BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
22
266329.392 in reply to 266329.390
Date: 4/7/2015 2:22:09 PM
Overall Posts Rated:
118118
N.Tsig για πάντα στις καρδιές μας!! Η ήττα από τα maziotopoula θα στοιχειώνει για χρόνια τον Da Boss! Γρήγορη επάνοδο ευχόμαστε το τεχνικό τιμ, οι παίχτες και ο πρόεδρος!! Ο II.2 θα είναι πιο άδειος πλέον...... Ο Da Boss επηρεάστηκε αρκετά με την στεναχώρια του N.Tsig και τις τελευταίες εβδομάδες απέφευγε τις δηλώσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας... Αν ανέβει και ο γέροντας κατηγορία δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει, λέει!! Όχι ότι δεν θέλει να επιτύχει ο γέροντας τον στόχο του, απλά θα χαθεί όλο το παιχνίδι του φόρουμ! :/

Last edited by Scarlito at 4/7/2015 2:47:05 PM

This Post:
22
266329.393 in reply to 266329.391
Date: 4/7/2015 2:24:50 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Τελικά οι παράγκες ανά τον αθλητικό κόσμο τα κατάφερε Η μέγα ΤΡΟΪΚΑ των γερόντων της κατηγορίας II.2 διαλύεται Ο γερό-Κοτίδης μάλλον ανηφορίζει για Α1, ο Da boss πιστεύω ότι θα παραμείνει ενώ ο N.Tsig παίρνει τον Πουλό(πουλο) για την III

Κύριοι managers της II.2 ήταν τιμή μου που ανταγωνίστικα μαζί σας, στην καλύτερη σεζόν που βίωσα από τότε που ξεκίνησα το παιχνίδι(σεζόν 19) ... βέβαια θα σας πρίξω λίγο ακόμα τα π@π@ρι@ στο forum με τις φανταστικές ιστορίες του N.Tsig

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.394 in reply to 266329.393
Date: 4/7/2015 3:07:05 PM
Overall Posts Rated:
118118
ο Da boss πιστεύω ότι θα παραμείνει

Ο Da Boss παρέμεινε και μαθηματικά σήμερα και μάλλον το επόμενο ματς θα είναι και ματς πλέι οφ! :P

Στο ΙΙ.1 σφάζονται για τα στημένα!! Τουλάχιστον εδώ σε αυτόν τον όμιλο είχαμε σασπένς μέχρι τη προτελευταία αγωνιστική!

Last edited by Scarlito at 4/7/2015 3:08:49 PM

This Post:
00
266329.395 in reply to 266329.394
Date: 4/7/2015 3:19:17 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Στο ΙΙ.1 σφάζονται για τα στημένα!! Τουλάχιστον εδώ σε αυτόν τον όμιλο είχαμε σασπένς μέχρι τη προτελευταία αγωνιστική!

Τσ, τσ, τσ... μικρότητες. Εμείς εδώ το πολύ, πολύ να στήσουμε ... μια ξεγυρισμένη σούβλα με κατσίκι ή αρνί Βέβαια ο Ν.Tsig βάζει μόνο τα κάρβουνα

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.396 in reply to 266329.395
Date: 4/7/2015 3:29:27 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ωραία τα λέτε εσείς οι 2!!Τουλάχιστον οι γέροντες οι δικοί σας είναι ήρεμοι και πολιτισμένοι... O:)

Εδώ στο KARAISKAKIS γίνεται χαμός!!!Έχουμε κλειστεί στα αποδυτήρια και ο Κοτίδης απέξω απειλεί Θεούς και Δαίμονες... }:>

Λέει ότι είμαστε ξεφτίλες,looser,ανίκανοι και ανεπίδεκτοι μαθήσεως!!Απειλεί ότι θα ζωστει με εκρηκτικά,θα παραβιάσει την πόρτα των αποδυτηρίων και θα μας φάει όλους λάχανο.. O^*

Επίσης κοιτάζει το φύλλο αγώνα και δεν μπορεί να καταλάβει πως χάσαμε και τόσο εύκολα μάλιστα!!Λέει ότι μόνο ένας άμπαλος σαν εμένα θα μπορούσε να το καταφέρει!!Έχει φουντώσει... :@

Δεν στέλνεται κανα Τσιγκ ή κανά Da Boss από εδώ να τον πάρει να πάνε για τσίπουρα,μπας και ηρεμήσει και γλιτώσουμε??? (:|

This Post:
00
266329.397 in reply to 266329.396
Date: 4/7/2015 3:38:24 PM
Overall Posts Rated:
118118
Δεν στέλνεται κανα Τσιγκ ή κανά Da Boss από εδώ να τον πάρει να πάνε για τσίπουρα,μπας και ηρεμήσει και γλιτώσουμε??? (:|

Θα έστελνα τον Da Boss αλλά είναι πρωινός αύριο στη δουλειά και φοβάμαι μην χάσει κάνα δρόμο πάλι!! :P

This Post:
00
266329.398 in reply to 266329.396
Date: 4/7/2015 3:43:12 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Δεν στέλνεται κανα Τσιγκ ή κανά Da Boss από εδώ να τον πάρει να πάνε για τσίπουρα,μπας και ηρεμήσει και γλιτώσουμε???

...γιατί όχι; Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την αλλαγή κατηγορίας της ομάδας Blue Parrot έστω και προς τα κάτω

Over and Out !!!
This Post:
33
266329.400 in reply to 266329.398
Date: 4/8/2015 3:16:41 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
...γιατί όχι; Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την αλλαγή κατηγορίας της ομάδας Blue Parrot [ XD] έστω και προς τα κάτω [ :/]

Το κλίμα στο ΚARAISKAKIS STADIUM ήταν ιδαίτερα τεταμένο...Παίχτες και προπονητικό team είχαν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και από έξω ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον πάνσοφο γέροντα Κοτίδη,ο οποίος έιχε ζωστεί με εκρηκτικά και απειλούσε με επίθεση αυτοκτονίας... 8}

Ο γέροντας ήταν καλός,ήταν χρυσός,αλλά είχε ένα πρόβλημα...Ήταν ιδιαίτερα νευρικός και όταν έχαναν οι LEGENDS δεν μπορούσε να το αντέξει..και πάντα έφταιγε ο ALEXANDROS7...

''Ανοίξτε ρε τεμπελόσκυλαααα''...φώναζε!!!Πάλι χάσαμεεεε ρε ανίκανοιιιι...Θέλετε να με πεθάνετε ρεεεεεε????Πάνω στο άνθος της ηλικίας μου?????Τα καλύτερα μου χρόνια μου έχετε φάει ρεεεεεεεεεεεε........ Θα σας σκίσωωωω..... :+(

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατέφθασε ο Νικ Τσιγκ στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΣ με ότο-στοπ!!Έμφανώς καταπονημένος,πλησίασε στα αποδυτήρια και όταν οι άντρες ασφαλείας πήγαν να τον αποτρέψουν,έδειξε το περίστροφο του μην δείχνοντας διάθεση να το συζητήσει....

Πλησίασε τον Κοτίδη και οι 2 ισχυροί άντρες κοιτάχτηκαν στα μάτια:

''Shit happens''...είπε ο Τσιγκ!!!''Ρώτα και εμένα...''!Γά@@σε τους ρε Κότυ,πάμε να σε κερ........εεεεεεεε.......να με κεράσεις μερικά ποτάκια να στανιάρουμε!!!!''

Ο πάνσοφος αμφιταλαντεύτηκε για μερικά κλάσματα του δευτερολεπτου και έπειτα αναφώνησε:''Οκ!!!Πάμε να κάνουμε νύχτα!!!Η κατάσταση σηκώνει βαρύ σούρωμα!!ΚΕΡΝΑΩ ΕΓΩ!!!! (party)

''Εεεε..αφού επιμένεις.''..είπε ο Τσιγκ..!!''Ήθελα να κεράσω εγώ,αλλά είναι ντροπή να αρνηθώ....''

Λίγο πριν το ξημέρωμα οι πανίσχυροι ιδιοκτήτες είχαν σουρώσει για τα καλά!!Τύφλα στο μεθύσι και τραυλίζοντας,προσπαθούσαν να εκφραστούν,ενώ τα πάντα γύριζαν γύρω τους.... %}

Ο πάνσοφος γέροντας τότε σηκώθηκε όρθιος θέλοντας να πει κάτι κάτι σημαντικό...

''TΣΙΓΚΚΚΚΚ...φίλε μου ΤΣΙΓΚΚΚΚ.''...είπε κουνώντας το δάχτυλο...''ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑΣΙΜΟΣ!!ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ!!!ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΕ ΤΣΙΓΚ!!Η ΑΛΛΑΓΗ!!!!!Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ!!!ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΡΙΕΣ!!!!!ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ PARROT???ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ... (party)

Ο ΝΙΚ Ο ΤΣΙΓΚ-το ίδιο σουρωμένος με τον Κοτίδη-ξάφνικα ενθουσιάστηκε και φώναξε:

''Έχεις δίκιο ρε Κοτυ!!!!Φέρτε και άλλο αλκοόλ να το γιορτάσουμε!!!ΖΗΤΩ Η ΑΛΛΑΓΗ!!!!!!!!!!!!!!...και από τον ενθουσιασμό του έβγαλε το περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί στο ταβάνι,τρομοκρατώντας τους ανυποψίαστους θαμώνες και προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας....

Το γλέντι δυστυχώς έληξε άδοξα και οι ισχυροί ηγέτες δεν γλίτωσαν το αυτόφωρο..Βρίσκονται πίσω από τα κελιά της φυλακής,έχοντας μάλιστα βαρύ hangover,το οποίο δεν λέει να περάσει..Και εμείς τρέχουμε να πληρώσουμε την εγγύηση... :(

Last edited by ALEXANDROS7 at 4/8/2015 3:18:28 PM

This Post:
22
266329.401 in reply to 266329.400
Date: 4/8/2015 3:42:07 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Παικταρά μου ΠΑΛΙ έχεις έμπνευση

Το γλέντι δυστυχώς έληξε άδοξα και οι ισχυροί ηγέτες δεν γλίτωσαν το αυτόφωρο..Βρίσκονται πίσω από τα κελιά της φυλακής,έχοντας μάλιστα βαρύ hangover,το οποίο δεν λέει να περάσει..Και εμείς τρέχουμε να πληρώσουμε την εγγύηση...

...γι αυτό άλλωστε όλοι σχεδόν η ομάδα Blue Parrot βγήκε στο σφυρί. Να καταφέρουμε να πληρώσουμε την εγγύηση αλλά και τις ζημιές. Το κάναμε σαλούν διαλυμένο το μαγαζί Οι προκαταβολές από τις μεταγραφές άρχισαν να πέφτουν. Ο έμπιστος ταμίας του N.Tsig, κατόπιν μυστικής συννενόησης, έστειλε το χρήμα με τον Da boss ... ακόμα τίποτα όμως. Μήπως ο μέγας πρόεδρος έχασε πάλι τον δρόμο;

Over and Out !!!
This Post:
22
266329.402 in reply to 266329.401
Date: 4/9/2015 7:39:43 AM
Overall Posts Rated:
118118
Ο έμπιστος ταμίας του N.Tsig, κατόπιν μυστικής συννενόησης, έστειλε το χρήμα με τον Da boss ... ακόμα τίποτα όμως. Μήπως ο μέγας πρόεδρος έχασε πάλι τον δρόμο; :?

O Da Boss προσπαθούσε όλη νύχτα να βρει στο τηλέφωνο τον asfaliti. Μετά από ώρες κατάφερε και τον βρήκε! Έτσι και οι 2 συναντήθηκαν στη Λ. Αλεξάνδρας και ανέβηκαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για να τους βγάλουν από την στενή!! Έτσι με τα κονέ του ο Da Boss κατάφερε να σώσει και το παραδάκι για το N.Tsig!! Αφού εξήλθαν από την ΓΑΔΑ ο Da Boss πρότεινε στο N.Tsig να κεράσει τους 4 τους στο Τηνιακό καμιά μπύρα για σβήσιμο αφού μετά από χανγκοβερ μια μπύρα σε ξεδιψάει αλλά ο N.Tsig αρνήθηκε ευγενικά δικαιολογόντας τον εαυτό του ότι με αυτά τα λεφτά θα κάνει άμεσα μεταγραφές στην ομάδα προκειμένου να επανέλθει δριμύτερος στο II.2! Έτσι ο Da Boss έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη έβγαλε ένα 10 ευρώ και τους είπε "άντε καλά κερνάω εγώ σήμερα τις μπύρες αλλά μεζέ δεν έχει!" Ο γέροντας όμως πήρε την σκυτάλη στο λόγο και τους είπε "άντε καλά θα κεράσω εγώ τους μεζέδες γιατί ξεροσφύρι δεν παλεύεται!!" Ο asfalitis κλασικά έκανε όλη την βρώμικη δουλειά πάνω στη ΓΑΔΑ όποτε κερασμένα όλα για εκείνον! O N.Tsig όλο χαρά αναφώνησε από μέσα του "άντε πάλι την βγάλαμε και σήμερα στο τσάμπα!" Στο τέλος καθώς τους γυρνούσε με την λιμουζίνα του ο Da Boss στα σπίτια τους, είπε στο N.Tsig "και του χρόνου τέτοια μέρα που θα γιορτάζουμε την άνοδο σου στα σαλόνια της II.2 υποσχέσου μας ότι θα μας πας ένα ALKATRAZ να το γιορτάσουμε παρέα με τις Ρωσιδούλες του γέροντα και θα είναι όλα δικά σου!" Ο N.Tsig τότε το σκέφτεται καλά καλά, κομπιάζει και του απάντα "μέχρι του χρόνου βλέπουμε!!" "Τελικά ο άνθρωπος δύσκολα αλλάζει" του απαντάνε με μια φωνή οι άλλοι 3 και τον χαιρετάνε εγκάρδια καθώς κατεβαίνει από τη λιμουζίνα για το σπίτι του!

Last edited by Scarlito at 4/9/2015 7:47:53 AM

Advertisement