טוב יש מאמנים יותר ותיקים ורוב הסיכויים יותר מוצלחים ממני אבל משכורות של 90 אלף זה די הרבה לליגה 3 אני בליגה 2 עשיתי עונה סבירה ביותר עם משכורות יותר קטנות
לדעתי תהליך של בניה והכנה מחדש לא בהכרך צריך לבוא על חשבון הליגה אם אתה יכול לבנות את הקבוצה ולהישאר בליגה שלך אז למה לא לעשות את זה?
אני בעיקרון עובד בצורה של קבוצה כמה שיותר מאוזנת שלא יהיה נקודות חלשות בקבוצה גם ספסל טוב וגם חמישיה טובה מה שזה נותן זה שגם בדקות שהמחליפים משחקים יש לך קבוצה טובה על המגרש
לא כדאי למכור את כל הקבוצה לוהתחיל מחדש לדעתי לפחות אתה בדרך כלל נתקע אתה מוצא את עצמך משלם סכומים לא קטנים על שחקנים שלא היית משלם בדרך כלל ומוצא את עצמך במחסור של שחקנים לדעתי אתה במצב שאתה יכול אם יש לך מתאמן שניים ברמה טובה להשאיר אותם למכור את שאר המתאמנים ולהביא מתאמנים יחסית זולים שיתנו לך פוש בעונות אחרי זה אם ל ידי השתפרות שלהם או על ידי מכירה שלהם בעוד עונה שתיים
אתה לא ממש צריך להביא שחקנים בהכרך עם משכורות מפוצצות אלה שחקנים שיותר מתאימים לגישה שלך למשחק למכור את הסנטר הפותח שלך זה נראה לי רעיון טוב אתה יכול להביא אחד שאומנם קצת פחות טובבהגנה וריבאונד אבל יור מאוזן ויתן לך תפוקה יותר טובה בפחות משכורת למרות שאני לא בטוח שאתה תקבל את הסכום שאתה רוצה עליו
אתה יכול להביא סנטר פותח בעלות של עד מליון בקלות במומו ואז יש לך עוד קצת עודף להביא חיזוקים אחרים או מתאמנים שאתה רוצה בגדול אני לא מאמין בלרדת ליגה בכוונה ב 99% מהמיקרים אבל אתה כן לדעתי צריך לחשוב על איך אתה מצמצם עלויות ומגדיל אולם כי עם האולם שלך אתה לא תשרוד כלכלית בעוד עונה 2
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain