BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת בוגרת עונה 20

נבחרת בוגרת עונה 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
219149.39 in reply to 219149.38
Date: 6/21/2012 5:37:47 AM
Overall Posts Rated:
343343
לא מסכים עם ההערה האחרונה שלך זה כמו להגיד לא משנה מה אתה תהיה עם הבדל גישה אתה תפסיד וזה פשוט לא נכון יש משקל לטקטיקות לחומר השחקנים ועוד

גל אתה רוצה להגיד לי שטקטיקה שמבוססת על היכולת האישית של שחקנים בלאו פוסט דורשת יותר מסירה מטקטיקה שמבוססת על מסירות על קו השלוש שמחפשת מישהוא פנוי? (מושיין?) נראה לי קצת מופרח

הפדנו בגלל שילוב של דברים כנראה שהחלפת אחד מהם לא הייתה משנה אבל החלפה של מספר מהם אכן הייתה משנה אני כן חושב שהטקטיקה למשחק הזה עם חומר השחקנים שהיה לנו לא התאימה וזה כן גורם משמעותי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Cedar

This Post:
00
219149.40 in reply to 219149.34
Date: 6/21/2012 5:38:25 PM
Overall Posts Rated:
1414
דבר ראשון, אם המשפט שלי שהיינו צריכים לנצח את אנגליה בקלות הכעיס אותך אז אני מתנצל, אבל זו פשוט דעתי.
זו נבחרת נחותה משלנו, שרק פציעה של שחקן מפתח הפכה את המשחק ללא שקול, בהפרש גישות.

לעניין:
אני ביקרתי גם את הצד ההקפי וגם את הצד ההגנתי של הגארדים
הבחירה של לשים את שולמן על הש"ג הייתה טעות, כי פשוט לא הייתה לו את ההגנה החיצונית לעצור את המסירות.
לשים את הש"ג על הס"פ שלנם הייתה טעות מכיוון שלא הייתה לא את ההגנה הפנימית לעצור את החדירות לסל.
לגבי ההתקפה, הנה ציטוט מהפוסט הראשון שלי:
"הפ"ג שלנו סיים עם 20% מהשדה, הש"ג עם 35% ו-4 אסיסטים, הס"פ עם 50% אבל בעיקר בגארבג' טיים"
כל הנתונים האלה מראים שגם בחירת הגארדים להתקפה הספציפית הזו (כפי שכתב הבחור מעליי) לא הייתה טובה.

אז אם היו טעויות בבחירת הגארדים גם בהתקפה וגם בהגנה, וכל המערך נשען על הגבוהים, מה הפלא שהפסדנו כשהמשמעותי ביותר מביניהם נפצע.

דבר אחרון (לא מעוניין לנגח אף אחד, אם יצאתי מפרופורציות אז אני מתנצל מראש):
אני מעריך את זה שאתם אומרים שאתם מעוניינים לקבל ביקורת ולהשתפר, אבל זה לא מתיישב עם זה שאתם לא מוכנים לקבל את העובדה שכנראה עשיתם טעויות במשחק הזה.
אם אתם מבטלים את הניתוח שלי ושל משתמש נוסף במשפט:
אבל מבחינת בחירת הסגל לטקטיקה שנבחרה - לדעתי זו היתה הבחירה הטובה ביותר שהיה אפשר לעשות".
כאשר: א. אם זו הייתה הבחירה הכי טובה של שחקנים לטקטיקה, אז הטקטיקה הייתה טעות או ב. בחירת השחקנים לטקטיקה לא הייתה טובה (גם בחירת ההגנה של הגארדים הוכחה כטעות).
בכל מקרה טעות נעשתה. אם תמשיכו להתחבא מאחורי הפציעה של קביליו, לא נתקדם לשום מקום.
אם אתם לא מעוניינים בביקורת, אז תגידו. אני אקבל את זה ואשתוק.
אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת, אז תפסיקו להתנהג כמו ילדים. תבינו שכל אחד עושה טעויות, או כמו שאומרים בצבא "מי שלא עושה לא טועה" (מה לעשות, בכל זאת קצין).
כל טעות אפשר לנתח ולהפיק ממנה לקחים להמשך, כל עוד מקבלים את העובדה שהייתה טעות.

This Post:
00
219149.41 in reply to 219149.39
Date: 6/22/2012 8:44:54 AM
Overall Posts Rated:
492492
אני לא אומר שהבדל גישה תמיד מנצח - אבל במשחקי נבחרות (שאלו קבוצות שבד"כ עולות עם שחקן איכותי בכל עמדה והם די מאוזנות) אם הקבוצות הן שקולות בכוחן, אז להבדלי גישה וביתיות יש השפעה מכרעת, בייחוד מול שמירה אישית שמאוד נפצוה במשחקי נבחרת - לא אידיאלי אבל אני חושב שזה נכון.

ניר- כן אני חושב שמסירה זו תכונה סופר חשובה לש"ג כשעולים לאו- וההתרשמות שלי עד היום מהמשחק מחזקת את זה -
לא נראה לי מופרח בכלל
אגב, מבט קצר בתכנת הניתוח של יוסף קה אומרת ששתי הטקטיקות שבהן יכולת המסירה של הש"ג הכי משפיע (יותר מיכולת הקליעה שלו) על ציוניי הקבוצה הן מושיין ולאו (ופרינסטון לא רחוק מאחורה), ככה שאולי שנינו צודקים...1

From: Shadamher

This Post:
00
219149.42 in reply to 219149.40
Date: 6/22/2012 8:58:08 AM
Overall Posts Rated:
492492
קודם כל הבהרה:
אתה כותב בהודעה שלך את הכל בגוף שני רבים (אתם, שלכם...) אז אני חייב שתבין-

אני אמנם חלק מצוות הנבחרת אבל בדיון הזה אני לא מייצג אותה ואך ורק מייצג את דעתי האישית וההתרשמות שלי מהצד בדיוק כמוך - אני לא מייצג את ניסן והאמת אין לי מושג מה הוא חושב על הדיון הזה.
אני לא שותף בהחלטת הסגל, החמישייה, הטקטיקה או הגישה וגם לא מתייעצים בי לפני המשחקים- כך שצריך להתייחס לדברים שאני כותב כעוד חבר בקהילה שמביע את דעתו רק במקרה היא מנוגדת לשלך.

ושוב (כבר אמרתי את זה פעמיים) - אני מאוד הערכתי את הביקורת שלך, ציינתי שאני חושב שצריך לקחת אותה ברצינות ושאפשר ללמוד ממנה לא מעט. אולי נעשו טעיות, אבל דעתי היא שהטקטיקה והחמישיה שנבחרו הם ראויות ונכונות.

לא ניפנפתי ולא ביטלתי שום דבר ממה שאמרת - אני רק חולק על חלק מהם - מותר לי

Last edited by Shadamher at 6/22/2012 9:01:05 AM

This Post:
00
219149.43 in reply to 219149.41
Date: 6/22/2012 9:28:32 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני אגור את הדיון הזה בשני משפטים קצרים כי את מה שהיה לי להגיד אמרתי ומי שרוצה לקבל מוזמן לקבל ומי שלא לא

דבר ראשון יש הבדל בין נבחרת אנגליה לנבחרת ישראל ברמה זה לא נבחרו8ת באותה אני ראיתי בעבר בשוק לא מעט שחקנים שלהם והם לא ברמה של החברה שלנו

והציונים שווים למקום ששם השמש לא זורחת

נו טוב נוספיף שלישי אני מעדיף בלאו ש"ג עם קליעה מבפנים ואחד על אחד גבוהים מאשר מסירה גבוה ועשיתי המון הכנות על הטקטיקה הזאת לפני הפליאוף ובדקתי מה טוב איתה למה היא טובה ומה צריך איתה ההרכב שעלה חוץ מקאבליו לא היה אידיאלי בלשון המעטה לטקטיקה (לדעתי)י

This Post:
00
219149.44 in reply to 219149.40
Date: 6/23/2012 1:20:58 PM
Overall Posts Rated:
114114
מתוך מי שהיו בכושר סביר ומעלה- בוא תציע לי את ההרכב שאתה רואה לנכון. סתם מסקרנות להבין על מה אתה מבסס את התאוריות האלו

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
219149.45 in reply to 219149.44
Date: 6/23/2012 1:30:33 PM
Overall Posts Rated:
168168
אני ממש מצטער שאני מתפרץ לדיון הזה (מצטער בעיקר בשבילי, כי אני עלול להיגרר), אבל אני פשוט חייב.
בא בן אדם, אומר את דעתו על המשחק בצורה הכי נקייה, יפה, מנומקת, לא תוקפת, וכל מה שתרצו. ומה הוא מקבל? התקפה מכל צוות הנבחרת (הססה- אני יודע שאתה לא מדבר כחלק מהנבחרת, אבל אתה עדיין מגיע כסקאוט של הנבחרת ואתה חלק מה"קואליציה")- חלקם אומרים שהוא לא מבין כלום, בלי באמת לבסס את הטענה, חלק באים ואומרים שלדעתם המאמן עשה הכי טוב שיכל- שוב, בלי לבסס את הטענה.
ועכשיו אתה מגיע ניסן- ומבקש הצעה להרכב?! אני מאוד מצטער, אבל זה קצת מוגזם אתה לא חושב?
הוא בא בטענה קטנה, אמר מה הוא חושב שהיה אפשר לעשות טוב יותר. נתן ביקורת בונה בצורה יפה מאוד. הוא לא בא במטרה להחליף אותך בנבחרת כרגע, אני מאמין שהוא לא מכיר את התכונות של שחקני הנבחרת (אני מאמין שהוא, כמו רבים אחרים שלא מעורבים ביום-יום בנבחרת, לא יכול אפילו למנות את כל סגל הנבחרת בעל פה בלי להסתכל בדף). הוא אמר את דעתו, לשאול אותו באיזה הרכב הוא היה עולה, זה פשוט להתקיל אותו. לשים לו רגל. ולדעתי, זה פשוט לא מכובד ולא יפה.

This Post:
00
219149.46 in reply to 219149.44
Date: 6/23/2012 1:31:13 PM
Overall Posts Rated:
343343
ניסן מבחינת השחקנים שהיו בכושר אני חושב שהרכבת את השחקנים בכושר הטוב ביותר הבעיה הייתה הטקטיקה שלא התאימה לשחקנים

This Post:
00
219149.47 in reply to 219149.45
Date: 6/23/2012 3:40:53 PM
Overall Posts Rated:
492492
בחייך רון מה עובר עליך?

אני חושב שהביקורת שלו היתה מנוסחת היטב ולגמרי בעניין, לא תקפתי ולרגע לא טענתי שהוא לא מבין כלום - אני באמת לא מבין מאיפה אתה אומר את השטויות האלו.

אין לי ולא חצי דבר נגד הביקורת שהוא העלה וההיפך אני חושב שהיו שם לא מעט נק' מאוד חשובות , וגם על הנק' שאני חולק עליו אני עדיין חושב שהם נומקו כמו שצריך והיו עם בסיס הגיוני מאחוריהם ולא סתם הפרכה - כמה עוד פעמים אני אצטרך לכתוב שאני מעריך את הביקורת שלו????1

ולהגיד שאני לא מבסס את הטענה שלי - כל דבר שכתבתי נימקי למה אני חושב כך אז מה אתה רוצה ממני.

בדיוק כמו שאתה בא בטענות על ההתקפות נגד הבחור שנתן ביקורת - מה אתה תוקף אותי??? לא השתלחתי, לא תקפתי, גם אני כתבתי את דעתי בצורה נקייה, מנומקת ולא תוקפת וכל מה שתרצו.

ואני לא חלק משום קואליציה - עם היית חושב אחרת לא הייתי "מיישר קו" עם ניסן רק בגלל שאני בצוות שלו - אולי לא הייתי מעלה את הביקורת שלי בפומפי אבל מה אתה חושב שאני איזה חייל שלו שקופץ להגן עליו בגלל שהוא המאמן? מצטער, מותר לי כמו לכולם לא להסכים עם מישהו - וכל עוד אני עושה זאת בנועם, רון, תרד ממני.

This Post:
00
219149.48 in reply to 219149.47
Date: 6/23/2012 3:50:53 PM
Overall Posts Rated:
168168
בסדר. אני מבין את הטענות שלך, ואולי אם טיפה הגזמתי אני מצטער.
פשוט התחושה שלי, בעיקר בעקבות הבקשה האחרונה של ניסן (שמבחינתי שברה את גב הגמל), הייתה של התקפה נגדו, ושהוא מרגיש מותקף גם כן. הבנאדם כבר הספיק לכתוב שבאחת מתגובותיו שזוהי תגובתו האחרונה בנושא, ולפי דעתי בשום נושא אין צורך להגיע למצב שמצהירים על דבר כזה.
בכל מקרה, אני לא באתי לתקוף אותך באופן אישי, הזכרתי אותך בתגובה רק בנושא ה"קואליציה"- אני יודע שאין באמת קואליציה, או משהו בסגנון הזה, ושאתה לא מיישר קו עם ניסן או מה שזה לא יהיה.
אבל כאשר בנאדם מגיע ומעלה ביקורת בונה, ובאים אליו וחותכים את טענותיו (כאשר חלק לא מבוטל מההודעות היו ללא כל מילה מקבלת- היו ממש במטרה לחתוך ולקטוע), ההרגשה היא רעה, וחבל לי שהבנאדם יצא בהרגשה שאין לו פה מקום להעלות את דעתו ואת טענותיו, שממה שראיתי כאן, מכובדות ומנומקות ביותר.
היו הודעות שלך שאכן הייתה הרגשה של תגובה טובה ונעימה, ושגם כתבת שאתה מבין חלק מהטענות שהעלה. אבל בהודעות אחרות (אני לא בדיוק זוכר אם שלך, או לא- זה לא משנה, אני באמת שלא רוצה לרדת פה לקווים אישיים), הייתה תחושה של סתימת פה.

אני מאוד מצטער אם אחת מתגובותי גרמו לך פגיעה אישית או משהו כזה, זאת לא הכוונה. הייתה לי איזושהי הרגשה בנוגע לנימה שעברה פה בפורום בכמה הודעות, והחלטתי להביע את דעתי. זה הכל. אין לי שום דבר לא נגדך, לא נגד ניסן, ולא נגד אף אחד אחר בצוות הנבחרת או בקהילת באזר בכלל.

This Post:
00
219149.49 in reply to 219149.48
Date: 6/23/2012 4:06:19 PM
Overall Posts Rated:
492492
מבחינתי אם אתה כותב את שמי ופונה אלי ישירות - אני מחשיב את זה שאתה מתייחס לדברים שאני אמרתי ולא שיש לך בעיה כללית עם הגישה בפורם.

אחר כך אתה בא ואומר "לא זוכר מי כתב ואיפה" - אז מראש אל תבוא ותגיד שאני אמרתי כך או כך אם אתה בכלל לא זוכר, אם מישהו אכן ענה לבחור לא יפה אז זה לא בעיה שלי

כן, שפונים אליי אישית, אני לוקח את זה אישית בייחוד שאני חושב שזה לא מוצדק

Advertisement