bir sessizlik çöktü foruma playoff öncesinde. takımımımdan bazı bilgiler aktarıp hareketliliğe vesile olayım.
ligin ilk yarısında kaybettiğimiz 3 büyük maçın rövanşlarını almış bulunuyoruz. son maçta da lig liderimize ilk yenilgisini tattırdık ve kritik maçların sonuna geldik. büyük ihtimalle ligi ve konferansı 2. sırada bitirip ilk turda ev sahibi avantajını ele geçireceğiz. sonrası ise ziyadesiyle karanlık.

her ne kadar bugün kazanmış olsak da evsahibi olma avantajıyla beraber thinkers o maçın (ben de çıksam diğer arkadaşlardan biri de çıksa) favorisi olacaktır.
kadro yenilememizi neredeyse bitirdik. pivot oyuncumuzu başka bir tip pivotla değiştirmek istiyoruz eğer mümkün olursa. onun haricinde kadro budur. ilk ve muhtemelen uzun bir süre için de son defa böyle güçlü bir kadroyu kurdum, o yüzden taşlar tam olarak yerine oturtamıyorum ama artık iş işten geçti, sezon sonu göründü. sezon sonunda her halukarda takımda revizyona ve gençleştirmeye gideceğim ve serbest düşüş halinde alt liglere ilerleyeceğim. falan filan...
sizde ne var ne yok arkaşlar?