καλημέρα και απο μένα...αν και με πρόλαβαν ήδη οι μέντορες μου και σου απάντησαν με ακρίβεια. θα ήθελα να προσθέσω και εγώ μερικά πραγματάκια...
-αυτή την στιγμή έχω
194 20χρονους παίκτες των οποίων τα skills καταγράφω και παρακολουθώ.
-απο αυτούς έχουν ξεχωρίσει
39-έχουν πραγματοποιηθεί ήδη 5 φιλικά στα οποία χρησιμοποιήθηκαν ήδη
24 παίκτες και την δευτέρα θα χρησιμοποιηθούν ακόμα
4 καινούργιοι.
Η- προσπάθεια στα φιλικά είναι να δώ πώς ανταποκρίνονται σε διαφορετικά συστήματα 1-2 απο τους θεωρητικά βασικούς για του χρόνου και με την ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποιους νέους παίκτες...
Ήδη δέχομαι συχνά μηνύματα απο manager του στυλ (δεν θα ξαναχρησιμοποιήσεις τον παίκτη μου? να σταματήσω να τον προπονώ κτλ κτλ) και πρέπει σε καθένα να εξηγώ τους λόγους των δοκιμών.
Σε αυτές τις δοκιμές μπορεί να μην δείς ποτέ παίκτη που κάποια στιγμή θα παίξει στην μεγάλη εθνική ακριβώς γιατί ο τρόπος προπόνησης του είναι τέτοιος που τον κάνει μη ανταγωνιστικό στην μικρή εθνική.
-Το να προωθείται κάποιος παίκτης βάση μισθού είναι λάθος και σου εξήγησαν ήδη τους λόγους.
-απο την λίστα των 28 που παρέταξες, 'εχουν χρησιμοποιηθεί ήδη αρκετοί και έχουν καταγραφεί τα στοιχεία άλλων.
-και κάτι τελευταίο, αν και στο πόστ σου δεν φαίνεται να υπονοείς κάτι τέτοιο, έκανε καλά και το έθιξε ο Kajabbar
Ένα όμως είναι για μένα σίγουρο. Οι ιδιοτελείς σκοποί έχουν εκλείψει από τα Εθνικά τιμ τουλάχιστον για τις τελευταίες 6 σεζόν.
αυτό είναι το μόνο σίγουρο και ευτυχώς υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ατόμων που ενδιαφέρονται για τις εθνικές που δεν άφηνε μικρότητες τέτοιες να υπάρξουν
- τέλος θέλω να σε ευχαριστήσω για τον κόπο σου και το ενδιαφέρον σου να μαζέψεις αυτή την λίστα μια και 2-3 παίκτες δεν υπήρχαν στα χαρτιά μου