BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Bi dahaki milli takım seçmeleri

Bi dahaki milli takım seçmeleri (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
24009.35 in reply to 24009.33
Date: 5/7/2008 12:53:03 PM
Overall Posts Rated:
22
hocam öncelikle o cümlem kırıcı olarak algılandığı için özür diliyorum. fakat sanırım yanlış anlaşıldım.
ilk olarak ben bir oy kullanıcısı olarak oyumu en çok anladığım kişiye atmak isterim. onun için de yapabileceklerinizi kamuoyuna aktarırsanız benim görüşüme göre bu sizin lehinize olur sadece demek istediğim buydu. ayrıca düşünsene hocam, burada 10-15 tane sadece "ben de adayım" diyen kullanıcı çıktı. Sence böyle bir ortamda farkını belli etmek daha öne çıkmak senin şansını daha çok arttırmaz mı? Kullanıcılar "Bu adam ölçmüş biçmiş, planları var bu işi gerçekten kıvırabilir." şeklinde düşünmez mi? Bu tabi ki benim görüşüm ama ben bu tarz şeylerin adaylara yarışta yardımcı olacağını düşünüyorum ve bi önceki mesajımı da sadece bu açıdan yardım edebilmek adına göndermiştim kesinlikle yermek veya kırıcı olmak için değil:) Ha bi de son olarak ben aday değilim hocam. sanırım başka birisiyle karıştırdın.:) Milli takıma ayırabilecek kadar çok zaman bulamayabilirim.
Adaylara şimdiden başarılar!!

run out pants to sniff?
This Post:
00
24009.37 in reply to 24009.36
Date: 5/7/2008 1:12:16 PM
Overall Posts Rated:
11
Neden oylamalar başladığında açılıyor bu başlık? Seçimin olacağı belli değil mi? Şimdiden açılırsa belki adaylardan biri diğerini desteklemeye karar verecek ve aday olmaktan vazgeçecek..Şimdeden tartışmaların yapılmasını aday sayısında optimum düzeye inmek adına daha mantıklı buluyorum. Ben beni ikna edebilen biri çıkarsa adaylıktan vazgeçebilirim. Zaten çalışan bir insanım, ama buzzerbeater ı çok sevdiğimden ve milli takımımızın başarılı olmasını istediğimden dolayı sosyal hayatımın bir kısmından fedakarlık yapamyı göze aldım.
Tekrar belirtiyorum, açıklamaların oylama başladıktan sonra yapılması anlamsız ve mantıksız hatta çok saçma... Bana bir seçim örnek gösterin ki, oylama başlamasından sonra adaylar yapacaklarını belirten açıklamalar ile seçmenleri bilgilendirdiği!!!
Açılacak ise şimdiden açılsın, beklemek çok anlamsız....

This Post:
00
24009.39 in reply to 24009.38
Date: 5/7/2008 2:10:48 PM
Overall Posts Rated:
11
hocam kuralları okudum ben de...
Bu benim başlığın daha önce açılmamasının mantığını sorgulamamın cevabı olmuyor, yoksa oluyor mu ?
Neyse optimum düzeye indirmeyi sade ve sadece ilk seçime bırakacaksak, ki ortak paydada buluşamamak ya da buluşmak için elenme gibi bazı zorunluluklara ihtiyaç duymak her alanda bizim büyük bir sorunumuzdur, açılacak başlıkta herkes yapmak istediklerini ve başarıya giden yolunu çizsin.
Ben tekrar söylüyorum beni ikna eden güvendiğim biri çıkarsa aday bile olmam ( bunu da "ilk seçime" gerek kalmadan optimuma yakınsamaya fayda sağlamak adına bana düşen görev olarak değerlendirebilirsin)....

Last edited by GM-simonin at 5/7/2008 2:11:14 PM

From: ouzy

This Post:
00
24009.40 in reply to 24009.38
Date: 5/7/2008 3:00:27 PM
Overall Posts Rated:
33
Türkçe'ye çevirirseniz bizde okuyabilicez.

From: ouzy

This Post:
00
24009.42 in reply to 24009.41
Date: 5/7/2008 3:11:12 PM
Overall Posts Rated:
33
Pardon :)

Benim dil Türkçe zaten ama senin attığın link İngilizce Kurallar olunca böyle oldu, neyse.

From: ss10

This Post:
00
24009.44 in reply to 24009.27
Date: 5/8/2008 1:46:46 AM
Overall Posts Rated:
22
seni gercekten kutluyorum kardeşim yazın çok güzel olmuş biz millet olarak hep aynıyız burda bıle arkadaşlar hemen grup kurmuslar akıllarınca şu bu falan filan sonucta herkes aday olabilir ve kazanırsa istedigi gibi takımını kurabilir planlamasını yapabilir yok italya şöle yapmış yok fransa böle yapmış böyle hocalık yapılmaz bence secilecek arkadasın kendıne has bir sistemi olması lazım tabiki gerektiginde yardım isteyebilir istemelide zaten kısaca burda da bazı arkadaşları brujuva lık yapıyor gibi görüyorum ama kim kazanırsa kazansın su ankı durumdan daha ii yerlerde olucagımıza eminim saygılar

Advertisement