BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Season 27

Season 27

Set priority
Show messages by
This Post:
33
257389.35 in reply to 257389.34
Date: 5/19/2014 8:54:17 AM
Overall Posts Rated:
8787
Δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα φίλε. Ελπίζω να μην μπήκες καν στον κόπο να απαντήσεις σε ειρωνικά pm. Εσύ το ήθελες περισσότερο. Προτίμησες να κατεβάσεις ελλειπή πεντάδα εναντίον μιας παρατημένης ομάδας ( Burners ) και το πλήρωσες. Αλλά είχες την ευκαιρία να χτυπήσεις υπό καλύτερες προϋποθέσεις το κύπελλο. Κέρδισες δίκαια, δεν έκλεψες τίποτα (ετυμολογικά όταν κλέβω χρησιμοποιώ αθέμιτα μέσα και εσύ δεν το έκανες) και εκεί τελειώνει το θέμα. Πολύ απλά δε χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

This Post:
00
257389.36 in reply to 257389.35
Date: 5/20/2014 1:51:51 PM
Overall Posts Rated:
8787
Και μείναμε και επισήμως ως όμιλος χωρίς εκπρόσωπο στο κύπελλο. Εντάξει λογικό σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο με τις περισσότερες ομάδες του σχεδόν ισάξιες, χωρίς καμιά να μπορεί να ξεχωρίσει καθαρά ως φαβορί για άνοδο.

Η μοναδική ίσως έκπληξη που δεν περίμενα να αποκλειστεί, ήταν ο Άγιος Δημήτριος. Αλλά στο σημείο που είμαστε, μια ομάδα που καλαμπουρίζει στην IV ( και καλά κάνει!!! ) έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε ενθουσιασμό-διάθεση-λεπτά απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγάει υπό πολύ καλές προϋποθέσεις την άνοδο στην Α1.

Thunderchief, μια χαρά εμφάνιση φίλε μου. Πολύ πειστική!!! Δεν πειράζει, έπαιξες στα ίσια μια ομάδα Α1 και μόνο που πήγες να γυρίσεις τέτοιο παιχνίδι στο τελευταίο τρίλεπτο, ήταν αρκετό. Το μοναδικό σημείο που σε κέρδισε εύκολα ήταν τα ριμπάουντς. Πολύ σημαντικό και γι αυτό άλλωστε πληρώνεται αδρά. Μια λεπτομέρεια, κατόπιν εορτής όμως, γιατί δεν ρίσκαρες μια πρόβλεψη; Έτσι κι αλλιώς ήσουν το αουτσάιντερ.

Καλή εμφάνιση και από τον Probonas επίσης. Δυνατό ματς. Στο τέλος άνοιξε τη διαφορά ο Αυτοκράτορας Άρης.

Tromokrates και kologries από μια γρήγορη ματιά, νομίζω δεν το κυνήγησαν σήμερα.

Οπότε επικεντρωνόμαστε όλοι στο πρωτάθλημα από σήμερα. Καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
257389.37 in reply to 257389.36
Date: 5/20/2014 4:52:46 PM
Overall Posts Rated:
55
Και να ρίσκαρα πρόβλεψη μάλλον έξω θα έπεφτα. Φαντάζομαι ότι επειδή ο SG μου στον ματς με τον I.C.I. έπαιξε πολύ καλά αποφάσισε να τον μπλοκάρει κάτι που φάνηκε από το 7/23... Ίσως καλύτερα που αποκλείστηκα ώστε να εξαντλήσω τις όποιες ελπίδες μου για πλει οφ!!!

This Post:
00
257389.38 in reply to 257389.37
Date: 5/21/2014 6:37:10 AM
Overall Posts Rated:
2727
Δυστυχώς το ρίσκαρα πολύ. Κατέβηκα με δεύτερα στην έδρα του και με μικρότερη διάθεση, για να αυξήσω τις πιθανότητες στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αναποτελεσματικότητα του sg απέναντι σε έναν ψόφιο αντίπαλο... και τώρα, ξεσκαρτάρισμα.

This Post:
00
257389.39 in reply to 257389.38
Date: 5/21/2014 8:58:28 AM
Overall Posts Rated:
8787
Όντως ένας sg με 11000 μισθό, να έχει μέχρι καταρτισμένη, βία διαπρεπή άμυνα. Άρα βλέποντας και τα skills του Waldrop που είναι στη λίστα, αυτό που μπορώ να διακρίνω, είναι ότι έτυχε και δοκίμασε πάρα πολλά τρίποντα. Δεδομένου ότι δεν έχει μεγαλύτερη εμβέλεια ( και απέχει αρκετά από το θαυμάσιο περιφερειακό σουτ ) για να είναι εύστοχος από το τρίποντο αυτός δοκίμασε 17 και ευστόχησε σε 3. Αν τα αφαιρέσουμε από τα συνολικά, τότε έχουμε 15 δίποντα σε 36 προσπάθειες. Όχι ότι βελτιώνει σημαντικά το ποσοστό ( από 0,32 σε 0,42 ) αλλά δίνει μια καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι του. Εκεί που καταλήγω εν τέλει είναι πως ίσως η σχετικά χαμηλή εμβέλεια σε συνδυασμό με το σχετικά υψηλό περιφερειακό σουτ ίσως να μην ήταν η ιδανική επιλογή για να πάρει τις προσπάθειες σε ένα σύστημα μέσης επικέντρωσης.

This Post:
00
257389.40 in reply to 257389.39
Date: 5/22/2014 8:35:53 AM
Overall Posts Rated:
00
Συγνωμη που μπαινω στα << χωραφια>> σας, αλλα ψαχνω να βρω τι εγινε.
Αλλη ομαδα ειδα το Σαββατο σε μια γρηγορη ματια που εριξα, αλλη βλεπω σημερα.
Λογω ολ σταρ δεν καταλαβα οτι παιζω Τριτη, θα επαιζα με τα δευτερα και χαλαρα. Αλλα το Σαββατο βαρεθηκα να φτιαξω την ομαδα και παιξανε μονοι τους.
Ετσι να ηταν οι προπονητες.... Ο sg παντως εχει 12 αμυνα (για την ιστορια)

This Post:
00
257389.41 in reply to 257389.40
Date: 5/22/2014 1:28:51 PM
Overall Posts Rated:
8787
Τι λες τώρα ρε αδερφέ; Στον αυτόματο πιλότο κέρδισες; Συγχαρητήρια!!! Και sg με 11 000 $ και συγκλονιστική άμυνα!!! Βγάζει και τις 3-4 ασσίστ του σε κάθε ματς!!! WTF!!! Αυτοί είναι αγαπημένοι παίχτες ιδανικοί για ροτέισον. Και αμφιβάλλεις για το αν είσαι προπονητής; Εγώ πάντως όχι. Επειδή είδα ότι σήμερα αποκλείστηκες από το κύπελλο, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

υγ: Το Buzzer δεν έχει <<χωράφια>>. Ίσα ίσα που μας έλυσες και την απορία οπότε σ' ευχαριστούμε...

This Post:
00
257389.42 in reply to 257389.41
Date: 5/27/2014 5:25:50 PM
Overall Posts Rated:
8787
Κάποιος αποφάσισε να παίξει με τη φωτιά και (λογικά) θα καεί!!! Και ο νοών...νοείτω...

This Post:
00
257389.43 in reply to 257389.42
Date: 5/29/2014 2:34:19 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μιλάς με γρίφους. Πάντως, θα ήθελα πραγματικά να σε συγχαρώ για την ως εδώ πορεία. Με ένα αρκετά φθηνό ρόστερ, παίζεις πολύ δυνατά για την άνοδο. Άξιος.

This Post:
00
257389.44 in reply to 257389.43
Date: 5/30/2014 3:01:53 AM
Overall Posts Rated:
8787
Γρίφους ε!!! ΧΑΧΑ... Νομίζω πως για τους περισσότερους εδώ μέσα που έχουμε κλείσει 10 σεζόν μπάζερ αυτοί οι γρίφοι λύνονται εύκολα. Τέσπα ίσως και απερισκεψία μου που το έγραψα αυτό, απλά ήταν μια έκφραση αγανάκτησης για κάτι που πίστευα πως δε θα συμβεί σε τέτοιο επίπεδο. Δυστυχώς έκανα λάθος...

Για τα λόγια σου σε ευχαριστώ πολύ. Στην αρχή της σεζόν δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Έλπιζα απλά στην παραμονή. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια για γρήγορη διάκριση που σταμάτησε τη σεζόν 18, αποφάσισα να κάνω υπομονή, να ασχοληθώ πρώτα με τα οικονομικά της ομάδας και να παρακολουθήσω μεγαλύτερους μάνατζερς τόσο με αυτά που γράφανε κατά καιρούς στα φόρουμς όσο και τους παίχτες που επέλεγαν όταν τους έβγαζαν για πούλημα ( έχω στήσει καραούλι και για τον master του είδους Sarithin αλλά μην του το πει κανείς!!! :Ρ ). Πιστεύω κατάλαβα αρκετά πράγματα, αλλά έχω ακόμα πολλά που δεν έχω καταλάβει. Με το χρόνο θα γίνουν όλα.

υγ: Κάτι που προσπαθώ να αντιληφθώ τις τελευταίες μέρες και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από κανέναν και κυρίως από τον ( την;) krouela είναι πως οι δύο τελευταίοι παίχτες που έβγαλε στη λίστα ( Miksa-Burits ), πιάνουν τέτοιες αποδόσεις... Ειλικρινά συγχαρητήρια που δύο Σέντερ με καταρτισμένα και δημιουργικότατα ριμπάουντς και χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο ( 55.000 μισθό ), πιάνουν 17 και 18 απόδοση... Πολύ προσεγμένες επιλογές. Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Αλλά πρέπει να φάμε πολύ ψωμί ακόμα για να κατανοήσουμε αυτούς που κάνανε και Α1 και έχουν διπλάσιες σεζόν από εμάς στο παιχνίδι... Καλή συνέχεια σε όλους...

This Post:
00
257389.45 in reply to 257389.44
Date: 5/30/2014 2:54:40 PM
Overall Posts Rated:
2727
Χμ. Κατάλαβα τι εννοείς(με εξωτερική βοήθεια όμως ), παρολο που μπαίνω 2-3 φορές την ημέρα δεν προσέχω πολύ τελευταία. Στο ΒΒ μπορώ να πω ότι έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ως προς τους παίκτες του krouela, τα 17αρια που βλέπεις είναι σε παιχνίδια με μικρό χρόνο συμμετοχής. Δες το και στους παίκτες σου, όσο μικρότερη η συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη η απόδοση.

Advertisement