Ma siis kaitsen kukoci seisukohta
Mulk oleks justkui Törööö manager, kes otsib omale ainulaatset mängijat - nõela heinakuhjast. Ja üritades ikkagi see nõel sealt kuhjast üles leida, tahab kogu heina lihtsalt ära kaotada. (
no hard feelings - see oli lihtsalt näide ;))
Kõige kiirem viis omale sobilikku mängijat leida saad kui sisestad vaid mängija alumise palgapiiri ja ülemise hinnapiiri, mis on sinu rahakotile vääriline. Tuleb sulle piisavalt mängijaid, et võiksid leida sobiva.
Noormängijat otsides paned otsingusse vanuse ülemise piiri ja sobiliku alumise potentsiaali, nagu arvad omale vaja minevat, lisad veel hinna ülemise piiri ja ongi olemas valik turul olevaid mängijaid (ära unusta rahvust-Eesti panna ;)).
Olen alati sedasi mängijaid otsinud ja leidnud oma meeskonda parima võimaliku.
Ma sugugi ei taha öelda, et mina otsin õigesti ja keegi teine valesti, sest kõik on harjunud omamoodi talitlema, aga Meie tasemel võistkonndade täiendamiseks on praegune otsingusüsteem täiesti piisav.
Kuivõrd foorumi teema on "Ideid BB täiustamiseks," arvasin, et mu ettepanek siia passib.
Koht on kindlasti õige, siia peabki oma ideid BB täistamiseks panema, kus me kõik nende uuenduste vajalikkust arutame :)
Last edited by Lucky Fan at 1/2/2010 5:11:33 PM