BuzzerBeater Forums

BB Israel > הבוגרת פותחת עונה

הבוגרת פותחת עונה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
172010.37 in reply to 172010.36
Date: 2/21/2011 11:49:45 AM
Overall Posts Rated:
4343
שלום לכולם

היום אנחנו עולים למשחק חם אש מול הונגריה
אנחנו מגיעים מולם במצב מצויין מבחינת התלהבות, ואני מאמין שהמשחק היום יהיה שקול, ויכול ללכת לשני הכיוונים.
אנחנו עולים במטרה לנצח וללא רגשי נחיתות

מבחינה טקטית, אני חושב שהונגריה מרגישים פיבוריטיים במשחק הזה, וההנחה הזו מובילה אותי להאמין שהם לא יהמרו בהגנה, ושיעלו עם שיקולי פורם בהתקפת חוץ, ולא ינסו הרפתקאות של הפוך על הפוך
ההונגרים סובלים מפציעות ופורם בגזרת שחקני הפנים, ולכן אני מעריך שהם יתקפו החוצה וישמרו אישית
מהסיבה הזו אני מעלה היום הרכב מחץ בהגנה חיצונית, וגם משפר את הריבאונד שלנו מההרכבים הקודמים, ואף מחזק את הגנת החוץ עוד עם אזורית 3-2
נאסר, הפאוור הנהדר יחליף שתי עמדות, כך שהסגל היום קצת יותר קצר ממשחקים קודמים.
אנחנו עולים לוק (עדיפות פנימה) ובגישה - רגיל

חמישייה:
פג - רהב ונסובר
שג - צביקה לאור
ספ - יעקוב לנדאו
פפ - אמיעד אשכנזי
ס - אלמוג שקד

מחליפים:
פג - עמיחי טבק
שג - נועם מרימי
ספ - יפתח חיים
פפ\ס - אסווד נאסר

רזרבה:
אלישע ברנר
רחמן אחמד
קובי אלדד

אתם מוזמנים למשחק ענק
רגעי ההכרעה כבר פה
יאללה ישראל!!

This Post:
00
172010.38 in reply to 172010.37
Date: 2/21/2011 1:45:47 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
ניצחון ענק! כל הכבוד. אחרי כמה עונות של יובש, יש הרגשה של שינוי באוויר! אל אל ישראל

From: GILADS

This Post:
00
172010.39 in reply to 172010.38
Date: 2/21/2011 1:48:41 PM
Overall Posts Rated:
55
כל הכבוד על הניצחון!!!!!!!!!!מביא גאווה

From: Gabi

This Post:
00
172010.40 in reply to 172010.39
Date: 2/21/2011 2:54:21 PM
Overall Posts Rated:
5353
מברוק ושאפו ענק על הניצחון, ערן
אני מאמין שההבדל הקריטי בניצחון הזה היה ההתלהבות,
ההימורים שלקחת באומץ במשחקים הקודמים השתלמו היום בגדול.
זה מה שצריך - לקחת החלטות אמיצות, טיפת מזל ולא יזיק גם קצת שכל.
שוב, מזל טוב על הניצחון, אנחנו מחזירים את הנבחרת למקום הראוי לה בצמרת
בלי להוריד ראש מול אף נבחרת!!

This Post:
00
172010.41 in reply to 172010.37
Date: 2/22/2011 8:49:05 AM
Overall Posts Rated:
3737
מקצת באיחור, אבל אני חייב לציין, שיש פה הרבה מחשבה ראויה לשבח מצדך
לא חושב שיש פה אלמנט מזל
אלא , ראיה נכונה של ההרכבים, החשיבה האסטרטגית של הקבוצה ממול
והניצחון הזה היה ניצחון של מאמן קודם כל

רואים שהעבודה המצויינת שאתה עושה עם הקבוצה שלך
היא לא מקרית

בהצלחה בהמשך

This Post:
00
172010.42 in reply to 172010.41
Date: 2/27/2011 11:57:32 AM
Overall Posts Rated:
4343
מחר נמשיך את המסע של הנבחרת נגד נחברת ליטא המדורגת 16 בעולם, ולדעתי לא מספיק מוערכת בדרוג שלה
מדובר בנבחרת המוכשרת ביותר בבית, לפחות מבחינת משכורות. ומה שמדהים הוא שאפילו השחקנים היקרים ביותר נשארים בפורם.
זה הולך להיות המשחק הקשה ביותר שלנו בטורניר לדעתי, ואנחנו לא פיבוריטים למשחק הזה.
אך כפי שהראנו העונה, אנחנו מסוגלים לנצח כל נבחרת.
ניצחון במשחק הזה מבטיח לנו עליה. הפסד משאיר אותנו תלויים בתוצאה של המשחק בין ליטא והונגריה במחזור האחרון.
וזאת תחת ההנחה שאנחנו מנצחים את פינלנד בסיבוב האחרון.
בקיצור, הבית שלנו רותח!!

כולם מוזמנים לראות ולצ'וטט במהלך המשחק המחר.
כל מי שרוצה להעיר, ליעץ או סתם לשפוך את ליבו, מוזמן לפנות אלי במייל

מקווה לראות את כולם מחר במשחק

This Post:
00
172010.43 in reply to 172010.42
Date: 2/28/2011 11:45:47 AM
Overall Posts Rated:
4343
היום נשחק מול נבחרתליטא המדורגת 16 בעולם.

כפי שרשמתי קודם, מדובר באחת הנבחרות המוכשרות ביותר בבית אם לא המוכשרת ביותר.
הם מגיעים כפיבוריטים למשחק הזה, ובפורם מצוין, ולכן, אם אנחנו מנסים לנצח, אנו חייבים לנחש מה הם יעשו ולקוות שמנחשים נכון.

קודם כל אני מאמין שישמרו אותנו אישית, ולכן נתקוף החוצה בכל הכח. שנית, מכיוון שהם יכולים לנצל גם משחק חוץ וגם משחק פנים, אני מעריך שהמאמן הליטאי יעלה פוש, ולכן אני עולה בהגנה אישית.
גם אם טעיתי, זה אמור לשמור על הפרש יחסית סביר. כי ככל הנראה מה שיכריע את העלייה יהיה ההפרשים.
מכיוון שאני לא רוצה להגרר לקרב קליעות נוריד מעט את הקצב ונשחק מושן, התקפה שגם תנצל טוב את המוסרים שלנו בעמדות 2-3 מלבד הרכז.
יהיה לנו חיסרון ברור בריבאונד היום, ואני מקווה שהקלעים שאנחנו מעלים היום יעשו את העבודה טוב ויקזזו את הפער.

חילופי הגנה היום – לאור ישמור את עמדה 3 ולנדאו את עמדה 2. גם הסנטר והפאוור יחליפו תפקידי הגנה.

חמישיה:
פג – רהב ונסובר
שג – צביקה לאור
ספ – יעקב לנדאו
פפ – עמיעד אשכנזי
ס – אסווד נאסר

מחליפים:
פג – נועם מרימי
שג – שי אביטן
ספ – אלישע ברנר
פפ – אלמוג שקד
ס – רן אברג'יל

רזרבה:
בנימין ברוכיאן
קובי אלדד

קדימה ישראל!

Last edited by King Babar at 3/1/2011 11:42:10 AM

This Post:
00
172010.44 in reply to 172010.1
Date: 3/1/2011 6:08:45 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
עדכונים חמים מהשטח!
בידיעה כמעט ברורה שנפסיד את המשחק אתמול מול לטביה, היריבה העיקרית שלנו במירוץ למקום השני הייתה כמובן הונגריה, אך ראו מה קרה, הונגריה הפסידה לפינלנד במשחק המצורף:
(13566)
שימו לב שפינלנד לא שמרה התלהבות.

אז מה כרגע מצב הטבלה?
כרגע אנחנו ממוקמים במקום השני בטבלת הבית, מקום שני מעלה אותנו לשלב הבא. אנו שומרים על המקום הזה עם יתרון של ניצחון אחד על הונגריה ופינלנד. מצב הפרשי סלים (קובעים את המיקום במקרה של שיוויון נצחונות) - ישראל 89+, הונגריה 130+, ופינלנד 68+. שכחתי לציין שלטביה במקום הראשון ללא הפסדים עם הפרש סלים של 146+. זה חשוב גם כן.

ומה התחזיות האפשריות להמשך?
במשחק הקרוב, האחרון בסיבוב, אנחנו פוגשים את פינלנד, והונגריה פוגשת את לטביה. מעניין נכון? 4 הקבוצות הללו יכולות לסיים במקום הראשון והשני, שדבר אחד בטוח בלבד. אחד משתי המקומות האלה יהיו שייכים ללטביה.

הדבר הכי חשוב שעלינו לדעת זה שאנחנו קובעים את גורלנו. אם אנחנו מנצחים פינלנד, אנחנו במקום השני לפחות עם אפשרות מאוד לא סבירה שנסיים במקום הראשון, אם לטביה תפסיד להונגריה, ובשני המשחקים יהיה הפרש סלים הזוי.

אפשרות שנייה לעלייה שלנו, היא אם נפסיד לפינלנד בהפרש הקטן מ-10 נקודות (כרגע ההבדל בין ישראל לפינלנד הוא 20, כך שאם נפסיד ב-10, יהיה אותו הפרש, ואז תעלה מי שקלעה יותר נקודות בכל המשחקים לפי מה שאני זוכר), ובנוסף להפסד המזערי מול פינלנד, אנו צריכים במצב כזה שלטביה תנצח את הונגריה. אם אנחנו מפסידים והונגריה מנצחת היא עוברת אותנו בוודאות מוחלטת. על מנת שפינלנד תעלה היא צריכה לנצח אותנו בהפרש גדול מ-10 ושהונגריה תפסיד ללטביה.

מי שקרא והבין, אולי קלט מה הבעיה הכי קשה עבור נבחרתנו. מבחינת הונגריה ופינלנד, זהו משחק של הכל או כלום. שתי הקבוצות חייבות לנצח. פינלנד חייבת הפרש גדול. הונגריה חייבת ניצחון על הקבוצה הכי טובה בבית, שאגב כבר הבטיחה את מקומה בשלב הבא. הסיכוי לקראנצ'ים בשני המשחקים הוא מאוד גבוה, ולהזכירכם, אם פינלנד מנצחת אותנו בקראנץ', והונגריה מנצחת את לטביה בקראנץ', נחשו מי מחוץ לשלב 12 הגדולות בפעם השלישית ברציפות (פעם אחרונה שהגענו לשלב 12 הגדולות באליפות אירופה היה בעונה 9. היחידים שאני מכיר מאותה נבחרת אלו גילי צדוק ומתי שדה.) דבר אחרון שחשוב להוסיף, בסיבוב הבא של 12 הגדולות, הניצחונות וההפסדים לא ממשיכים עם העולות, כך שהמיקום הראשון והשני חשובים רק למען סידור הקבוצות בבתים, חשיבות שהיא משנית לדעתי לעומת שמירת התלהבות, מה שאומר שאם אני הייתי לטביה, הייתי עולה רגוע מול הונגריה בוודאות.

לסיכום, אני באמת מאמין שאנחנו קובעים את גורלנו כאן. יש לנו יתרון התלהבות מול פינלנד (אמן אמן אמן הם עלו קראנץ' מול הונגריה) ויש לנו נבחרת חזקה מאוד. אי אפשר לסמוך על לטביה שתעשה את העבודה. יכול להיות שמה שכתבתי בת'רד הזה נראה פסימי, אבל ההיפך הוא הנכון (טוב לא בדיוק ההיפך, כי ההיפך זה אופטימי) מה שכתבתי זה נטו ריאליזם, עובדות, וניתוח לפי ראות עיניי. אני בטוח אצפה במשחק בהנאה עם דגל ווזבוזלה.

יאללה ישראל! יאללה המלך בבר!

From: Ehud

This Post:
00
172010.45 in reply to 172010.44
Date: 3/1/2011 7:54:06 AM
Overall Posts Rated:
274274
בהחלט אני מסכים איתך - למרות שאני הייתי בעד משחק בנורמאל מול לטביה, בדיעבר מדובר בהחלטה מצוינת - ההתלהבות תהיה חשובה לנו מאוד - אנחנו צריכים נצחון מול פינלנד כשרגוע יהיה סיכון גדול אבל אולי הכרחי על מנת להצליח בסיבוב הבא...

כמי שזוכר את עונה 9, בה עלינו לסיבוב השני של 12 הגדולות של אירופה - דיי קיבלנו שם בראש

היה נחמד להגיע לשם - אבל בהחלט צריך לנסות להגיע במצב כמה שיותר טוב...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Arbelon

To: Ehud
This Post:
00
172010.46 in reply to 172010.45
Date: 3/1/2011 8:39:04 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
ללא ספק הפורם של השחקנים שלנו לעומת פורם השחקנים ממול זה מה שעזר לנו בינתיים לנצח משחקים קשים. בוא נקווה ונפעל למען יתרון כזה גם מול פינלנד. למישהו יש שחקן פיני מהנבחרת? להעמיס עליו דקות!

From: Ehud

This Post:
00
172010.47 in reply to 172010.46
Date: 3/1/2011 9:29:50 AM
Overall Posts Rated:
274274
לי - אבל הוא שחקן ספסל...

לא ניראה לי שזה מה שיעזור

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement