Πανω που εκανε ημιχρονο το Dallas με τους Clippers και ελεγα οριακα θα προλαβω να κανω ενα review βλεπω οτι με εβγαλες απο την δυσκολη θεση και το εκανες εσυ!

Παντως απο την στιγμη που ο Χο μαρκαρε στο 3 δεν πιστευω οτι ημουν τοσο φοβερος στις περιμετρικες(18-21-16-16-12) ετσι ωστε να μην εχανα με χαμενη προβλεψη εκτος εδρας. Αυτος που κερδισα στον προημιτελικο του Β3 πουλουσε την ομαδα του και ειχα δει τους παικτες του. Ειχε 20-19-18-16-14 αμυνες 5αδας και εχασε σε ουδετερο απο την ομαδα μου. Που οπως βλεπεις εχω αρκετο JS αλλα οχι JR.
Απο τον Supernova γνωριζω 2 παικτες. Τον Gal και τον Dagas. Δεν θα πω φυσικα τα νουμερα τους αλλα εχουν αρκετο JS για τις θεσεις τους.
Για την μανια μου με τα εσωτερικα θα συμφωνησω! Αυτη η ομαδα απεδειξε σε 2 κρισιμους αγωνες(προημιτελικους κυπελλου και Β3) οτι μπορει ανετα να παιξει τα περιμετρικα απεναντι σε ομαδες με πολυ μεγαλες περιμετρικες αμυνες. Λογω καταστασης Χο και Κατσιμπαλου προτιμησα το κοιτα μεσα που οπως αποδειχτηκε δεν ηταν σωστη επιλογη.