Καλησπερα φιλε,
Θα συμφωνησω με ολους οσους ειπαν οτι οι συγκεκριμενοι αριθμοι δεν ειναι αρκετοι και μαλιστα θα γινω και λιγο παραπανω αυστηρος. Δυστυχως το 14-16 αμυνες για ψηλο στη σημερινη εποχη οχι απλως δεν ειναι αρκετο εστω και για συμπληρωματικο ρολο, αλλα δεν ειναι ουτε για να βρισκεται στην προεπιλογη (εφοσον δεν υπαρχει περιπτωση βελτιωσης λογω ηλικιας παντα).
Μην ξεχνας οτι οι συμπληρωματικοι παικτες των εθνικων ομαδων δεν ακολουθουν την λογικη των clubs δηλαδη δεν ειναι συνηθως χειροτεροι παικτες. Οι παικτες αυτοι ειτε ειναι ισαξιοι ειτε και καλυτεροι καποιες φορες αλλα δεν επιλεχθηκαν ως βασικοι λογω καταστασης. Επομενως οταν εκει εξω κυκλοφορουν παικτες με 19αρες και 20αρες (πλεον και 20+) εσωτερικες αμυνες την ωρα που και η ταπα τους ειναι αρκετα υψηλοτερη αλλα και η περιμετρικη τους αμυνα ξεπερναει αρκετα συχνα το 14 δεν μπορουμε να συζηταμε για 14-16. Το ιδιο φυσικα ισχυει και αν μιλαμε για βασικη αμυνα την περιμετρικη και δευτερευουσα την εσωτερικη.
Σε καμια περιπτωση δεν τα λεω ολα αυτα για να σε ξενερωσω ουτε φυσικα με επικριτικο τονο, απλως ειναι πολυ σημαντικο να γνωριζουμε που βρισκομαστε.