Chyba zapominasz, że wczorajsza kolejka była pierwszą po aktualizacji pomiędzy sezonami. Pewne obliczenia (takie jak awanse, spadki, zmiana wieku i formy zawodników itd.) są widoczne dla użytkownika gołym okiem, ale idę o zakład że jest też kilka skryptów które pracują w tle podczas takiej przerwy międzysezonowej i których zwykły użytkownik nie widzi.
Tak więc moim zdaniem brak zaktualizowania tabeli to właśnie skutek ciągle wykonywanych obliczeń związanych z nowym sezonem, serwery BB z pewnością nie mają mocy obliczeniowej porównywalnej z Google czy Facebookiem, więc pewne procesy muszą trwać.
jestem swiadomy ze to niszowka bez budzetu no ale na cos ta kasa z supkow moglaby miec jednak wplyw
Mam nadzieję, że zauważyłeś zmiany jakie pojawiły się w zakładkach "zarządzaj drużyną", jak również w zakładkach reprezentacyjnych? Aż dziwi mnie, że sam będąc supporterem sugerujesz, że strona stoi w miejscu, a to właśnie supporterom twórcy oddali w przeciągu ostatnich 3 sezonów od groma dodatkowych rzeczy (jak klubowy parkiet itp.) Nie będę wspominał o dość dużym przedsięwzięciu jak 4 nowe mikronacje, Utopia itd. Tylko kompletny ignorant nie jest w stanie zauważyć, że strona w widoczny sposób ewoluuje.
Last edited by MuzG at 4/15/2018 10:15:31 AM