μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να ξαναγράψω στο φόρουμ..οφείλω να παραδεχτώ ότι νευρίασα και χαλάστηκα αρκετά από όσα ειπώθηκαν στην αρχή της σεζόν μεταξύ διαφόρων ομάδων...όμως δε βρίσκω νόημα στο να απέχουμε άλλο από το φόρουμ και αποφάσισα να κάνω μια γενική ανάλυση για τον όμιλο με αφορμή τη συμπλήρωση των 2/3 της κανονικής διάρκειας...
Ας ξεκινήσω από τους μεγάλους λοιπόν... Καλαμάτα και βρομιά,λαμβάνοντας υπ' όψη το χρόνο που απομένει, πολύ δύσκολα θα χάσουν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Οι ασβοί μαζί με την ομάδα μου θα παλέψουν για την 3η θέση, με τους ασβούς ,λόγω μίας νίκης παραπάνω να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο έλπατρον μετά τον υποβιβασμό του φαίνεται να έχει σκοπό να περάσει μία σεζόν προπόνησης, γι' αυτό το λόγο νομίζω όι δε θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την 5η θέση. Ο μόνος αντίπαλος του είναι οι απίδαλοι, οι οποίοι αν δεν τα καταφέρουν έχουν ήδη εξασφαλίσει την 6η θέση. Οι δύο τελευταίοι είναι ο εθνικός και τα παγκρατόσκυλα χωρίς ελπίδες για κάτι καλύτερο.
Συνεχίζω με τους υπέροχους...Οι πρώτες 3 θέσεις ήταν αναμενόμενες τόσο ως προς τις ομάδες όσο και ως προς την κατάταξη, δηλαδή αντίλ, άρης και λάρισα. Μεγάλη έκπληξη ο νεοφώτιστος μια ρακή ακόμα που είναι πολύ δύσκολο να χάσει τη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέυ οφ. Ο ΑΟΤ κάνει μια ικανοποιητική πορεία αλλά νομίζω ότι ο γιούχαν έχει καλύτερο υλικό και θα πάρει την 5η θέση αν βεβαίως το θέλει (ελπίζω να μην τα ακούσω για αυτό :Ρ) Εμμανουήλ και dwares θα παλέψουν για την 7η θέση χωρίς να μπορώ να κάνω πρόβλεψη για αυτό...