Ξεχασα να δωσω εντολες χτες...θυμαμαι κατα τις 7μιση μπαινω βλεπω οτι ο Σαρκς εδωσε λιγοτερα λεω ενταξει παλι καλα...χασαμε ενθουσιασμο τουλαχιστον πηραμε νικη...(αργει να φορτωσει το σκορ)...(αργει να φορτωσει το σκορ)...φορτωνει...+25 ο Σαρκς....τι εγινε ρε παιδια? Απο ποτε ειναι αυτη η εφημεριδα ?
Χαχα. Δεύτερη σερί "σφαλιάρα" για τον Κυανό η εικόνα του οποίου τελευταία προβληματίζει. Βέβαια εάν έδινε εντολές θα είχε +1 μάντεμα αλλά πιθανόν απλά θα γλίτωνε το blow. Ακολουθεί το εντός με Legend όπου θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Ο Nova πήρε το ντέρμπι με τον αλήτη παρότι αυτός έπιασε μάντεμα! Το δίδυμο Γραφίδη - Σταματά σε πολύ κακή μέρα με 0-10 τρίποντα!
Άλλωστε οι παίκτες του Λετζεντ είναι μανούλες στο να κλέβουν (έεε να παίρνουν ήθελα να πω) κάτι τέτοια ματς.
Σωστό.
Σημείωση: Έχει αρχίσει να επέρχεται κούραση και δεν βλέπω ζωντάνια στο φόρουμ. Πιθανότατα θα είναι η τελ.ανάλυση εκτός αν κάποιος θέλει να μοιραστεί το βάρος (κάτι πήγε να κάνει ο αιμαρ αλλά έχει κ τις υποχρεώσεις με την νέων).
Κι αυτό σωστό. Νομίζω η γιαγιά πρέπει να πει δύο λογάκια στον bobos-re να δώσει ένα χεράκι και να βάζω κι εγώ τις... πινελιές μου. Εκεί που λες απάντησα στα περισσότερα μηνύματα, έρχονται άλλα 10 :)
Όσο για το ματς με τον Κάμπο ο μάνατζερ των "νυχτερίδων" άκουσε μερικά... γαλλικά από τους φιλάθλους της ομάδας που τον είδαν να καταφθάνει στο γήπεδο στις 18:00. "Πόση ώρα διάβαζες την Αυστραλία και πόση τον Κάμπο ρε; Ούτε σύστημα αλλάζεις, απλά έβαλες σύνθεση και πρόλαβες να βάλεις μία Ζώνη 2-3 που έκανε τον Ιακώβου να μοιάζει με... Κρις Πολ", μερικά από τα... γαλλικά που μπορούν να μεταφερθούν.
Υγ. Το "Maestro is back but is not alone.." εάν είναι για την παικτούρα τον Αϊμάρ να ξέρω να ανεβάσω φορουμιστικά απόδοση :P