BuzzerBeater Forums

BB Israel > שם המשחק=כסף. חשוב לקרוא

שם המשחק=כסף. חשוב לקרוא

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216351.33 in reply to 216351.32
Date: 6/7/2012 3:24:38 PM
Overall Posts Rated:
114114
אבל ב12-13 עונות במשחק יכלת גם לצבור כסף וגם להנות ולשחק. זה לצורך הדוגמה כמעט פי 4 זמן ממה שלקח לי לעלות מליגה 3 לליגת העל שזה שלוש וחצי עונות...
)מאמצע עונה ארבע זכיתי בעונה שבע בכרטיס לליגת העל)
אני לא רואה בזה שום דבר שאפשר לקחת ממנו "טיפים" סה"כ גם עם 12 מיליון גם אם תעמיד קבוצה תחרותית טובה לא בהכרח שתיקח אליפויות או אפילו תתקע יתד בליגת העל- לפי דעתי תווכח שזה הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב- כסף הוא שם המשחק אבל הוא בכלל לא כל המשחק ויש כאן מאמנים נהדרים עם קבוצות מאוד טובות וניהול נכון לאורך זמן.
עם זה, אני חושב שהסיפור שלך מעניין ומוסיף צבע וממש מעניין אותי לראות לאן זה יילך ואיך תתקדם. בהצלחה !

Last edited by LA-dov bear at 6/7/2012 3:25:59 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
216351.34 in reply to 216351.33
Date: 6/7/2012 3:30:03 PM
Overall Posts Rated:
77
אחים שלי, אתם לא קולטים.
לא שיחקתי והכסף הצטבר.
לא כטקטיקה!!!! הייתי במשחק אחר.

דבר שני, אני מחושב (בכל זאת, רו"ח) וגם עכשיו, לא קניתי שחקנים בהרבה כסף !!! ואני עובר השבוע לרווח כל שבוע. אז אני עושה כנראה משהו בסדר.

אל תדאגו לי ואל תעשו כמוני.
אני סה"כ בליגה שלוש.
חכו לי בליגה הראשונה, עם כסף או בלי כסף, אני אגיע ואנצח.

אני עושה שיעורי בית, עוקב אחרי היריבים, בוחר טקטיקות וגישות בהתאם. מתאמץ.

ועדיין, 12 מליון זה לא כל כך הרבה כסף.
היום ניצחתי קבוצה מליגה 2, לא בגלל הסגל (שלו יקר משלי) אלא בגלל טקטיקה, וכושר משחק של שחקנים ששמרתי עליו בצורה טובה.

ונשבר לי להסביר למה יש לי כסף.
זו לא טקטיקה, זה מצב שנוצר.
סביר להניח שאם הייתי תחרותי כבר הייתי מזמן בליגה ראשונה

From: TrinZ

This Post:
00
216351.35 in reply to 216351.34
Date: 6/7/2012 3:57:40 PM
Overall Posts Rated:
134134
לא כטקטיקה?!

אבל אם לא שיחקת- אחרי שישה שבועות הקבוצה נסגרת אוטומטית-... מה, נכנסת כל שישה שבועות רק להגיד שלום במשך 13 עונות ?!

בכל מקרה- אל תפגע- זכותך המלאה לעשות מה שבא לך- אנחנו פשוט מביעים את דעתנו שזה נשמע לנו קצת חסר ספורטיביות ואתגר - כנראה שבמקרה שלך המוטיבציה לנצח חזקה מהכל.

דרך אגב- שתיים עשרה מיליון זה המווווווווווווון כסף- כל הקניות שחקנים שלי כולל כל ההחלפות סגלים לאורך העונות זה רק 18 מיליון...

אף אחד לא אמר שאתה לא מנג'ר טוב או משהו כזה.

שיהיה בהצלחה (:

This Post:
00
216351.36 in reply to 216351.35
Date: 6/7/2012 4:03:01 PM
Overall Posts Rated:
114114
12 מיליון זה הרבה אבל בהנחה שכדי לעלות תצטרך להתחיל לבזבז יותר ואם תעלה אפילו יותר אין ספק שזה לא ערובה לכלום.אגב גם אין לדעת איך השוק ייראה בעוד שתי עונות מהיום.
לגבי הסיפור הזה שעזבת את הקבוצה והיא צברה כסף לבד אני לא קונה את זה לחלוטין אלא רק חלקית- אולי יש בזה גרעין של אמת אבל נכנסת עשרות פעמים אחרת הקבוצה הייתה נסגרת

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
216351.37 in reply to 216351.36
Date: 6/7/2012 4:37:57 PM
Overall Posts Rated:
77
ליצנים יקרים.
ברור שנכנסתי.
גם אמרתי את זה!
האשקלון ג'יינטס לא יסגרו.
גם בבסקטסים וגם בהאטריק שבשניהם אני פחות פעיל,אני עדיין נכנס פעם-פעמיים בשבוע.
אבל אם זה עושה לכם טוב בלב אז הנה,אני עשיתי זאת כטקטיקה כדי להרוויח ים כסף ולקנות אליפויות.
אני עושה מלא הסכמי רגוע.
אני מעלה סנטר במקום רכז ומשחק בידוד פנימה.
אני מעלה מאמן במקום רופא ומרוויח אימון פעמיים.
אני לא משלם לשחקנים משכורות.
אני מאיים על שחקני היריבות.
בכלל,אני ח&א של בנאדם.
ולמרות זאת אני אעלה ליגה ואקרע אתכם אחד אחד.
....
עם המון טראש טוק.
!!!!!!חכו לי! אני מגיע

From: kobi1123

This Post:
00
216351.38 in reply to 216351.37
Date: 6/7/2012 5:02:16 PM
Overall Posts Rated:
77
כל טקטיקה מלבד רמאות היא מקובלת.
ולמרות שלא היתה לי טקטיקה של לחסוך מלא זמן,אני רואה שעדיף לי להגיד שכן. כי יש פה אנשים שזה עושה להם טוב. אז כן! זו הטקטיקה שלי. היא חוקית וטובה!ומה שהכי כיף זה שלמרות כל הכסף אני עדיין בפלוס שבועי!! וקניתי שחקנים בזול!וקיבלתי בוט בגביע!!!

This Post:
00
216351.39 in reply to 216351.38
Date: 6/7/2012 5:59:04 PM
Overall Posts Rated:
114114
:)
אל תיקח אישי...
לא אומר שזה לא חוקי או שום דבר כזה.כן אומר שזה מסריח אבל לא כי זו טקטיקה שעוזרת להתחרות בקבוצות טובות- פשוט תופעה כזו אם תתרחב תכער את הליגות בקבוצות לא תחרותיות ,לא ספורטיביות שמטרתן היחידה לחסוך כסף. שיחקתי מדי פעם בליגות של קבוצות כאלו וזה היה מעצבן - עוד משחק חסר ערך שאין בשביל מה לפתוח את האתר אפילו בשבילו. באנו להתחרות ולשחק ולהנות וקבוצות כאלו ממש מסריחות את הליגות והופכות את המשחק למשעמם. לכן אני מנסה להציג את העובדות לבעלי הקבוצות שקוראים את הפוסט הזה ואומרים לעצמם אולי - "גם אני יכול לעשות את זה" ומבקשים טיפים וכו' .חשוב שאנשים יבינו שבזמן שלקח לך הם יכולים לבנות בניהול נכון ובהדרגה קבוצות טובות יותר מזו שאתה תבנה ובדרך להנות הרבה יותר. ב13 עונות שזה כשלוש שנים הם יכולים לזכות בהרבה יותר, לבנות קבוצה יותר טובה, להנות הרבה יותר ובעיקר לא לפתוח קבוצה "ספאמית" ולהכנס אליה בלי לנהל אותה באמת במשך שנים פעם בשבוע.
אני מבין שלא תכננת ככה ואתה פשוט נלהב שצברת סכום כסף גדול אבל לא לזה ארבל התכוון כשפתח את הפוסט ואחרים שכתבו כאן אחריו וזו בטח לא דרך מומלצת לקדם קבוצה.
ברמה האישית אני דווקא ישמח לטראש טוקר איכותי בליגה שלי ואשמח לראות אותך מצליח אם תתיד במשחק ובאמת תנהל את הקבוצה טקטית.
אני יבקש מאהוד ללחוץ על הכפתור הגרלות שלו ולא לתת לך יותר בוטים*

From: Idan

This Post:
00
216351.40 in reply to 216351.38
Date: 6/7/2012 6:01:40 PM
Overall Posts Rated:
2929
אני אקבל אותך בברכה בליגת העל ובכלליות בהצלחה, בגלל שגם ככה משעמם פה יחסית, כולה 30-40 קבוצות שבאמת פעילות וכנראה שגם במספר הזה אני לארג'.

אבל עד שתגיע, ואם בכלל, כל מה שאני שומע כאן, זה בלה בלה בלה בלה בלה.

וזה גם לא הדיון הנכון :)
תפתח לעצמך דיון - המבצע של ענקי אשקלון.

From: TrinZ

This Post:
00
216351.41 in reply to 216351.38
Date: 6/7/2012 6:03:22 PM
Overall Posts Rated:
134134
בהצלחה (:

והכי חשוב, תהיה בריא...

This Post:
00
216351.42 in reply to 216351.39
Date: 6/7/2012 6:09:40 PM
Overall Posts Rated:
2929
הוא באמת צודק שזה לא באמת טקטיקה, הרי היו תקופות ש12 מיליון שווים כוכב וחצי בליגת העל.
הוא הגיע למצב שנשמע טוב בגלל נפילת השוק(שזה דיון בפני עצמו אם זו באמת נפילה או בעיה במלאי השחקנים ובשיטת האימונים).

כדוגמת קיצון שבוודאי שאינה משקפת, גם בליגת האלופות יש קבוצה מפוצצת בכסף שקנתה שחקנים מאוד יקרים ומה שהוא עשה עם זה בסוף זה לעלות פרינסטונים, שמירות 3 בפנים כך שהספיק להפסיד כבר פעמיים ולאפס את הסיכוי שלו להעפיל לשלב הבא.

ודבר נוסף שיותר מתקשר לדיון של ארבל, אחרי שעשיתי עונת טאנקינג (לא כטקטיקה :) הייתי בחופשה בחו"ל) אז אני רק אומר, שלדעתי, זו לא הדרך הטובה ביותר להרוויח כסף.

בהצלחה לכולם, בכל דרך אשר תבחרו, רק תשחקו ברצינות, כי באמת שאין פה מספיק מתחרים ונשמח לשחקנים טובים.

This Post:
00
216351.43 in reply to 216351.42
Date: 6/8/2012 12:19:59 AM
Overall Posts Rated:
77
האמת היא שכשראיתי שאני לא משקיע בקבוצה אז מכרתי את השחקנים, וקיבלתי מחירים טובים וזה כבר יצר לי הרבה כסף בחשבון.
אם הייתי מוכר אותם שתי עונות אחר כך לא הייתי מקבל הרבה כי השוק ממש השתנה.
פעם לא יכלת להרשות לעצמך שחקן טוב. היום תקנה אותו ב200 אלף.

אבל לידיעה כללית-ליגה 4 היתה אני + בוטים.
אז כל השחקנים שלי היו מעפנים ולא הגעתי לתקרת השכר.
בליגה 3 אמרתי לעצמי שאני אקנה שחקנים עד שאגיע ל 10 מליון בקופה.
בפועל השקעתי, מצאתי טובים וזולים, ושמרתי על המאזן.
הכסף בקופה הקנה בטחון, אבל לא השתמשתי בו עדיין.

אפשר לבנות קבוצה גם בלי הרבה כסף.
אבל ברור שאין חבר נאמן כמו כסף מזומן.

Advertisement