жената малко ме ядоса са леко съм под пийнал ракий ,но нека вметна надявам се да нямам правописни грешки и никой да ме ме "едитне" и "ирейзне".Енджина в интерес на истината не е добър има доста недосмислици,но въпреки това това движение все още неможе да бие гледане.Т.е. искам да кажа ,че реално кой знае не много мръднат освен във визията когато гледаш лайф.Но това си е мое мнение за мене трябва да се мръдне малко повече неможе един отбор да ти натепа 12-ет тройки ,а ти да блъскаш само под коша и да биеш малко е така да се каже неуравановесено.Примерно има какво да се желае и така на тататъка ама това си е друга тема и разискаване ,но все още го няма най важното един играч да решава мач ,нереални фаулове и други глупости,все пак майкъл сам носеше титлите на чикого с малко помощ с изключение на една финална серия когато Кър донесе титлата,но всеки си спомня как Стоуктън подаде на Малоун в подкошието ,ама пощальона се засуетя за по малко от секунда и всесто да вкара и да донесе титла на джазмените ,Джордан беше там ....открадна (може да го гледате в you-tube.),а клайд дрекслер и пионерите ???Има какво да се желае ,но все пак това е само игра и няма как да се иска само с гледане да се става шампион,защото тогава никога нямаше да има играчи като Жоро Младенов нали така.Ама това си е мое мнение и не искам много да ме храните,оти немога да фокусирам кво съм на писъл по нагоре ама си стоя твърдо за мисълта и дано става за четене