Κάτι κινήθηκε στο φόρουμ και αυτό είναι πάντα καλό.
Στους μπλε είχαμε χαμηλό επίπεδο συνολικά φέτος. Εγώ σε φάση ρεσέτ, ο Ρίνο σταμάτησε δυστυχώς το μπάζερ, ο Έντυ μια εδώ και μια όχι, ο Νικόλας με τον Βασίλη βρήκαν ευκαιρία για άνετες παραμονές σχεδόν ανακουφισμένοι, ολο το ενδιαφέρον φέτος ήταν για το 1-2, όπου υπάρχει φαβορί σήμερα. Οι κόκκινοι κράτησαν ψηλά το επιπεδο του ενδιαφέροντος και του ανταγωνισμού, όμως για ακόμα μια σεζόν κινούνται υπό το φόβο του υποβιβασμού και όχι από την δίψα για πρωτάθλημα. Στα μάτια μου τουλαχιστον. Θα συμφωνήσουμε πάντως όλοι και στο αμφίρροπο των κόκκινων που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.
Στα δικά μου, έχω κάνει προφανώς μια στροφή στην προπόνηση και ένα ξεκίνημα για ανανέωση στην ομάδα. Η συνολική εμπορική αξία του ρόστερ μου είχε πέσει πολύ χαμηλά και δεδομένου ότι δεν περίμενα κάτι σπουδαίο φέτος και κυρίως χωρίς να βλέπω κάτι αισιόδοξο για την επόμενη σεζόν,οδηγήθηκα στις επιλογές μου ελπίζοντας να έχω μια ευκαιρία να παλέψω μέχρι τέλους. Έχω πολυ μακρύ δρόμο να διανύσω ακόμα και για το σήμερα και για το αύριο. ΠΧ πρέπει να ολοκληρωθεί το ρόστερ σαν 10άρι. Πρέπει να έρθει προπονήσιμος 2ος με τον οποίο να μπορώ να κερδίζω ματς και τέλους θα πρέπει όλοι οι γέροι μου να αναπληρώνονται ένας ένας. Για την ώρα έχω καταφέρει να πάρω ταλαντούχο προπονήσιμο (που φοβάμαι όμως ότι δεν θα φτάσει εθνική) , 6άρι γυμναστή, έχω αρχίσει να ξαναμεγαλώνω το ρόστερ μου και το σημαντικότερο με εργαλεία που θα με κρατούν ανταγωνιστικό και με τα φλιπ.
Για την ώρα περιμένω την επόμενη εβδομάδα να ξαναδιεκδικήσω νίκη με ομάδες της Α1, αφού πάνε 2 μήνες από την τελευταία φορά