witamchwale sie:Pensja (tygodniowo):$ 5 425DMI: 0Wiek: 18Wzrost: 6'1" / 185 cmPotencjał: allstarStan formy: porządny Rzut z wyskoku: przeciętny Zasięg rzutu: porządnyObr. na dystansie: przeciętny Kozłowanie: słabyWejście pod kosz: porządny Podania: żałosnyRzut z bliska: tragiczny Obr. pod koszem: okropnyZbieranie: przeciętny Blokowanie: słabyKondycja: niezdarny Rzuty osobiste: niezdarny Doświadczenie: okropny
1. Mirosław Brokowski (11033887) CenterPensja (tygodniowo): $ 4 044Wiek: 18Wzrost: 7'5" / 226 cmPotencjał: supergwiazdaRzut z wyskoku: okropny Zasięg rzutu: okropnyObr. na dystansie: przeciętny Kozłowanie: okropnyWejście pod kosz: żałosny Podania: okropnyRzut z bliska: porządny Obr. pod koszem: niezdarnyZbieranie: przeciętny Blokowanie: porządnyKondycja: okropny Rzuty osobiste: porządny
Panowie moja gwiazdeczka którą udało mi się wyłowić w pierwszej rundzie draftu ???? Ma szanse na jakąkolwiek kadrę ???Pensja (tygodniowo): $ 6 567DMI: 0Wiek: 18Wzrost: 6'3" / 190 cmPotencjał: MVPStan formy: porządny Rzut z wyskoku: porządny Zasięg rzutu: przeciętnyObr. na dystansie: niezdarny Kozłowanie: porządnyWejście pod kosz: porządny Podania: przeciętnyRzut z bliska: przeciętny Obr. pod koszem: przeciętnyZbieranie: porządny Blokowanie: porządnyKondycja: porządny Rzuty osobiste: silny Doświadczenie: okropny Martwi mnie jedynie ten fatalny wzrost, ale nie można mieć wszystkiego. Pozdrawiam :)
gosc wyglada przecudnie :) pewnie o takich perelkach myslal Mysza przy swojej akcji 'szalencow' ;)
Dostałem na urodziny SG 18yo supergwiazda 4730 pensja (11033861). Patrząc jednym okiem na ligę to ten draft był fatalny, mój by wychodził super, ale boki i wzrost i tak pewnie skreślają go z szans na kadrę. Ale zawsze coś w czasach kryzysu:) Może 300k na draft nie poszło na marne.