BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Национални отбори !

Национални отбори ! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
48728.39 in reply to 48728.38
Date: 9/22/2008 4:13:25 PM
Overall Posts Rated:
00
Всъщност мястото е само едно, не забравяй домакина Полша :) Така, че в допълнителните квалификации наистина ще е яка битка, само една измежду иначе баскетболните нации Италия, Франция и Босна ще намери място на финалите...

From: The Fox
This Post:
00
48728.40 in reply to 48728.39
Date: 9/22/2008 4:29:31 PM
Overall Posts Rated:
00
Урни за жребия за Евробаскет 2009:

1 - Русия; Испания; Литва; Гърция;

2 - Германия; Хърватия; Словения; Турция;

3 - Сърбия; Македония; Великобритания; Латвия;

4 - Израел; Полша; България; (Отборът победител от допълнителната квалификация)

Според мен най-лекият жербий за нас би бил:
1 - Русия или Гърция от първа урна, въпреки че едва ли имаме сили да бъдем конкурентни и срещу тях, другите два отбора обаче са извънземни :)
2 - "Аркадашите" ги изпуснахме с продължения на Евро 2005, така че има какво да им връщаме. Немците по принцип са посредствен отбор, но присъствието на гиганта Новицки ги прави конкурентни на другите евросили. Хърватите и словенците са най-силни в тази урна.
3 - От тази урна е добре да избегнем сърбите, в двата мача те показаха че са две класи над нас. Другите три отбора си мисля, че може да ги победим, въпреки че и те са много корави (македонците си имат Ристе и Перо :)

Жребият ще бъде теглен на 8ми ноември, дано имаме малко късмет и да се преборим поне за третото място в предварителната група, което ще ни даде право да играем по-нататък.

This Post:
00
48728.41 in reply to 48728.39
Date: 9/23/2008 7:36:58 AM
Levski Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
5858
Мда, вярно, забравих домакините от Полша и всичко това означава, че 1-2 добри отбора няма да се класират на финалите. Както казваш ти битката ще е между Франция, Италия и Босна като според мен французите може би ще успеят да надделеят, но не се знае нищо 6-те отбора ще бъдат разделени в 2 групи от по 3 отбора като ще играят всеки срещу всеки и накрая победителите от групите се срещат в директен мач за определяне на победителя (надявам се Франция и Италия да са тези отбори), а иначе отборите са Франция, Италия, Босна, Португалия, Белгия и Финландия. Мачовете ще се играят през август догодина ;)

You see things; and you say, "Why?" But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
This Post:
00
48728.42 in reply to 48728.40
Date: 9/23/2008 7:43:39 AM
Levski Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
5858
И тук си напълно прав - от първа урна каквото и да избираме не мисля, че имаме големи шансове, въпреки че предпочитам да срещнем гърците или руснаците, които на Олимпиадата претърпяха крах като не прескочиха групата. От втората урна може би най-големи шансове бихме имали срещу турците, които пък в тези квалификации от друга страна се представиха идеално - завършват без загуба и успяха да победят французите 2 пъти. В 3-та урна трябва да се молим да не се падаме със сърбите, а според мен най-обнадеждаващо би било ако се паднем с Великобритания, които не се славят със силен отбор, но пък които от друга страна успяха да се преборят с отбори като Израел и Босна. Дано късметът е с нас

You see things; and you say, "Why?" But I dream things that never were; and I say, "Why not?"