Hocam herkes oyuncu geliştirmek için oynamıyor bu oyunu herkes o düşünceylede başlamıyor.Bu utopia çıktı çıkalı utopia oyuncusu normal takımlara transfer oluyor utopia kavramı ne zamandan beri gerçeklilikle bağdaşır oldu.Başlı başına utopia takım uygulaması hataydı.İlerde daha çok sıkıntı çekilecek bi düzenleme olmazsa.
Hocam buradaki butun ülkelerdeki oyuncular zaten hayali. Bunun yanına bir tane de hayali ülke koyup oyuncuları satışa koymuşlar bu mu sorun oldu ?
Globalde de sürekli bu tarz muhabbetler dönüyor. Şunun gerçeklikle alakası yok, bunun gerçeklikle alakası yok. Zaten olmasın. Ben buraya gerçeklikten uzaklaşmaya geliyorum. Her oyunu birebir gerçekteki gibi olsun isteyemezsin. Gerçeklik dışı durumları saymaya kalkarsak burda bi tane adam kalmaz
Ütopya sayesinde olacak olan şey fiyatların yükselmesidir. Bu en başta da konuşulan birşeydi. Zamanla fiyatların yükselecegini herkes biliyordu. Utopyada lig atlayan takımlar kasalarına koydukları paraları yavas yavas piyasaya sürecekler ve bu da piyasanın yükselmesine neden olacak. Ayrıca serbest olan oyuncuların da TL düşmesiyle ilgili düzenleme yaptılar ve artık cok daha azı satılıga düşecek. Bu da zamanla fiyatlarda bi kıpırdamaya yol acar. Artık paralar uzay bosluguna gönderilmeyecek. Para sahipli takımlar arasında el değişecek bu sayede. Fiyatların artmasını ben doğru buluyorum.