Аз съм от тия дето само критики и ти големия форум творец дето в форума има 3 теми никъде не се обсъждат национали
Ами да тя поне критиката ти да е по-градивна да не ме е яд

Ами обсъждай ги националите, защо не ги обсъждаш - пуснал съм тема, сам със себе си ли да пиша, каквото е зависело от мен за форумното Ви удобство съм го направил, но не мога на сила да ви накарам да сте заинтересовани от националите!
с тоя отбор от половин сезон и стигнах финал в активна лига срещу отбори с 10 пъти по скъпи играчи и прочие
браво похвално, то голяма конкуренция, купили с някви дървета и са много страшни, а ти очевидно си наясно с играта и това не ти е първият отбор.
сега не ми казвай че във А група не си пишете лични не си чатите не се разбирате за разни работи и прочие и неможете да се разберете,колко теми във форума има за как да се развиват играчи колко теми си пуснал във форума какви играчи ти трябват
Пишем си естествено, който е заинтересуван си пишем. Това не значи, че са всички, и че трябва да са всички.
Хаха, каквото е трябвало съм пуснал - сам каза, че форума го чели 15 души, сега си и противоречиш, че и теми търсиш.
... колко играча си развил освен онова недоразумение дето го държиш при младежите,
Колкото съм могъл съм развил, да си беше направил труда да провериш. А да и не знам кое недоразумение държа при младежите, аз първо не съм треньор на младежите, че да го държа когото и да било. Второ как разбра че е некадърен(за който и да говориш), таа държа да ми отговориш тука, не да сипеш празни обвинения ;)
Играч да е национал 40 точки стига толкова....пробвал ли си да търсиш играчи така наречените специалисти,т.е. защтитници подаващ плеймейкър снайпперисти и прочие
пак е нещо можеше и 40 точки да липсват, ти може да напишеш цял гайд, виждам, че ти се отдават нещата ;)
Да пробвал съм да търся, не съм толкова залупен за колкото ме мислиш, но нещо не съм ги видял, а най-добрия ни подавач в България изобщо е с 14 пас, голям специалист, но за това аз съм виновен(хаха) Иначе кво викаш да кажа на някой с готино трейни, "бе я го заеби, дебалансирай го, тренирай го само за пас, пък я станал национал я не", е не съм такъв садист, че да прецаквам играчите на хората. Такива играчи биха се ползвали в по-малко от 10% от мачовете. А нямаме играчи в излишък, че да ти правим кеф на тебе.
...и колко трудно било да играе в А група със 19 годищни опази боже навсякъде по света може има и приятелски като отпаднеш и така нататък само желание да има.
Ти явно бая свят си видял, ами който има желание тренира казах. Аз тренирам 19г. играч последните 2 сезона, и да и купата взех и други важни мачове съм имал, но той не е изпускал тренировка и то на 1 позиция, така че пак нещо се изсили тука, точно на мен да ми ги разправяш тия неща.
А до това че всички са тръгнали от 2-3 та не ми ги обяснявай тия
Отново горкия ти, какъв мъченик си онеправдан. Ми играй и ти 10 сезона бре да видим къде щe стигнеш, то голяма конкуренцията в 2-ра и 3-та, та чак за рев

Такова е устройството на играта свиквай!
Last edited by Mod-raptor666 at 5/7/2011 2:09:21 PM