Ето искам да се извиня ,защото излиза че съм доста лош скаут след като не казвам как ще изглежда играча след 3 сезона.Почвам на абсолютно всеки както се изрази ти "Помощ за начинаещи",все пак аз незнам с кой разговарям.След като сме установили контакт и ти си заинтересован и имаш доста въпроса аз ще гледам да ти отговора колкото се може по подробно както правя.Ако се чустваш засегнат извини ме ,но можеш да отговориш "схванах ти идеята " или нещо подобно както ми отговарят доста хора извън България с който контактувам.За скиловете е идея ,но това е главно зарибяване а не истината за това което може да се постигне те ти казват идеалният вариант ,който варира само за около 15 % от играчите.
Питаш какъв национал трябва ,за националите еми беше ти отговорено "че няма значение само да е натрениран"няма как да се изисква точно определен вид поради малкият избор на играчи за трениране и това което се разполага в даденият момент като наличност.Ето примерно аз имам
(15056130) които има 63 скил поинтс на пъртвите 6 скила в момента без утрешната тренировка направи такъв играч за отбора ......... ... и ето тука идва големият проблем как да стане като няма такива на пазара ,ти не си изтеглил някой с толкова скилс че да има идея да се тренира ,голяма височина и още един куп неща.Е как тогава аджеба да ти кажеме да направиш някакъв играч ,като няма откъде да го вземеш за да го направиш.
Единственият човек ,който дигна на играч скилове който беше трудно да се тренира и не беше за там е Иван Иванов с Рачев ,един луд човек с много ентусиазъм.
Надявам се че никой не съм обидил ,ако е така се извинявам и веднага мога да се оттегля като скаут