W play-off może być ciekawie, ale Rysie z przewagą parkietu mogą być nie do ruszenia.
Kluczem do zwycięstwa będzie zatrzymanie ich Rzutu z Wyskoku, ale czy ktokolwiek ma na to szanse?
Fajnie ofensywnie zbudowana drużyna, ciekaw jestem jak sobie poradzi w PLK.
Dzięki MuzG za gratulacje .
Faktycznie ruszyć Ryśki w ich hali łatwo nie będzie , ale różne rzeczy się mogą dziać , może jakiś ważny grajek mi się połamać , może rywal zagrać z wyższym nastawieniem i jeszcze trafić GDP i np strefę , a ja np mogę postawić strefę kompletnie inną niż potrzeba . A co gorsza mogą te wszystkie rzeczy zdarzyć sie za jednym razem :+( . Wtedy będzie źle :-) . Dlatego właśnie granie w PO to taka troszkę loteria , w lidze można przegrać a potem z lepszym rywalem odrobić stratę . Dlatego awans bilansem pozwala na spory margines błędu w PO .
Rzut z Wyskoku powiadasz ? :-) Wg wszelkich teorii jakie czytałem OD jest odpowiedzią na wszystkie bolączki obwodowych a szczególnie na LI :P , więc i z rzutem wyskoku powinno sobie dawać radę :-) . Co do skili mogę tylko napisać to co kiedyś , niezbadane są jeszcze tajniki silnika tej gry w połączeniu ze skilami grajków ;-)
W PLK jestem dziwnie spokojny o wyniki tym razem bo 2 sezony temu walczyłem w barażach a miałem praktycznie ten sam skład obwodowych . Przez 28 trenów dokonał się w tym czasie spory postęp więc i wyniki powinny być lepsze .