Kurczę Asta, znowu zaczynasz. Wystawiłem najlepszy według mnie skład do tego meczu. Koniec kropka. Nie mam nic więcej w tym temacie do napisania.
ufff, dobrze że nie porównujesz jabłka z pomarańczą bo jedno zaczyna już gnić :)a tak naprawdę tomi sie wydaje że HCA zrobiła swoje, kozaczuk mecz życia :) niby sprawny a zagral w ataku poniżej możliwości, a powinien dzielić i rządzić. Może kondycja słabsza? może poszlismy zbyt daleko w robieniu multiskili a brakuje obrony 30/80 u nas a u nich 32/70 powalająca różnica.
dlaczego uwazasz ze Jurak byl zlym wyborem - w 10 min rzucil tyle co inni przez caly mecz nie osiagneli :)
Kurczę Asta, znowu zaczynasz. Wystawiłem najlepszy według mnie skład do tego meczu. Koniec kropka. Nie mam nic więcej w tym temacie do napisania.???? Nie rozumiem Cię. Pytam w dobrej woli. Poważnie się zastanawiam. Ale jak widzę nie trafiłem na grunt rozmówcy. Wolisz sam sobie w głowie chować wszystko?
W tym sezonie z HCA wygrała też Kanada, która zniszczyła w finale USA, a wcześniej zawsze przegrywali i zobaczcie jakie oni staty wyciągnęli (26860), a w półfinale niemal identyczne jak Słowacy (26800)!!! Trochę znam się na Kanadyjskich realiach i zapewniam was, że od nas mocno odstają. HCA to jest ogromna potęga.