM maçlarına transfer yaparsınız).
Antrenör seviyenizi yetiştirdiğiniz oyuncular için yükseltin. Halkla ilişkiler ve doktoru kovun, önemsiz bir sezonda onlara gerek yok ki ben geçen sezon bile öyle yapmıştım. Drafta yatırım yapın, salonunuzu diğer sezonlar için büyütün, ekonominizi de geliştirin.
TR sen de Baki gittiğine göre ya yine 5. veya 7. ol aynı şeyleri yap ya da sonuncu olup aynı şeyleri yap.
Sonra 3 ünüzde önümüzdeki sezona süper kadro ve büyük hedeflerle girin.
Bende bu sezon 34 lük guardımı gönderip kullanacağım 4 guardın 3 ünü yetiştirmeye çalışacağım. Sezon içinde birkaç transferle yaş ortalamasını düşürmeyi kaliteyi de arttırmayı deneyeceğim. Ligde tutunmaya, kupada son 2 sezonda olduğu gibi sonuna kadar zorlamaya çalışacağım. Personel kadromu belirledim belki antrenörü yükseltirim. Bunun dışında ekonomimi yükseltmeye ve salonu genişletmeye de çalışacağım. Ama şu bir gerçek ki 3. ligdeki ilk sezonum pek kolay olmayacak.
Last edited by Kastamonulu at 8/30/2012 10:10:41 AM