BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Çeviri Hataları - Duyurular

Çeviri Hataları - Duyurular

Set priority
Show messages by
This Post:
00
45348.39 in reply to 45348.38
Date: 9/14/2008 10:06:02 AM
Overall Posts Rated:
1414
Öncelikle bu konuyla bu kadar çabuk ve yakından ilgilendiğiniz için ben sizlere teşekkür ederim. Oyunun gerek menü,yardım ve gerekse maç anlatım çevirileri çok güzel ve akıcı.
Şu iki konuyu faul ve ters turnike tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.

1- oyunda faul iki türlü ifade edilmiş.
xx is called for a shooting foul. veya
Foul called on XX.
ingilizce versiyonunu izlerken faulün atışlı olup olmadığını anlayabiliyoruz. Bizi bu küçük bilgiden mahrum etmeyeceğinizi umuyorum.(Oyunun takibi açısından)

2- Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama ters turnike ifadesiyle çok sık karşılaştım. Size verdiğim alıntıyı (ing.driving layup) tekrar kontrol ettim.Reverse ifadesi yok.

Tekrar teşekkürler.

This Post:
00
45348.40 in reply to 45348.39
Date: 9/14/2008 4:54:16 PM
Overall Posts Rated:
22
Tamamdır. Maç yorumlarının hepsini gözden geçirdim ve gerekli değişiklikleri yaptım. Gerçekten de bi tane düz turnike ters turnike olarak çevrilmiş.. Sanırım artık yanlış kalmadı..Tabi ki sizden gelen yorumlara her zaman açığız...

run out pants to sniff?
This Post:
00
45348.41 in reply to 45348.40
Date: 9/15/2008 11:44:57 AM
Overall Posts Rated:
88
hocam bir sorum olacak mesela hücüm gelişirken 24 saniyenin 20. saniyesinde bir faul oluyor bu tip faullerde acaba şöyle bir şey eklenebirmi
x adlı oyuncuya faul çalındı, akıllıca bir faul çünkü rakip hızlı hücüma kalkmıştı.
tabi bunun olması için ingilizce called a foul un yanında şöyle birşey olması gerekir o da varmı bilmiyorum tabi olsa kesinlikle çevrilirdi ama merak ve pek sanmıyorum ama belki gözden kaçmıştır bir umut
Foul called on xx. Intelligent foul because opponent go fast break.

inşallah vardır böyle birşey ayrı bir renk gelir..

This Post:
00
45348.42 in reply to 45348.41
Date: 9/15/2008 12:00:15 PM
Overall Posts Rated:
22
malesef hocam.. hayallerini yıktığım için üzgünüm..

bence eklense güzel olabilecek en önemli şeylerden birisi, oyuncuların yardıma gelmesi olabilir. sıkıştırılan oyuncunun pas özelliği güzelse boş oyuncuyu bulabilir falan filan..
ama tabi oyun motorunun daha da gelişmesini istemek, yeni şeyler beklemek şu sıralar için biraz hayalcilik olur.

run out pants to sniff?
This Post:
00
45348.43 in reply to 45348.42
Date: 9/15/2008 12:07:10 PM
Overall Posts Rated:
88
Napalım hocam BB bu haliyle de güzel..
Yenilik yapılacaksa da senin dediğin gibi ;

bence eklense güzel olabilecek en önemli şeylerden birisi, oyuncuların yardıma gelmesi olabilir. sıkıştırılan oyuncunun pas özelliği güzelse boş oyuncuyu bulabilir falan filan..

işte bu da Özel Yetenek valla olursa tadından yenmez...

This Post:
00
45348.44 in reply to 45348.42
Date: 9/15/2008 2:29:51 PM
Overall Posts Rated:
153153
ama tabi oyun motorunun daha da gelişmesini istemek, yeni şeyler beklemek şu sıralar için biraz hayalcilik olur.

bence de bu haliyle kesinlikle çok güzel bir oyun BB ama ilerde özellikle maç oynatıcısına bu tür eklemelerin olma ihtimalini düşünmek bile beni heyecanlandırıyor. üstte verdiğin örnek, maçlarda yaşanan bir durum ama bunu maç yazılarında görmek çok keyifli olur tabi.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
45348.46 in reply to 45348.45
Date: 10/3/2008 6:00:11 AM
Overall Posts Rated:
4444
personel kısmında bole bi yazı var

As announced in the news, we will soon be making major changes to BuzzerBeater's staff system. As part of the transition, all current staff members well be replaced with similar personnel. In preparation for the transition, staff hiring and firing will be suspended for several days, beginning on Saturday, 4 October.

ne yazıyo burda

This Post:
00
45348.47 in reply to 45348.46
Date: 10/3/2008 6:17:36 AM
Overall Posts Rated:
88
Yayınladığımız haberlerde, Buzzerbeater personel sisteminde büyük değişiklikler yapacağımızı duyurmuştuk. Bu değişimin parçası olarak, tüm mevcut personeller yenileri ile değiştirilecek. Bu hazırlıkta geçiş sırasında, personel kovma ve atamada birkaç gün engeller olabilir, başlangıç 4 Ekim Cumartesi günü...

This Post:
00
45348.48 in reply to 45348.47
Date: 10/3/2008 7:57:44 AM
Overall Posts Rated:
153153
Yayınladığımız haberlerde, Buzzerbeater personel sisteminde büyük değişiklikler yapacağımızı duyurmuştuk. Bu değişimin parçası olarak, tüm mevcut personeller yenileri ile değiştirilecek. Bu hazırlıkta geçiş sırasında, personel kovma ve atamada birkaç gün engeller olabilir, başlangıç 4 Ekim Cumartesi günü...

ne olur ne olmaz diye ben şimdiden doktoru 10'luk aldım. zaten 2 sakatım var, ikisi de antreman verdiğim oyuncu. transfer piyasasındaki çaylaklarla yeterince cebelleşiyoruz oyuncu alabilmek için, bir de bu yeni sistemde personele maaşın yanında ayrıca transfer bedeli ödemenin hiç gereği yok. bence sakatı olan varsa bu haftaki 10'luk doktoru kapsın çünkü bu yeni sistem ilk söylenildiği haliyle çıkacaksa epey para dökülecek personel alımına.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
45348.49 in reply to 45348.48
Date: 10/3/2008 11:49:10 AM
Overall Posts Rated:
88
doktor benim için önemli değil, nazar değmesin pek sakat vermiyorum allaha şükür ama 10 luk antrenör gelse alacaktım ama elimdekinden de düşük geldi artık bunlarla yetinicem..

Advertisement