hvala na lijepim rijecima koje su uputili car pogrebnik i vitez od sinja,dva vrhunska managera na ovoj igri,cijenim svaku rijec,
sto se tice onog sto je rekao alkar o tome sto i nije lose da isapadamo iz lige.apsolutno se slazem niti me ovo ispadanje pogodilo,normalno da mi je zao da sa omjer 9-13 ispadnem iz lige,ali ja u svoj cilj apsolutno vjerujem,ne zelim biti mediokritet u ovoj igri,nego na samom vrhu,a to je sa starijim igracima nemoguce uciniti,uz sve to,PR vam drasticno raste kad ne mijenjate cesto ekipu,uslijed ispadanja prodat cemo tzv prvog centra,Holden je i vise nego dobar sa 19 godina,u krugu kandidata za kanadsku reprezentaciju,i to kanade iz koje dolazi visestruki svijetski prvak BC Toroo, jedini stariji igrac kojeg tesko da cu prodat,bez obzira na godine,23, je Hebert,to je najkompletnije krilo,SF,u cijeloj drugoj ligi,i takvog igraca je jako tesko istrenirat,s obzirom da morate trenirat sut,ulaz,vanjsku i unutarnju obranu,skok i dodavanje...
sto se tice Alkara i Staroste,biti ce tijesno,jedan i drugi su dobri,i bit ce zanimljivo,laganu,subjektivnu prednost dajem Alkaru...
pozz svima i vidimo se slijedece sezone jer vjerojatno ce me vratit u ovu ligu