Σοβαρά?Μετά απο 7 σεζόν?Ήταν τότε που ήμουν με τον Θεό?
Ναι τοτε ηταν η τελευταια φορα. Μαλιστα εκεινη την σεζον συμμετειχαν 3 ομαδες αφου ειχε παρει και εισητηριο ο Μανος λογο της πολυ καλης παγκοσμιας καταταξης που ειχε. Οποτε για να δουμε το 2/2 παμε ακομα πιο πισω στην μοναδικη συμμετοχη του Στελιου!
Συγχαρητήρια σε σένα κυρίως,γιατί ήξερα πόσο το ήθελες!!!!Άντε σήκωσε το τώρα!Νομίζω ότι μετά την προσθήκη που έκανες,έχεις μια πολύ πλήρη ομάδα!
Ευχαριστω! Το ηθελα παρα πολυ ειναι αληθεια.
Παντως πηρα τον παικτη για να κανω μια καλη πορεια στο Β3 και να μπορεσω να διεκδικησω το Κυπελλο με αξιωσεις και πηγε και μου επεσε ο Γερμανος νο10 του κοσμου με τα 970κ μπατζετ

Θα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι αλλα την πιστευω την ομαδα πιο πολυ με την μεταγραφη.
Εσυ ειδα επεσες με ομαδα με ιδιο μπατζετ πανω κατω. Δεν την εψαξα πολυ αλλα πιστευω οτι τον εχεις!
Εγώ είμαι κλασικός looser των νοκ-αουτ του Β3 με 1/4 ρεκόρ ενώ πήγαινα πάντα με 8-0!Φέτος πήγα με 7-1,άρα θέλω να ελπίζω ότι το 8-0 ήταν το γκαντέμικο!!!! [
]
Καθε χρονο τερματιζες με 1 ηττα στο Β3. Οποτε ισως ειναι σημαδιακο τωρα που την εκανες και εισαι ακομα μεσα να φτασεις μεχρι το τελος

Ο Κοτίδης μόλις έριξε μια ματιά στο πρόγραμμα και θεωρεί ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία να συναντηθούμε στον τελικό..... [
]
Χαχαχαχαχα. Η αληθεια ειναι οτι εναν τελικο δεν εχουμε παιξει ποτε μαζι ενω εχουμε παιξει καμποσους ημιτελικους. Επιτελους μας χαμογελασε η τυχη

Υ.Γ.
Λιγο ηθελε για να πεσουμε μαζι στους 32