BuzzerBeater Forums

BB Israel > חוקים בפורום ישראל

חוקים בפורום ישראל (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
118351.4 in reply to 118351.2
Date: 11/10/2009 7:23:48 AM
Overall Posts Rated:
274274
1.
אני מקבל תומך, המודים לא.
אם לוקחים את שווי ההטבה ומחלקים לפי שעות עבודה אז אני מרוויח פחות מנער שמנצלים אותו להכין נעלים בסין

2.
אם חוזרים לנושא המאמן אז אני לא חושב שזה המקום לעשות את זה, הנושא הזה נפתח בשביל להבהיר את החוקים
אפשר להמשיך את הדיון הזה בצורה בוגרה ועיניינית בנושא המתאים

3.
אני לא מסכים איתך.
אף אחד לא הופך בעזרת חוקים את הפורמים למקום של פרשנות אישית שלנו.
צריך להבין, ואתה יודע את זה, שלא לוקחים מישהו בקלות להיות מוד, מתרגם או ג'יאם. כל משתמש כזה בעזרת המעמד שהוא מקבל יכול להשפיע רבות על המשחק. לכן נותנים את התפקידים האלו לאנשים שמוצאים שהכי מתאימים לתפקיד.
המודים שלנו נמצאו כאנשים בוגרים ואחראים בעלי שיקול דעת מצוין.
מן הסתם אפשר לראות ש99% מההודעות לא נמחקות ולא נערכות.
אני מאוווווד בעד חופש הדיבור - אני מאוד מסכים איתך שלכל אחד מותר להביע את דעתו, כל עוד זה נאמן בצורה נאותה, ללא קללות ומבלי להשמיץ משתמש אחר.
אם אתה תכתוב מחר שאני מאמן נבחרת לא טוב אז זה יהיה שיקול דעתך מוטעה למחוק לך את ההודעה לטעמי.

4.
חוק בשביל שיהיה חוק טוב צריך להיות כמה שיותר חד, ברור וידוע לכל.
זה מצב אופטימלי
כשמדובר על חוקים על איך מותר להתבטא ואיך אסור אז אתה חייב להסכים שקשה מאוד לקבוע איזה מילים מותר לרשום ואיזה מילים אסור - הרבה מאוד פה תלוי בהקשר של המשפט, באיך שהוא נאמר ובסיטואציה עצמה. לכן יש מקום לשיקול דעת.
אסור לנסוע מהר זה אכן לא חוק - אבל מצד שני אני יכול לתת לך מספר רב של עברות שיש בהם מקום לפרשנות כזאת או אחרת (הרי אם הכל היה כזה ברור לא היו שופטים ולא היו עורכי דין)

ולסיכום -

אני חושב שקצת מחפשים יותר מידי עמוק ונכנסים יותר מידי לעיניין של צנזורה.
אין צנזורה ואין התנגחויות אישיות (רק מול גל שסיפר שהוא טוב יותר בפרו למרות שהוא ניצח פעם אחת ואני ניצחתי הרבה יותר פעמים)

כן, היה פה נושא גבולי וקצת סוער אבל כל עוד אנשים יזכרו שמדובר במשחק וצריך לזכור שכשכותבים משהו לנסות לא לפגוע בחבר למשחק אז הכל יהיה בסדר.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement