BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Season 24

Season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243239.33 in reply to 243239.32
Date: 6/14/2013 9:45:21 AM
Overall Posts Rated:
170170
Χαχαχα...! Ρε τρέμε σου λέω...! Θα σε πελεκίσω, πάει τελείωσε...! Την Α1 θα την ξαναδεις σε 3 σεζόν τουλάχιστον...! Χαχαχα

Κοιτα, την προπόνηση εγω την κάνω σε τρεις παιχτες...! 48+ σε μονή θεση. Τον Αλβαρεζ, τον Σεβαστιανό που λες και τον Ζουμπέρνικ για τρίτο. Εβγαλα όλη την χρονια περυσι ενα ματς την εβδομάδα σαν 1 το 4αρι μου. Εξου και οι 9 ήττες μεσιε...!
Οπότε ναι πρέπει να βρω κανέναν άλλο. Το καλό θα ήταν να είχα χρήματα να τον κρατήσω και να αγοράσω έναν άλλο για προπόνηση αλλά τα τρώω τα λεφτά μου γμτ...! Βέβαια τον Ζουμπέρνικ θα τον κάνω τούμπανο σου λέω...! :P

This Post:
66
243239.34 in reply to 243239.33
Date: 6/15/2013 6:44:43 AM
Overall Posts Rated:
7070
Λοιπον εχουμε και λεμε.

Kleinmein-Alfea: Παρολο που καθε πρεμιερα κρυβει εκπληξεις νομιζω ο alfeos εχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα εμφανώς πιο πλήρη απο τη δικη του.Δε βλέπω να αντέχει η έδρα.

Ninja Turtles - ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ : Εύκολο απόγευμα θα περάσει λογικά pirelis αν δεν υποτιμήσει τον νεοφώτιστο master splinter για να δούμε τι θα κανει o leonardo και η παρέα του.Θα είναι άραγε πρώτη και τελευταία φορα που βλέπει την κορυφή του κόκκινου ομιλου ή θα μας εκπλήξει όλους?

GM giouxtas - TaPaidiatoupeiraia eeee εννοώ TaPaidiaThsLilith : Ενδιαφέρον παιχνίδι.Θα ρισκάρω πηγαίνοντας με την έδρα παρόλο που ο GM μας έχει την εμπειρία για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.Για να δούμε...

bromia - PAOK4 : Με τραυματία υποδέχεται ο παοκτσής τον bromiko.Είναι δύσκολη η νίκη στην πρεμιέρα όταν ανεβαίνεις σε μια νέα κατηγορία και με τραυματία τον star της ομάδας σου νομίζω γίνεται αδύνατη.

Agor Aegean - Great Alexander : Και άλλο δύσκολο παιχνίδι στο κουπόνι μας.Θα πάμε με την νίκη του περσινού φιναλίστ.Αξιο αναφοράς το γεγονός ότι πέρυσι οι 2 ομάδες τελείωσαν με ίδιο ρεκόρ την κανονική σεζόν.Μεγάλο ντέρμπι προβλέπεται.

Olimpiakos zwgrafou - MartiouUnited : xxx φιλάκια και άλλα τέτοια..Δύσκολο απόγευμα θα περάσω απέναντι στην ομάδα που μας έρχεται απο τα σαλόνια της Α1...

scratching burners - Pella B.C : Θα μετρήσει η έδρα και η εμπειρία αρκεί και πάλι ο παλιός να μην υποτιμήσει τον νεοφώτιστο.Πάμε με τρεμάμενο χέρι και ρίχνουμε το δελτιάκι παρακαλώντας οι burners να μην έχουν κάποιο κρυφό άσσο στο μανικι τους.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ - Rationalistas : Kαλύτερα guards απέναντι σε καλύτερη frontline.Θα πάμε με την ιστορία και την frontline.Λέτε να μας διαψεύσει η μηχανή με τις αλλαγές που έγιναν στην άμυνα ενάντια στα εσωτερικά συστήματα?(οι οποίες μάλλον ισχύουν αλλά δε παίρνουμε και όρκο) για να δούμε..

Καλή σεζόν παίδες...

This Post:
00
243239.36 in reply to 243239.35
Date: 6/15/2013 7:04:49 AM
Overall Posts Rated:
33
Τι εγινε ρε παιδια?
Δυο μερες δεν τσεκαρα το φορουμ και ουτε ξερω ποσα ποστ ανβηκαν;) Αλλιως ειχαμε συνηθισει...
Συγχαρητηρια λοιπον στις νεες αφιξεις για την ανασταση του φορουμ και καλη συνεχεια
ΥΓ: eddie for president ofc ;)

This Post:
00
243239.37 in reply to 243239.36
Date: 6/15/2013 7:46:52 AM
Overall Posts Rated:
170170
Για δώσε και ππρογνωστικά λοιπόν...

This Post:
55
243239.38 in reply to 243239.34
Date: 6/15/2013 7:59:45 AM
Overall Posts Rated:
170170
Kleinmein-Alfea: Ντέρμι την πρώτη αγωνιστική με μία ομάδα που παραδοσιακά με δυσκολεύει και την δυσκολεύω. Αναγκαστικα λόγω ασυμβιβαστου θα παίξω το διπλό μου

Ninja Turtles - ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ : Τα χελονονιτζάκια μου φαίνονται καλή ομάδα, αλλα για τον οτιναναι τα χω πει απο πέρισυ. Ασσος

GM giouxtas - TaPaidiaThsLilith : Και εδώ λέω να πάω με τον παλιό. Ο GM έχει την εμπειρία να το κερδίσει αυτό το ματς (αν και το σκάουτινγκ μου στους απο κει δεν εχει ολοκληρωθεί...!)

bromia - PAOK4 : Βρωμιά και τα μυαλά στα μπλέντερ. Χωρις τραυματισμό θα ταν άλλο ματς.

Agor Aegean - Great Alexander : Ομαδαρες και οι δύο αλλά θα πάω με το διπλό του Ρεθύμνου.

Olimpiakos zwgrafou - MartiouUnited : Διπλό στο παλάτι του αυτοκράτορα. Εχει φορτώσει μισθούς ο Αυτοκράτορας αλλά οι διεθνείς και οι λοιποί παίχτες του Τάσσου δείχνουν έτοιμοι...!

scratching burners - Pella B.C : Ο νέος είναι ωραίος αλλά η έδρα και ο παλιός είναι αλλιώς

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ - Rationalistas : Ασσος. Καλες ομαδες και οι δύο , θα κρατήσει η έδρα.

This Post:
00
243239.39 in reply to 243239.38
Date: 6/15/2013 8:15:04 AM
Overall Posts Rated:
33
Θα εδινα αν διαφωνουσα σε κατι με τις δικες σου προβλέψεις...
Αλλωστε σε αυτον τον τομεα η αποτελεσματικοτιτα σου ειναι γνωστη:)

This Post:
00
243239.40 in reply to 243239.38
Date: 6/15/2013 8:19:17 AM
Overall Posts Rated:
7070
Με αφορμή το σχόλιο σου έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι σε μισθούς έχουμε

Περι τις 570 χιλιάδες ο zwgrafou ερχόμενος όμως από την Α1.
περί τις 400 χιλιάδες εγώ ο kleinmein kai o Agor Agean και ο GREAT alexander.
περι τις 350 χιλιάδες ο ΟΤΙΝΑΝΑΙ o Alfea kai o bromikos kai Rationalistas.
περί τις 300 χιλιάδες ο GM η Pella kai i Sportigkara.

μικρότερο budget οι ομάδες που ανέβηκαν από την III.

Άρα αυτή τη στιγμή μιλάμε για ομάδες 4 ταχυτήτων με εξαίρεση τον zwgrafou ο οποίος όμως θα πρέπει να μειώσει μισθούς.

Edit: στις 300 χιλιάδες βρίσκονται και οι χελώνες ninja σε αντίθεση με τους υπόλοιπους νέους που κυμαίνονται πιο κοντά στα 200-250 χιλ.

Last edited by autokratoras at 6/15/2013 8:26:39 AM

This Post:
00
243239.41 in reply to 243239.40
Date: 6/15/2013 9:51:32 AM
Overall Posts Rated:
170170
Αυτα ειναι, 3 συναδελφοι προγνωστικα και ρεπορταζ και μαλιστα ο ενας καλυτερος απ τον αλλον,ελπιζω να μην ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα!!!!Ενα μεγαλο μπραβο και στους 3 απ οτι ειδα και οι τρεις ειναι πολυ κοντα στα προγνωστικα τους να δουμε αν θα επαληθευτουν!!!
Παρεπιπτοντως εκτος απο το δικο μου παιχνιδι με τον αυτοκρατορα,βρισκω πολυ ενδιαφερον και αυτο του Great με τον Αγορ,πιστευω οτι αυτα τα δυο παιχνιδια θα εχουν πολυ κλειστα σκορ και παιζονται 1Χ2 !!!

This Post:
00
243239.43 in reply to 243239.42
Date: 6/15/2013 11:06:22 AM
Alfea
III.16
Overall Posts Rated:
99
Καλη σεζον και απο μενα εστω και λιγο καθυστερημενα και καλως ηρθαν νεοι και παλιοι.

Χαιρομαι για το ζωντανεμα του φορουμ και ελπιζω να παει ετσι μεχρι τελους ..

Μπραβο και στα παιδια που εκαναν της αναλυσεις και τα προγνωστικα ...

Αντε, καλη αρχη σε ολους ... ε, καλα ο Κλαιν μπορει να την κανει και απο την επομενη αγωνιστικη :)

Advertisement