Selamlar,
Uzun zamandır bu ligde oynayan birisi olaraktan, feci şekilde baydım :D Ha çıksak bir 2. lige bunca güçlü takımın yanından, eminim 2. ligde ilk 4'e mutlaka girilir, %100 eminim The Champs ilk 4 e girecektir, hangi ligde yer aldigina bakmadan söylüyorum üstelik.
Yeni gelmişsin, hoşgeldin ama bu ligde görünenin de ötesinde bir güç var. Ben kupa'da çeyrek final oynadım birkaç sezon önce, thinkers, buğra kupa'da anormal ilerleyenlerden.. Yarın bir gün es kaza biraz şans yaver giderse, bu ligden birisi kupayı bile alabilir, hiç kimse şaşırmasın.
Hedefim elbette 2. lige çikip, kurtulmak :-) Ama maddi açidan şişen kadrom beni zorluyor. Mert aslan payını alıyor. Tabii takıma katkısı da bir o kadar oluyor elbet.
Buğra'dan bu sezonun 3. yarısında (2. kendi konferans maçlarinda) çıkış bekliyorum. Çeşitli zorluklardan geçti, belki de hala geçiyor, ama kupayla birlikte ve gelişen oyuncularıyla birlikte Playofflara sağlam girecektir.
Thinkers'la GS-FB gibiyiz :D Ibreler Thinkers'dan yana ama; kaç tane milli oyuncusu var adamın.
JAJA'da arkadan gelenlerden..
Walla kimsenin işi kolay degil, hakkımızda hayırlısı.. Sakatlıklar siralama bile değiştirebilir....
Yeni başlayan sezonda herkese başarilar :-)