BuzzerBeater Forums

BB România > Nationala U21 Sezon 16

Nationala U21 Sezon 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183816.33 in reply to 183816.32
Date: 6/19/2011 12:17:10 PM
Overall Posts Rated:
77
Da-le o speranta antrenorilor ce antreneaza iin acest moment ca jucatorii pot ajunge la nationala si ai sa vezi ca unii din ei vor avea o motivatie in plus si va fi bine.
Momentan nu este competitivitate intre manageri la nivel de antrenament (poate si pentru ca unii nu stiu cum sa aduca jucatorii la un nivel excelent) dar se va intampla si acest lucru la un moment dat.
Fara antrenament nu sunt foarte mari sanse de a face performanta in BB.

This Post:
00
183816.34 in reply to 183816.33
Date: 6/19/2011 3:35:53 PM
Overall Posts Rated:
345345
Oricum pentru nivelul care e la noi, daca antrenezi 3-6 jucatori 4 sezoane la rand, e garantata liga II. Bineinteles, 3-6 jucatori cu potential si tot tacamul. Deci toti din ligile respective ar trb sa se simta motivati:)

This Post:
00
183816.35 in reply to 183816.34
Date: 7/21/2011 5:15:40 AM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Salutari!
Avem pe lista de transferuri un potential pivot pentru sezonul urmator, ar fi bine daca acesta ar fi cumparat si antrenat, deoarece stam extrem de slab pe interior si "we could use any help we can get".
Asadar, Virgil Urzicã (18363386)
Nu e stralucit, nici nu pot spune daca va face parte din lot, dar inaltimea ii permite sa creasca relativ rapid pe antrenament interior.

This Post:
00
183816.36 in reply to 183816.35
Date: 7/21/2011 8:40:57 AM
Overall Posts Rated:
44
numai veniti cu toate petardele aici si pe urma va plangeti ca nu vor userii sa antreneze pentru nationala. jucatorul respectiv e mult prea slab pentru varsta lui si mult prea scump.
sa presupunem ca il cumpara un manager relativ incepator.. da o gramada de bani pe el si dupa 2-3 sezoane isi da seama ca a luat o mica teapa. mai crede el alta data antrenorii nationalei ?!?

This Post:
00
183816.37 in reply to 183816.36
Date: 7/21/2011 1:40:47 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Nu stiu ce te-a deranjat pe tine, incerc sa imi dau seama.
Am zis despre jucatorul respectiv ca e un potential pivot, nu unul care va face sigur parte din lot. Apoi, am si spus ca nu e cine stie ce. Cat despre pret, "mult prea scump" e cel putin exagerat. Face peste 500k, poate nu chiar 700k, dar asta e pretul la care a fost scos, nu am nici o influenta.

numai veniti cu toate petardele aici si pe urma va plangeti ca nu vor userii sa antreneze pentru nationala

Iar replica asta nu m-a incantat deloc. Cand spui "veniti" nu stiu la cine te referi, eu am pus pe forum jucatorul respectiv, nu altcineva. Cand vorbesti de petarde, vorbesti in necunostinta de cauza, nu stii ce jucatori avem pe interior sezonul urmator. Poate o fi petarda pentru tine, te asigur ca pentru nationala nu e petarda din pacate. Nu e material de titular, dar poate fi in lot daca este antrenat.
Oricum, per total, nu stiu de unde a venit reactia ta, daca imi explici, putem discuta fara nici o problema. Daca ai nemultumiri, din nou, putem discuta despre ele pe forum.

From: Dacian

This Post:
00
183816.38 in reply to 183816.36
Date: 7/21/2011 1:44:35 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Nu e chiar petarda, insa cred ca cei de varsta lui au deja cel putin doua trepte in plus pe fiecare calitate principala. Asta inseamna ca are o intarziere de un sezon in antrenament.
Parerea mea e ca la U21 n-o sa ajunga niciodata. Si din cauza potentialului, la nationala mare nici atat... Inaltimea ajuta prea putin in antrenament incat sa fie determinanta la achizitie.

From: andrei_r

This Post:
00
183816.39 in reply to 183816.38
Date: 7/21/2011 2:27:50 PM
Overall Posts Rated:
2222
o sa mearga foarte bine cu ceilalti doi centrii care vreau sa-i antrenez sezonu asta :) .. bine, 700k e pretul maxim pe care o sa-l dau pe el .. asa ca daca mai urca va trebuii sa ma multumesc cu ce imi pica la draft.

salutare!

This Post:
00
183816.40 in reply to 183816.37
Date: 7/21/2011 5:49:45 PM
Overall Posts Rated:
44
replica mea nu a vrut sa fie un atac la persoana ta, chiar daca, aparent, tu esti principalul vizat. am folosit pluralul tocmai pentru ca au mai fost postati si alti jucatori fara sanse sa prinda nationala si in trecut (deci nu esti numai tu in cauza).
jucatorul respectiv va implini 21 de ani in scurt timp. daca tu sustii in continuare, ca acel jucator are sanse de a ajunge in lotul U21, atunci... (da' mai bine numai zic nimic, sa nu se interpreteze intr-un anume fel).

@Dacian
cand am spus ca e petarda, m-am referit la valoarea lui pentru o echipa nationala U21 si nu pentru un club. sunt convins ca sunt multe cluburi din ligile II - IV (poate chiar si I), care si-ar dori un astfel de jucator.

Last edited by RoSpider at 7/21/2011 5:53:23 PM

This Post:
00
183816.41 in reply to 183816.36
Date: 7/22/2011 11:52:48 AM
Overall Posts Rated:
345345
numai veniti cu toate petardele aici si pe urma va plangeti ca nu vor userii sa antreneze pentru nationala. jucatorul respectiv e mult prea slab pentru varsta lui si mult prea scump.
sa presupunem ca il cumpara un manager relativ incepator.. da o gramada de bani pe el si dupa 2-3 sezoane isi da seama ca a luat o mica teapa. mai crede el alta data antrenorii nationalei ?!?

Nu e deloc constructiv mesajul tau, fara suparare. Adica, trebuie toti sa ne expunem parerea cat mai obiectiv, nu? Si din ce ai scris tu reiese ca antrenorii nationalei sunt niste... E ok sa fii impotriva la ceva, nu e problema, dar fa in mod constructiv ce faci. Si fii sigur ca majoritatea userilor nici nu stiu ca este forum, si orice s-ar posta aici sigur nu ii determina sa nu antreneze pt nationala. Si eu la inceput am avut noroc de unii jucatori, unii mai buni altii mai rai, dar cu documentare multa si intrebari, am reusit sa fac din ei bici si sa si pocneasca. Asa poate face oricine. Inteleg ce vrei sa zici, si nu zic ca ai sau nu dreptate doar ca nu trebe asaltat nimeni niciodata pt nimic din ce scrie pe forum.

Din pacate, insa, daca ai cunoaste situatia nationalei U21 ai vedea ca suntem subtiri la o gramada de capitole si singurul capitol la care eram mai puternici urmeaza sa se termine sezonul asta. Ideea lui Remus nu mi-i se pare rea.

Cele bune,
T.T.

This Post:
22
183816.42 in reply to 183816.41
Date: 7/22/2011 3:31:20 PM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4444
Mda....

1.Boston "The Greats" Celtis:
Om perspicace, dornic de afirmare, constructiv baiat pentru forumul nostru, probabil membru al echipa nationale si care doreste tot binele reprezentativei mici. Fluid in exprimare, decis in idei, esti pe drumul cel bun, sper din suflet sa nu devii al -II-lea IONUT "TZ".
2.BV Pistons
Antrenorul nationalei mici, pe care l-am sustinut si il sutin in continuare si care incearca sa-si dea tot interesul pentru noi toti. Omul a vazut un jucator cumva de perspectiva, pe care probabil nu-l vom vedea niciodata la natioanala si care era scos pe TL. Nu e nimic rau in a anima forumul si in a posta despre respectivul jucator in speranta unei minuni pe viitor.
3.Magic Spider
User cu experienta, cu standarde ridicate, unul dintre oamenii care au ajutat foarte mult comunitatea noastra. Sunt sigur ca vrea tot binele natioanalei, poate de aceea uneori este prea acid in unele discutii.

Sper ca asta sa fie rezumatul corect si sa calmeze spiritele, nimeni nu e perfect.

Cu respect,
viespe

Last edited by viespe at 7/22/2011 3:51:58 PM

This Post:
00
183816.43 in reply to 183816.42
Date: 7/24/2011 5:40:14 AM
Overall Posts Rated:
88
dak imi permiteti o mica interventie...nu are rost s se faca atata caz asupra unei replici poate interpretate gresit..s.au asupra unei reactii oarecum impulsiva...acel jucator dupa parerea mea nu merita atata tam-tam....doar inaltimea fiind un plus..e drept ca pt o echipa de club este bunicel..dar nu ii dau sanse ca viitor jucator in echipa nationala zic asta din experienta anului trecut cand m.am ocupat de vizualizarea pivotiilor....acum fiecare e liber s faca ce vrea..eo doar mi.am expriamat opinia.....numai bn si bafta in sezonul urmator...

Last edited by carter_marian at 7/24/2011 5:41:16 AM

Advertisement