Tebrikler hocam.
Yedekleri özellikle oynatmayı tercih ediyorum ben hem kondisyonu dengelemek hem de az dakikada oynarlarsa iyi iş çıkarabileceklerini düşündüğüm için. Bu maçta pek öyle olduğu söylenemez tabi:)
Onur takımımın en önemli oyuncularından. Maçın ilk dakikalarında o sakatlandığı için yenildim diye isyan edebilirdim belki ama, senin pivotta sakatlanınca Onur'dan kısa süre sonra, o bahaneye de sığınamadım:))
Şaka bir yana, biliyordum bu maçın zorluğunu ve isteklilik için düşündüm ne yapayım diye. İsteklilik kullanarak maçın üstüne gideyim mi diye düşündüm ama sonra arada kalınca vazgeçtim..
Benim takım şu sıralar çok tehlikeli pozisyonda. Özellikle kadronun gereğinden fazla tecrübeli olması(!) büyük sıkıntı gibi. Bir an önce gençleştirmeye gitmem gerek. Ayrıca bilet fiyatlarını son güncellemede arttırmayı da unuttuğum için birkaç hafta, hafta başı 100bine yakın zarar edeceğim gibi duruyor. Gittim üstüne pivot aldım yetmezmiş gibi. Bir de iktisat fakültesinde okuyorum, kınadım kendimi şu an:) P.tesi günü vizeler başlamadan kafayı düzeltmem gerek..:)