... ja se moran osvrnut na , ajmo rec, neocekivan rasplet razigravanja za opstanak .... sad cu rec nesto sta ce neki shvatit da to govorim da Jay bude lakse, ali ne... naime ... mislim da je ovaj poraz jay-u donio puno vise, nego eventualna pobjeda ... iz cistog razloga sta sad ima nemjerljivo vise vremema za stisnut ove mlade i to na naci da im moze istrenirat sta god zeli, jer ce moc kombinirat da igraju sta god pozeli, a da ne ugrozi primarci cilj ... moja procjena seze do te mjere, da ce nakon povratka u 2. bit jedan od 2-3 glavna pretendenta za ulazak u prvu ligu ... jer njegov rooster sa 10-12 podjednakih,vise manje all around igraca , a tako mladih nema niti jedan tim u drzavi .... eto zato ja njegovo ispadanje ne gledam tako negativno ...
... sad mozemo mi pricat i o GE i ovome i onome, ali cinjenica jest da ti se nekad da, ali nekad i uzme, to je tako, valja se prilagodit tome ... kazem, ajmo na to gledat vodec se onom " nije svako zlo , za zlo " ...
... sta se tice podmlađivanja, pisa san u nekoliko navrata o tome i bas san kao primjer naveo Jay-a ... on nema starosne rupe u momcadi, a tu je kljuc konstantnog napretka ... osobno san dosta pokupio od njega, ali realno zaostajem za njim jedno 2 sezone ... ali to je bilo i prije, jer san krajem prosle i cijelu ovu, uhvatio njegov razvojni ritam i nivo, tako da sam mogu posvjedocit o ispravnosti njegovog puta ... cinjenica jest da su igraci najjaci u svoji 23-24 dog, da je to vrhunac, nakon toga nema napretka i sve sta do tada stvorite, to imate ...
... JAY sretno u nastavku ... zelin ti da dođes u nasu ligu ...