Ами всичко с времето си, с тоя си отбор играеш от 1 сезон, колко пари искаш да имаш? Ако си искал е могло и 5 да си вземеш, не са толкова скъпи.
В а-група всеки си има борба, било за 6-то място било за плейофи, било за титлата, какъв си ти, че ще казваш кое е правилно и кое не, всеки играе както му е кеф защото това е игра за забавление! Кои са тия играчи с 30 годишните и откога 30г. играч е мръсна дума, всеки си преценява. Ами ти откъде знаеш, че целта им не е била такава да стигнат до 2-ри кръг на БББ, стигат до там до където ги пускат! А да ела в а-група и опитай да играеш с 19 годишни - успех ;)
Ти си от онези, които само сипят критика и дават "големите" съвети, но нищо не правят!
След като знаеш как да оправиш и националите, и а-група, и т.н. - еми вземи стани треньор следващия мандат лично ще те подкрепя и да видим всички, как се прави?
Аз съм тук от 1 сезон и се опитвам да помогна колкото мога, а като видя, че нищо не се променя ще се махна. Но за един сезон не може да се видят големи резултати!
Писал съм на доста мениджъри да си продадат младежите, от 3-4 дивизия, повечето дори не отговарят, аз ли съм виновен?
С базата? Ами какво очакваш да стане? Имаме и обяви на страницата на играчите за тая работа, има страница на нац. отбор, мениджърите им се казва на личен да си ъпдейтват игачите и т.н., който се интересува ще научи, не мисля, че имаш право пък тук изобщо да плюеш ;)
Аз лично съм натренирал 1 национал, ще натренирам и 2-ри скоро, ти какво направи?
Айде със здраве, темата е за купата, има по-подходящи теми за подобен разговор, ако искаш нещо да обсъдим там, съм насреща ;)
EDIT: Гледам си едитнал и аз ще добавя тук. Стига изкарва тия в 3-та егати и жертвите, всички са тръгвали от 2-ра 3-та и т.н. След като не могат да тренират на 1 позиция ще тренират на 2 и ще си гледат собствения интерес, естествено! Ако имат много голям талант и не могат да го обслужат , да го продадат, както сам каза.
А мен кой ме е учил едно време? Ами има наръчник, има гайдове, това не е първата подобна игра, че да не се знае, че има форуми, който търси намира информация! Дори гайдове ви сложих в всички форуми, все за първи стъпки ще послужи ;)
Ако не можеш да издържаш един играч, значи трябва да го продадеш или да се качиш в по-горна дивизия, както много хора преди това вече са го правили.
Last edited by Mod-raptor666 at 5/7/2011 12:42:14 PM