Οι φιλίες που έκανα μέσα σε αυτο το παιχνίδι είναι το μεγαλύτερο κέρδος μου.
Έχω γνωρίσει πάνω από 20 άτομα, εκ των οποίων με τους 10 κάνω συστηματική παρέα.
Το γήπεδο που φτιάχνω φέτος είναι το μεγαλύτερο οικονομικό όπλο, που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτό το παιχνίδι.
Έπρεπε να το έκανα πέρυσι, αλλά ρίσκαρα με το promotion bonus που είχα, για να πάρω σερί την τρίτη άνοδο.
Ηττήθηκα από τη Γαυροκατάσταση καθαρά στα core skills, επειδή κατάφερε να σηκώσει ακριβότερο ρόστερ στη ρακέτα από μένα, οπότε πήγε στράφι το ρίσκο, αλλά και ολόκληρη η περσινή σεζόν από οικονομικής απόψεως.
Φέτος που ξέρω τη δυναμικότητα του ομίλου, συντηρώ το 2ο πιο φθηνό ρόστερ στην κατηγορία μετά τον PAO1908 (εξαιρώ τα botάκια δυναμίτη και νεάπολη) και ουσιαστικά τανκάρω και τα ρίχνω στο γήπεδο, μένοντας όμως σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.
Τέλος όσο αναφορά το φόρουμ, προσωπικά έχω όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε θέματα πάνω στο παιχνίδι και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Θέματα όπως το γήπεδο, οι αναλογίες αυτού, προπόνησης παικτών, αξίες παικτών στην αγορά και χρησιμότητα αυτών, συστήματα και ανάλυση τακτικών.
Βοηθάω ήδη αρκετούς χρήστες, μιας και η χρονιά του tanking είναι από τις πιο βαρετές και ήσυχες αγωνιστικά.
Για αρχή μπορούμε να γνωριστούμε. Βάζω όνομα, ηλικία, ψευδώνυμο, ομάδα.
Υπήρχε νήμα συστάσεων παλαιότερα, αλλά μόνο ο συνονόματος Kotinovic από εκείνους που είχανε γράψει είναι ακόμα στον ΙΙΙ.13
Είχαν περάσει από ότι είδα ο Σόκερος (Fitsoules) και ο ΒetTravel από δω, 2 φιλαράκια.
Ξεκινάω λοιπόν
Γιάννης - 35 ετών - kajabbar - kajabbar reloaded - Probonas rules - Probonas rules reloaded (η τωρινή είναι η δεύτερη ομάδα)