Да твърдиш, че точно Локомотив Пловдив е изкуствено създаден отбор е повече от смешно. Или трябва да си умствено недоразвит, или трябва да си хал-хабер на футболна тематика. Точно тоя отбор, който има, имал е и ще има винаги страшно много фенове..... фенове, които са заливали националния стадион през 1983 година срещу Чирпан - побеждаваме ги 2:1 за КСА(купата на Съветската Армия), а на стадиона има повече от 20 хиляди пловдивчани. Отбор, който е играл пред 50 хиляди в Б, повтарям Б група, отбор на който му ходят по 9-10 хиляди на първа тренировка - визирам 2001-ва година. Това мнение е повече от абсурдно. Седнал си да ми говориш за вливания. Айде сега да ми обясниш и за сливанията на БотевЪ с МеталикЪ, за трансформациите на ЦСКА, Левски, Берое и още много много други отбори. НО не.. те само Локо Пловдив са се сляли с Велбъж, никой друг. Хахаха, смешна работа. Добре, да приемем, че сме изкуствен отбор. Как ще обясниш присъствието на 10 000 пловдивчани вчера? Как ще ми обясниш факта, че при 1:2 пеем Винаги с вас? Това кой изкуствен отбор без традиции ще го направи? Затова ли играчите на Лудогорец идваха да се кланят на нашата публика след мача, а не на тяхната си? И понеже сме изкуствен отбор, както ти каза... каква е логиката да сме 6-ти във вечната ранглиста на България ?! А, да.. забравих.. ние сме отбор от 2001-ва година... ммм ?! Нещо ми се губи последователността и логиката. Сигурно затова и Локомотив е пловидвския тим с най-много изиграни евро мачове ? Да, защото сме изкуствен отбор и не ни е имало преди Жоро Илиев. Може би затова и сме печелили КСА перз 1983,та година, затова имаме бронзови и сребърни медали - 1969,1973,1974,1992 и т.н. и т.н. А, да .... да не забравя, че сме 7 пъти финалисти за националната купа :)). Та така сме ние изкуствените отборчета без традиции, фенове и история. Колкото до Жоро Илиев - може да е бил наркобос, мафиот и т.н. .. НО той завинаги ще остане в сърцата ни, защото той сбъдна една мечта на поколения локомотивци и пловдивчани ! Една мечта, която без "мутренска намеса", както ти се изразяваш, нямаше как да стане реалност. Гледай малко в реалността. Всички ревете, че Локомотив е спечелил една "мутренска титла". Айде сега ми изброй Левски и ЦСКА колко такива титли имат, с купени мачове, с хванати съдии, с побоища и т.н. А, да.. да не забравя. А спомняш ли си последната шампионска титла на Славия София? За нея какво мислиш, много ми е интересно :). Георги Илиев завинаги ще остане в сърцата на черно-бялата общественост, независимо от начина, по който е придобил своите пари. Това уважение бе засвидетелствано и вчера. Сега малко и за мача - огромна е моята болка. След 1-то полувреме вярвах, наистина вярвах, че най-накрая ще ми се стопли сърцето, че тия изстрадали фенове ще видят единствената купа, която не е попадала във витрината на черно-белия тим. Е, да но уви. Каквото и да си говорим... Лудогорец бяха по-добри, майна. Не може да вкараш един гол и цял мач да се браниш отзад, 75 минути. Няма как да стане ! Не и срещу можещ отбор, който има идеи. След контузията на Танка и Даксон всичко свърши. Въпрос на време бе да ни бият. Така чувствах нещата. След мача не издържах и се разплаках.... За публиката какво да кажа - УНИКАЛНА ! За пореден път УНИКАЛНА ! Тоя отбор ще го бъде, ще го има, независимо кой е президент и къде се намира. Един отбор е голям, толкова, колкото е голяма обичта на феновете му ! В това отношение нашият клуб си е голям, макар и с не толкова "богата" на купи витрина. ВИНАГИ С ВАС !