Hocam sıkıntı yenilgiler değil. Oyunun ilk sezonundan beri motorun bu dangalaklıkları hep vardı, sadece makyajlarla geçiştirdi BB'ler. Oyun fikri çok güzel ama motor rezalet. Yine de öfkemi bastırabilirdim ama son saniyede oyuncum 3'lük deneyecekken rakibin taktik faul yapması, hem de 2 atışlık(!) Bu son saçmalık tüy dikti hepsinin üstüne. Sanki ricardo oyunu kenardan yönetiyor da oyuncusuna faul yap diye bağırmış gibi.
Alt liglerde bu dangalaklıklar çok göze batmıyor da, rekabetin üst düzey olduğu liglerde cidden emeğe saygısızlıktır bu. LA-Kaiser (Cihan) da oyunu bırakıyor, son anda ikna etmezlerse onu. Bu akşamki maçtan sonra o da motordan ciddi şekilde şikayetçi olmuş TBL forumunda.
İçimde ciddi anlamda birşeyler koptu oyuna dair. Kendimi ağırdan satmak için söylemiyorum ama oyunu bırakmasam da bundan sonra BB'ler ayağıma da kapansa kimse bana taraftarlık aldıramaz! Öyle dümdüz bir oyuncu olarak devam ederim 3. ligde.
Her neyse forumu kendi can sıkıntılarımla boğmak istemiyorum. Herkese iyi oyunlar.