BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Σεζόν 34 - Το μάτι του Βοριά

Set priority
Show messages by
This Post:
33
277121.38 in reply to 277121.37
Date: 2/21/2016 6:45:10 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μετά την επιστροφή της αποστολής στο KARAISKAKH STADIUM μετά τον εκτός έδρας αγώνα μας,ξαφνικά ο Κοτίδης αφήνιασε σαν να τον τσίμπησε μύγα!!Πήρε μερικές φιάλες αλκοόλ,ένα μολύβι και ένα χαρτί και κλείστηκε στο γραφείο του διατάζοντας: ''ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ!!!''

Όλοι ανησύχησαν..Τι να έπαθε πάλι ο ψυχάκιας γέροντας?Πάλι νεύρα είχε?Αφου είχαμε νικήσει....

Ο Θωμάς ο Μάτσιος εξήγησε:'' Ο πάνσοφος είναι τρελά εκνευρισμένος με τον κόουτς,επειδή πήρε θέση υπέρ της αγγλικής!!Και μόλις έμαθε ότι ο Στέλιος είναι Los Angeles και μπορεί να τα αλλάξει όλα,αποφάσισε να κάνει αντιπρόταση ουρλιάζοντας" ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!ΟΧΙ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!!''

''Ρε Μάτσιε''...του λέω!!''Χαζεψες και εσύ???Το LA δεν είναι Los Angeles!''

Σήμερα το πρωί,βγήκε ο πάνσοφος-ολίγον σουρωμένος- από το γραφείο και ούρλιαξε:'' ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ!!ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ!!ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!''

Και έπειτα παρουσίασε αναλυτικά την αντιπρόταση του,ελπίζοντας ότι ο LA-fay_stelaios θα την λάβει σοβαρά υπόψη του και δεν θα ακούσει τις παπαριές του ALEXANDROY7!Ιδού:

1)Point Guard σε Φρουρός του Πόντου (ΦΠ) ή playmaker σε Παιχνιδο-Δημιουργός (ΠΔ)

2)Shooting Guard σε Φρουρός Πυροβολισμού (Φπυρ) !Εναλλακτικά σε Τριποντοεκτοξευτής (ΤΕ)

3)Small Forward σε Μικρός Μπροστινός (ΜΜ)

4)Power Forward σε Μροστινός της Δυνάμεως (ΜΔ) και

5)Center σε Κεντρικός (Κ) ή εναλλακτικά χρησιμοποιοώντας όρο της υδατοσφαίρισης σε Φουνταριστός (Φουντ)

Ο πάνσοφος παρακαλεί τον Στέλιο (που τρέφει τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπό του) να λάβει σοβαρά υπόψη του τις προτάσεις και να αγνοήσει τον ανθέλληνα ALEXANDRO7!!!Θεωρεί ότι χρωστάμε αυτή την αλλαγή στους εαυτούς μας,στην Ελλάδα,αλλά και στους αρχαίους ημών προγόνους και θα κάνει αγώνα μέχρι εσχάτων για να δικαιωθεί.....

This Post:
11
277121.39 in reply to 277121.38
Date: 2/21/2016 10:17:05 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Χαχαχαχα ωραιος ο Κοτιδης!!

Φπυρ συντομευση κι εγω θελω.

This Post:
00
277121.40 in reply to 277121.39
Date: 2/23/2016 6:53:26 AM
Overall Posts Rated:
419419
23 Ιανουαρίου υποδεχτήκαμε τον Στέλιο, στο ματς που μας έβαλε οριστικά στα playoff της περασμένης σεζόν. Ένα μήνα μετά ξαναπαίζουμε εντός από τότε για πρώτη φορά (τα έσοδα εξανεμίστηκαν αφού μόνο πληρώνουμε) και υποδεχόμαστε πάλι τον Στέλιο, σε ένα ματς που ενώ είναι νωρίς, τελικά είναι κρίσιμο, γιατί το πρόγραμμα μου νομίζω είναι λίγο μυστήριο και δεν θέλει πολύ να μπλέξουμε, ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα να βαρέσουμε τον Ατσαλάκωτο εκτός.

This Post:
00
277121.44 in reply to 277121.43
Date: 2/23/2016 4:44:39 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
θα ακολουθησει και η κοκκινη πλευρα μετα την μπαλιτσα που ειδη εχω
χασει την μιση...χαχαχα

Μπαλάκι για την όρεξη να γράψεις!!!Περιμένω και για εμάς!

Αλλά ωραία ώρα βρήκες!!Έχασες φοβερά ματς!Ειδικά το Γιουβέντους-Μπαγερν ήταν σούπερ!Μέχρι και ο Κοτίδης το παρακολούθησε... :-)

Advertisement