BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 50 - It's Not Personal. It's Strictly Business.

Σεζόν 50 - It's Not Personal. It's Strictly Business.

Set priority
Show messages by
From: Kung Flu

This Post:
00
304877.362 in reply to 304877.361
Date: 8/25/2020 7:51:22 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Όλα ανοιχτα είναι τα σενάρια αυτά....Βασικά προπονούσα (κακώς) σουπερσταρ προοπτική!Θα μπορούσα θεωρητικά να έχω πάρει κατι καλύτερο...! Ίδωμεν

This Post:
00
304877.364 in reply to 304877.363
Date: 8/25/2020 12:27:01 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Δεν έπρεπε...? :-)

(Μπορούσα να έπαιζα κ με άλλη διαθεση αλλά προτιμησα να χάσω λίγο ενθουσιασμό για να μην παίξουν 90+λεπτά όλοι...!)

This Post:
00
304877.365 in reply to 304877.364
Date: 8/25/2020 1:04:56 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Και για να το γυρίσεις 4η περίοδο να βλέπεις τους 2 μισητούς φαντάζομαι

This Post:
00
304877.366 in reply to 304877.354
Date: 8/25/2020 2:07:13 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Επίσης ξέχασα να κάνω και μια καταγγελία...!

Ωραίο ειδικό στοιχηματάκι είναι το να μην ξεπεράσει κανείς παίκτης των γηπεδούχων τα 35 λεπτά. Προσφέρεται στο 1,90.

Δελέασες τον λαό να ποντάρει με καλή απόδοση και έδωσες εντολές... εξολόθρευσης στον Roch!

Ο Νίξον όμως επανήλθε, και με λίγα σουτάκια ακόμα τη Πέμπτη δηλώνει έτοιμος για άλλον ένα τελικό περιφέρειας με τους Σουτερ του Ξεφτάιλα.

Στους 17,5 πόντους το χάντικαπ.

Και έπιασες και το handicap..! Κάτι μυρίζει εδώ

Υ.Γ. Ωχ μια σφαγή που γίνεται στα play out

This Post:
00
304877.368 in reply to 304877.367
Date: 8/25/2020 4:06:45 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Αποψη μου επειδη εχω βρεθει σε αυτη την θεση πολλες φορες ειναι οτι μαλλον δεν επρεπε να χτυπησεις το παιχνιδι την τελευταια αγωνιστικη.

Μπορει να εισαι το φαβορι λογω εδρας αλλα δεν θα με ηθελες και σε 1ο αγωνα αντιπαλο στα πλει οφ ενω εχεις κανει 20+ νικες στην κανονικη περιοδο.

Το ιδιο διλημμα ειχα κι εγω περυσι αλλα με την διαφορα οτι προτιμουσα να σε αποφυγω οποτε επρεπε να παιξω για την νικη που αν την επαιρνα θα μου εδινε καλυτερο πλασαρισμα στο 1ο παιχνιδι. Αν ησουν 4ος ετσι κι αλλιως το πιθανοτερο θα ηταν να κατεβαζα τα δευτερα για να εχω την πολυτελεια να παιξουν ακομα 48 λεπτα οι παικτες μου.

Βεβαια σως και να μην παιξει καθολου ρολο η μια παραπανω κανονικη. Εχεις φοβερη ομαδα και μεσα στην εδρα σου εισαι δυσκολος αντιπαλος για τον οποιονδηποτε.

ΥΓ.
Βαλε σωστες τιμες να παρουμε κανενα φραγγο παραπανω.

ΥΓ2
Review λογικα Πεμπτη γιατι εχουμε εναν ακομα πονοκεφαλο μεχρι αυριο!

Last edited by τεράστιος at 8/25/2020 4:07:26 PM

This Post:
33
304877.369 in reply to 304877.360
Date: 8/25/2020 4:23:33 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δώσαμε χώρο κ χρόνο να ξεδιπλωθεί το όποιο ταλέντο υπήρχε στο σωματείο σας...!

Αν βρισκόμασταν στην Α1 με ανταγωνιστικό τρόπο ,πόσα από αυτά τα τρόπαια θα είχατε πάρει....? :-)
Να μας ευγνωμονείτε πρέπει κανονικά που δεν είχαμε διάθεση για πρωταθλητισμό (ακόμα δεν έχουμε!)...! :-P

Ο Κοτίδης θεωρεί ότι θα είχαμε πάρει άλλα τόσα λόγω έξτρα κινήτρου! :-)

Επίσης θεωρεί ότι έπρεπε να πας νόρμαλ σήμερα.

Θα στα έλεγε ο ίδιος,αλλά είδε τον χάρο με τα μάτια του σήμερα και δεν νιώθει καλά. Φοβάται ότι είναι λίγα τα ψωμιά μας στην Α1!χαχα!

Υ.Γ. προς Τεράστιο.Ο Κοτίδης λέει ότι όπως έχει δείξει η ιστορία,ο Μλότυ νικιέται μόνο με Πρίνσετον.

Άρα παίξε οτιδήποτε άλλο εκτός από Πρίνσετον!Γνώμη μου! :-)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

This Post:
00
304877.370 in reply to 304877.369
Date: 8/25/2020 4:50:55 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
@Don: ¨εχεις δικιο για το αν χαθει οριακά (με λίγους πόντους) θα οφείλετε σε μεγάλο βαθμό από αυτή την διάθεση!
Πάντως απ'ότι είδες δεν μπήκαν τα δεύτερα ούτε για 10 λεπτά, που σημαίνει ότι δεν έιχα παίξει έτσι τα λεπτάθα ξέφευγαν τελείως

@τεράστιος: K εσύ δίκιο έχεις που λές ότι δεν έπρεπε να έχω κατέβει στο μεταξύ μας ! Κ εγώ το σκέφτηκα αλλά αργά! (Βασικά θά ήθελα περισσότερο να παίξουμε στο 1ο παιχνίδι play off)...!

Πάντως επειδή το έχει ξαναπεί ότι είμαι φαβορί (ή κάτι τετοιο τέλος πάντων) ,δεν πολυισχύει με 300κ μεγαλύτερους μισθούς στην βασική 5άδα...! (αλλο τώρα πόσοι θα μείνουνε στο τέλος.......!)

Για τις τιμές εισητηρίων δεν έχω ιδέα...! Σήμερα περίμενα περισσότερο κόσμο,δεν κατάλαβα γιατι σνόμπαραν...Μάλλον θα τις ρίξω!

@Αετός: Eσύ έχει δίκιο απλά επειδή είσαι εσύ! :-PPP

@μισητός 1: Eδώ κανονικά πρέπει να πώ ότι δεν έχεις δίκιο επειδή είσαι εσύ! Αλλά δεν θα το πώ!
Πώς την γλίτωσες σήμερα μονο εσύ ξέρεις! :-PP

This Post:
55
304877.371 in reply to 304877.368
Date: 8/25/2020 5:10:01 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Τουλάχιστον δεν έμεινε ο τραυματισμός. Με τις αγωνιστικές καταστάσεις που είχα εάν δε μάντευα σωστά πιθανότατα στην 4η περίοδο θα έμπαιναν οι ρεζέρβες σου.

Υγ. Έχουν ακουστεί και παλαιότερα οι δύο ομάδες όσον αφορά τη στοιχηματική τους δραστηριότητα, ωστόσο δεν τους είχε απευθυνθεί καμία κατηγορία.

Δύο θέματα κυριαρχούν στο προπό. Στο ένα τραπέζι δύο τύποι απορούν με την διάθεση που κατέβηκαν σήμερα οι Supernova (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική). Το άλλο ο αγώνας των terastiousp με τον Młoty Stargard.

Preview

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Β3

terastiousp - Młoty Stargard: Το... τρένο των τεράστιων πέρασε και από το" Karaitavlis". Από τις 9/7/2020 και συγκεκριμένα απέναντι στην Deportivo Cali για το B3 έχει να χάσει η ομάδα του Ηλία σε αγώνα που κατέβηκε με βασικούς. Σε αυτό το διάστημα μετράει 20 νίκες(!), ωστόσο απέναντι στο μεγαθήριο από την Πολωνία δε μετράνε τα στατιστικά.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας έψαξε στη φαρέτρα του για να βρει αχρησιμοποίητα βέλη στην προσπάθειά του να πληγώσει το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης του Βuzzerbeater. Αρχικά μαζί με την ομάδα πέταξε και ο ALEXANDROS7 ώστε να καταστρώσουν μαζί το τακτικό πλάνο. Ο Meteoritis του έδωσε μία γερή σπρωξιά αποχαιρετώντας τον στο αεροδρόμιο δίνοντας του ευχές για νίκη και... τρεμπλ! Ο Aimar 21 του έστειλε το soundtrack των Bulls για να εμψυχώσει τους παίκτες του λίγο πριν βγουν για το μεγάλο αγώνα.

Ένας αγώνας που είναι ο μεγαλύτερος (μέχρι τον επόμενο, τι πρωτότυπο :P ) στην ιστορία του συλλόγου. Με μία 5άδα που κοστίζει $ 794 318, μία αξιοπρεπή αλλαγή και τον αρχηγό Quan Peng Seng θα δοκιμάσει τα όριά του. O darkonza από την άλλη, στο πολωνικό πρωτάθλημα τελείωσε με 21-1 και κέρδισε χωρίς να ιδρώσει στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Μπορεί να διαθέτει μικρότερο μπάτζετ, αλλά εάν προσέξει κανείς λίγο καλύτερα, οι παίκτες του έχουν αγοραστεί περίπου 5εκ. έκαστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί. Ένα παιχνίδι που μένει ανεξίτηλο στη μνήμη του Ηλία είναι αυτό http://www.buzzerbeater.com/match/103161972/boxscore.aspx Ένας αγώνας που σκόπευε να μαντέψει περιμετρικά, αλλά στο τέλος δεν είχε τα... cojones να το κάνει. Μέσα σε επτά σεζόν όμως έχουν αλλάξει πολλά. Έχει μεσολαβήσει ένα three-peat, τη φετινή σεζόν έχει γίνει ήδη... σεφτέ με το Κύπελλο, είναι πιο έμπειρος από ποτέ και έτοιμος για μάχη μέχρι εσχάτων. Έτοιμος να φάει πολύ ξύλο, αλλά την κατάλληλη στιγμή με μία τεράστια... μπουνιά (ή ένα buzzerbeater) να ρίξει knock down τον πολωνικό γίγαντα.

Υγ. Στο πλευρό των τεράστιων κάπου στις εξέδρες αναμένεται να βρίσκεται και ο PIPPEN! O GM του Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ήταν από τους λίγους που είχαν ποντάρει στους terastiousp για κατάκτηση του B3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε απόδοση 50!

Υγ. 2 Κέρδισε την τακτική μάχη παικτούρα ;)

Yγ. 3 Χαλάλι ακόμη ένα Preview για τον τελικό :P

Last edited by Aimar 21 at 8/25/2020 5:29:10 PM

This Post:
00
304877.372 in reply to 304877.370
Date: 8/26/2020 6:47:25 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πώς την γλίτωσες σήμερα μονο εσύ ξέρεις! :-PP

Την γλίτωσα προσωρινά,αλλά έκαψα 3 παίχτες.Δεν ξέρω αν θα την σκαπουλάρουμε στο τέλος!

Αυτά συμβαίνουν όταν ενώ έχεις 10 μύρια στην ακρη,βαριέσαι να ψάξεις την λίστα και παίζεις με 40χρονους βασικούς!

Ο Κοτίδης με προειδοποίησε ότι αν πέσουμε,να φύγω από την χώρα έγκαιρα,πριν προλάβει να πάρει την καραμπίνα στα χέρια του! :-)

Advertisement