BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 18. Sezon

18. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200721.38 in reply to 200721.37
Date: 11/22/2011 1:51:18 PM
Overall Posts Rated:
22
Maçtaki galibiyetinden dolayı tebrik ederim hocam.
Ezeli rakibim norwichin ligi bırakmamasını isterim daha lig yeni başladı ve havlu atmak için fazla erken 10 sezonluk emeğini çöpe atma hocam.

This Post:
00
200721.40 in reply to 200721.39
Date: 11/22/2011 7:12:12 PM
Overall Posts Rated:
22
Oyuncuların formlu benimkiler formsuzdu + saha avantajı farkı getirdi bu sonucu bekliyordum.

Last edited by ogulcan_1993 at 11/22/2011 7:12:57 PM

This Post:
00
200721.41 in reply to 200721.37
Date: 11/22/2011 8:14:03 PM
Overall Posts Rated:
11
Fare daga kusmus, dagin haberi olmamis :) Benimki de onun gibi bisey. Kustum iste, konusmuyorum, oynamam ya, oynamam, kustum iste :))

Saka bir yana, bir galibiyet, bir maglubiyet falan onemli degil. Oyun bu sonucta. Ya yeneceksin, ya yenileceksin. Seni daha once de tebrik etmistim galibiyetinden dolayi, bir kez daha tebrik ediyorum. Artik bug midir bocek midir buna bir care bulsalar iyi olacak yoksa benim gibi dusunen bir cok insan gibi ben de artik kendime bu tarz baska bir site bulacagim. Bir takimin macta 2 kere son saniye basketi atamadigi, yedekteki oyuncunun assist yapamadigi, haksiz galibiyetlerin olmadigi, dis savunma antremani verdigin dis oyuncularin ic savunmalarinin yukselmedigi, mac saatlerinde gecikme olmadigi vs vs. Kisacasi "gariplikerin" olmadigi bir yer.

Kac sezondur bu ligde kitlendim kaldim. Hani derler ya ne cikarsin ne batarsin. Aynen oyle bir sey. Bizim konferanstan en son GS Heat sampiyon olup 2. lige cikmisti. Bir sonraki sene de TBL'ye kadar yukseldi. O gun bugundur bizim konferanstan cikan olmadi. Batidaki Bugrahan Pilsen ve Wolfie bile artik dayanamayip kendilerini alt lige dusurduler. Tekrar daha rahat bir gruba dusmek icin. Ben elenene kadar agirligimi kupaya verecegim. Elendikten sonra yildizlarimi satmaya calisacagim. Sezon sonunda da duruma gore karar verecegim. Bu sefer de boyle bir strateji deneyelim bakalim bir sezonluguna da olsa. Fakat surasi kesin ki, artik baydi. Zaten baymisti bir de boyle "gariplikler" ust uste gelince tuz biber ekti.

Hocam, senin cok kuvvetli bir takimin var. Az once gordum lideri de yenmissin. Benim lig baslamadan yaptigim tahmini degistiriyorum ve kendi takimim yerine ilk 3 adayi olarak seni koyuyorum. Bence sampiyon bile olabilirsin. Hic belli olmaz. Hele ki sans ve bug yaninda olursa :P Saka bir yana cok samimi olarak sampiyon olmani dilerim. Herkese kolayliklar.

From: Norwich
This Post:
00
200721.43 in reply to 200721.42
Date: 12/3/2011 2:44:27 AM
Overall Posts Rated:
11
Bu sene kupaya oncelik vermeye karar verdik de isi biraz abarttik galiba. Son kupa maci 103-32 bitmis :) Sonucta 1 sayi farkla yensen de tarihi fark atsan da turu geciyorsun. Bizim oyunculara bunu hatirlatmak lazim :)

From: Norwich
This Post:
00
200721.44 in reply to 200721.43
Date: 12/11/2011 2:18:21 AM
Overall Posts Rated:
11
Forum yine sessizlige burunmus. Bu sene basindan beri kil payi mac kaybetme (2 sayi ve alti) aliskanligimizi surdurduk. 4. kez oldu bu. Bizim 2 syi ve altinda kazandigimiz mac sayisi ise 0. Demek ki bir eksiklik, bir sorun var. Bunu cozmeye calisacagiz. Bu konuda bilgisi olan arkadaslarin yardimlari icin simdiden tesekkurler :)

Iki konferansta da yavas yavas durumlar sekillenmeye basladi. Acikcasi sene basinda yaptigim tahmin su ana kadar oldukca isabetli gidiyor. Tabii kendi takimim ve tuzen JK haric. Bu 2 takimin yerini muthis bir cikis yakalayan Istanbul Monsters aldi. Batida Beşiktaş Cola Turka hala sampiyonlugun en buyuk favorisi olarak gozukuyor. Sanirim FENERBAHHÇE BK ile muthis bir konferans sampiyonlugu mucadelesi verecekler. Doguda ise tabii ki *** LOS ANGELES LAKERS *** ve Istanbul Monsters mucadelesi var. Ben bu iki takimin konferans finaline cikacaklarini dusunuyorum. Sakatlik, form durumu, sans ve tabii ki bug faktoru mutlaka belirleyici olacaktir ama icimden bir ses Beşiktaş Cola Turka-Istanbul Monsters finali izeleyecegiz diyor. Bakalim neler olacak :)

This Post:
00
200721.46 in reply to 200721.45
Date: 12/12/2011 3:02:59 PM
Overall Posts Rated:
11
Hayrola neden banlandilar?

Advertisement