BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζον 61 - Play offs

Σεζον 61 - Play offs

Set priority
Show messages by
From: Aimar 21

This Post:
00
319722.4 in reply to 319722.3
Date: 8/9/2023 11:27:47 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13771377
Αυτοκριτική από... Ξεφτίλα που αλήθεια είναι ότι αγωνιστικά τα πήγε καλύτερα απ' ότι φορουμιστικά στην επιστροφή του στην Α1. Βέβαια με 12 μηνύματα βρίσκεται στην 3η θέση γεγονός που καταδεικνύει το χαμηλό επίπεδο που υπήρξε μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν. Εάν δε σπάσουν έδρα τα LuNey_ToOnS και υποβιβαστούν στα πλέι άουτ οι τρεις κόκκινοι συμπληρώνουν μία 5άδα στην οποία μόνο ο bobos-re όταν βρήκε λίγο χρόνο χρησιμοποίησε την... πένα του για να γράψει δύο λόγια.

Έξω οι... μουγκοί απ' εδώ! :)

Αναφορικά με την ερώτηση ποιος θα είναι ο πρωταθλητής ψήφισα τον alitis bc ελπίζοντας μάλλον η ψήφος μου, που είναι η 13η, να αποδειχτεί ψήφος... γκαντεμόσαυρου καθότι αυτό θα σημαίνει ότι η Valencia Basket Club (Taronjas) θα έχει θεωρητικά κάποιες ελπίδες για τον τίτλο, αν και ενδεχόμενη νίκη το Σάββατο θα μοιάζει με άθλο!

Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι οι Supernova Elites, που είναι ξεκάθαρα το δεύτερο φαβορί, πήραν μόλις μία ψήφο!

Θεωρώ πάντως ότι η απόκτηση Μεϊντάνη, που εκτίναξε το μπάτζετ του alitis bc στα $ 1 278 965, αφήνοντας τον 36χρονο... Βεζύρη στον πάγκο ως αλλαγή πολυτελείας, είναι αυτή που πιθανότατα στο τέλος θα κάνει τη διαφορά.

This Post:
00
319722.6 in reply to 319722.5
Date: 8/9/2023 2:52:13 PM
A1
Overall Posts Rated:
13771377
Ότι θα έχω κάνει πρώτα τον άθλο εγώ δηλαδή. Τζογάρεις επικίνδυνα Θεσσαλέ :P

This Post:
22
319722.8 in reply to 319722.7
Date: 8/12/2023 12:49:06 PM
A1
Overall Posts Rated:
13771377
Τακτικό... χαστούκι από alitis bc και σεζόν τέλος για τη Valencia Basket Club (Taronjas). Έχοντας τόσο χειρότερες καταστάσεις, αφού Koniusz και Samur με καλά λεπτά έπεσαν σε κακό δυνατός κι ο Γκόγκας δεν... ψήθηκε ν' ανέβει πολύ και παράλληλα στην αντίπερα όχθη ο Μεϊντάνης από αξιοσέβαστος πήγε καταρτισμένος, ήταν λογικό και προφανώς απαραίτητο να ρισκάρουμε τακτικά.

Ένα ρίσκο που το απέφυγε μαεστρικά ο tasos bc και κυρίως ενώ τα είχε όλα υπέρ το εσωτερική μάντεμα ως... πινελιά τακτικής νίκης που εάν δεν περίμενα μία να πάει περιμετρικά, καθότι πίστευα ότι θα ήθελε να αποφύγει την πιθανή Ζώνη 3-2, δεν περίμενα δέκα να μαντέψει.

Άνετη πρόκριση στον τελικό για τους πρωταθλητές και φαβορί στην αναμέτρηση κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έχει αντίπαλο τους Supernova Elites ο... Ξεφτίλας έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στην τρίτη περίοδο (28-14), έχοντας ισοφαρίσει το παιχνίδι!!

Αντεπίθεση επιχειρούν και τα LuNey_ToOnS σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγουν τον υποβιβασμό και να πάνε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

This Post:
00
319722.10 in reply to 319722.9
Date: 8/15/2023 1:12:33 PM
A1
Overall Posts Rated:
13771377
To παιχνίδι είχε χρωστούμενα στον Nova. Σήμερα ξεπλήρωσε μεγάλο μέρος τους.

Advertisement