15 διάθεση είχα! Προβλέψεις σωστές! Τι άλλο να έκανα γ@μω τη τρελά μου? Να παίξω και 2-3 άμυνα? Θα είχαν μετά 18/18 τρίποντα... Παίζω με εσωτερική απομόνωση και μου δίνει 30 τρίποντα! Δηλαδή αν έπαιζα R&G πόσα θα έριχναν? Εκεί που έχασα είναι καθαρά από τους αναπληρωματικούς μου! Αν δεν τους έδινα χρόνο συμμετοχής θα κέρδιζα πιστεύω και χωρίς παράταση...
15 ενθουσιασμό εννοείς!!Διάθεση είχες χαμηλότερη!!! :)
15 δεν γινεται να είχες σήμερα!15 θα είχες την Πέμπτη!Σήμερα θα είχες 12 λογικά!
Από τα +/- φαίνεται ότι το ματς χάθηκε όταν έπαιζαν οι αναπληρωματικοί!Από την άλλη δεν ξέρω τι αντοχές είχαν οι βασικοί και αν θα άντεχαν να παίξουν 48 ή 53 λεπτά!
Φαίνεται να είσαι άτυχος πάντως!Έχασες τα ριμπαουντ με αρκετά μεγαλύτερη αξιολόγηση και δεν πήρες το σκορ που θα έπρεπε από τον PG!Αντίθετα το 3αρι του αντιπάλου μάλλον σκοράρε παραπάνω από όσο θα έπρεπε!
Και λογικά ο Riners (όχι ο David!),έβαλε τα 3 τρίποντα όταν έμπαινε και πετύχαινε τον αναπληρωματικό σου guard!!
Αυτά..... :)
ΥΓ: Γιατί πας στα ξένα φόρουμ και ρωτάς πως έχασες το μεταξύ μας????Εμείς εδώ δεν σου κάνουμε????Αλλά ο Κοτίδης έχει μάτια παντού!!!!! :D